![]() |
Re: Accidente
1 Attachment(s)
Victima, şoferul unui autoturism Dacia autoutilitare, a încercat să efectueze un viraj la stânga la ieşirea din Floreşti, spre Registrul Auto Român, moment în care a fost lovit de autoturismul Opel care circula în direcţia Cluj-Napoca. În urma impactului, Dacia s-a izbit de un alt autoturism care staţiona la semnul Stop din intersecţie. Poliţiştii au declarat că, după primele cercetări, vinovat de accident este şoferul Daciei, care nu a acordat prioritate. Toţi şoferii au fost testaţi cu alcooltestul, însă niciunul nu consumase alcool.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
http://video.clon.ro/video/39551/a-d...---n-ma--inae-
A dărâmat un copac şi a rămas blocat în maşină |
in fata la spitalul de copii de pe motilor, intoarce un boschetar de taximetrist pe linie dubla continua, il lasa alt taximetristi, dar inloc sa faca virajul strans il face si pe banda 1 .
pe banda 1 (aia de langa bordura) era in fata mea un volvo...imediat dupa trecerea de pieton a fost faza, o trecut si taximetristul care o intors pe linia continua direct in tipa din volvo. usa indoita spate aripa.. spoiler...etc etc. m`am oprit la o palma de aia din fata, ala din spate s`o oprit dar ala din spatele lui s`o oprit in el :)) taximetristul fain frumos, semnalizeaza si pleaca. am mutit...femeia merge dupa el, claxoneaza, face cu farurile...asta isi deve de drum... in fata la metro unu o lovit un motociclist pe la 2 jumate-3 fara ceva, politie salvare, pompieri.... o coloana de m`o luat cu ameteala. |
cate accidente s-au inregistrat ieri?
|
Doua usoare la numaratoare numa in fata portii mele...
|
am uitat sa fac o marturisire :) sambata trecuta in fata la mac in manastur am oprit pe prima banda sa-l las pe unu sa iasa si a venit un schumacher pe banda a doua de s-a infipt in el...cine-i de vina?
|
Piry ii de vina :)) ... cine sa fie ? 'cela pe care l-ai lasat sa intre in fata ta si el a decis sa treaca doo benzi fara sa se asigure...
|
Quote:
|
legal probabil ca el e devina, dar totusi, daca vezi 5 masini oprite pe prima banda nu incetinesti? ala ce l-am lasat a intrat incet pe drum dar astalalt a venit in viteza...probabil asa face si la o trecere de pietoni
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Un moment de neatenţie a costat-o scump pe o tânără din Cluj. Ea n-a acordat prioritate când a intrat sâmbăta seara, cu maşina, în intersecţia străzilor Plevnei cu Fabricii de Zahăr, şi a izbit un automobil, pe care l-a proiectat tocmai într-un magazin de-abia renovat, informează stirileprotv.ro.
Şoferiţa a fost rănită uşor, dar s-a ales şi cu o factură usturătoare. Ea va suporta toate pagubele provocate în urma accidentului. Martorii spun că tânăra era la volanul unei maşini înmatriculate în Franţa. Trecătorii au văzut cum s-a izbit de un automobil care circula regulamentar şi care, în urma impactului, a ajuns într-un magazin care de-abia fusese renovat. Patronul spune că s-a ales cu o pagubă de peste 3.000 de lei şi este hotărât să ceară despăgubiri. Tânăra care a provocat accidentul a fost ranită uşor şi a fost transportată la spital. Femeia riscă dosar penal şi, probabil, va suporta plata pagubelor. video aici: http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...e-grabite.html |
6 Attachment(s)
Quote:
si niste poze |
7 Attachment(s)
Quote:
Pe la ora 15 in fata la Praktiker era un Astra caravan si ceva Peugeot (parca), lovite bine....banuiesc ca a fost neacordare de prioritate la intrare in Praktiker....ca de obiciei in intersectia aceea. Si 2 masini pozate in curte la tinichigiul nostru....Subaru a lovit un stalp, motorul era inghesuit bine, nici nu cred ca v-a mai fi reparat, iar Mini nu a acordat prioritate unei alte masini.... |
pacat de Subaru ala :(
|
acum 2 seri treceam pe langa metro si am vazut un tir rasturnat. si lazi de bere peste tot....... asteptam stirile de pe PROTV :))))
|
Quote:
|
Cretin putin zis e asta,nu ar mai trebui lasat pe sosele,nu so gandit ca pasagera avea si copil care nu va avea mama langa el?
|
Aiii, ce ura am pe jegosii aia !! Cam tot pe acolo m-a palit si pe mine un specimen din ala.. te-a prins baut cu peste 1 ? PUSCARIIIEEE fara suspendare, fara manevre cautiune alte prostii, toata lumea la racoare si cu o gorila de 3x3 in celula!!! SI sa nu mai prinzi veci carnetul de soferi, VECI, nici cosciugu sa nu ti-l duca cu masina!! Uite ca o nenorocit o viata (vorba vine.. si aia femeie, sa il vada in halu ala de beat si sa se urce cu el la volan si nici macar centura sa nu o aiba), si-o nenorocit-o si pe a lui, si pe a copilului ala, si.. pentru ce? nimicurilor.
|
De vina au fost amandoi, doar ca ea saraca a fost mai putin norocoasa. Totusi, din fericire, nu a luat in calea lui un nevinovat dupa strada.
|
de vreo 10 minute a fost iar un accident urat langa pasarela Polus. un Opel astra era fara fata, orientat spre Floresti, iar un Peugeot 607 era pe contrasens, tot orientat spre Flroesti, cu spatele relativ intact....cred ca a fost lovit din lateral, vrand sa fenteze traficul si sa faca stanga peste linie continua, la capatul balizelor de la pasarela.
|
|
un accident urat am vazut la 13.40 in statie la sigma.
astemtam un autobuz sa cobor in cipariu...si aud o frana, intorc capul si vad o fata/femeie in aer. 3 ture o facut in aer apoi o picat pe carosabil. o vazut un autobuz, o fugit din camine instre statie, fara sa se uite daca vine ceva din stanga si ghinion, o venit un ford ka cu numere de germania (avea ceva viteza...) si o luat-o din plin. cand am vazut-o in aer...am sunat la 112 si surpriza 45 DE SECUNDE AM LASAT TELEFONUL SA SUNE SI NU O RASPUNS NIMENI. AM INCHIS SI AM MAI SUNAT O DATA...SI IAR NU O RASPUNS NIMENI. O MAI INCERCAT SI ALTII DIN STATIE SA SUNE SI DUPA 5 MINUTE O RASPUNS DE LA 112. INCREDIBILA POATE FI MINUNATA ROMANIE, s-o trazneasca dumnezeu. nu stiu ce-o patit fata, picioarele nu-i mai stateau drept, sper doar sa nu-si fi rupt coloana ca bine nu o sa-i fie. vorbea, o zicea ca nu o doare decat un picior (putea sa fie din cauza adrenalinei si a socului) ...apoi am plecat. NAJPA TREABA CU 112, sincer. |
Nasol accident, eu cel putin nu trec pe langa trecere nici de frica
|
nu`i problema ca o lovit`o...inconstianta o fugit la autobuz...pentru 5 minute pana venea altul, GRAVITATEA II CA 112 NU O RASPUNS
cand am vazut-o in aer am si sunat la 112 si nimic, au mai fost oameni care au sunat. dupa 5 minute o raspuns cineva...vb un domn si le explica unde sa vina si ei oricum stiu de pe ce numar suni, unde te aflii cand suni...inloc sa il intrebe de cat ii de grava femeia, sange, aer...stiu eu, puls, din astea aia o interesa adresa exacta, numarul de telefon cine suna, numele cui o sunat... in 5 minute pana o raspuns aia...salvarea deja putea sa iasa pe poarta spitalului...sau stiu eu poate era la 2-3 stazi distanta sau nu stiu. ei o pierdut timpul...sa-i lovesc cu ranga`n fata |
Cam asa e cand ai nevoie de ajutor,sau nimeni nu til da sau pana se tot gandesc poti si muri
|
Asta e viata in Romania si de mergi in occident cand aude lumea de romania te vede ca hot ca alti destepti au dat faima romaniei , totusi eu zic ca o avut noroc ca o palito un Ka de era un GLK sau un X6 :o
|
2 Attachment(s)
Azi dimineata a fost un accident urat la sensul giratoriu din Floresti, o Nubira albastra, cred ca a derapat la iesire din sens, si a izbit puternic din spate o Vectra A....
Am mai trecut azi pe aoclo, si a ramas doar Vectra. |
Quote:
|
Quote:
|
mersi vlad
ANI identificarea automata a numarului de telefon: pe monitorul operatorului apare numarul postului telefonic de unde apelantul suna. ALI identificarea automata a locatiei: pe monitorul operatorului apar adresa apelantului, locul de unde acesta suna si o serie de informatii suplimentare necesare pentru a exploata toate resursele in vederea gasirii solutiei optime pentru a ajunge in timp util la locul incidentului. Modalitatea de procesare a unui caz - un cetatean apeleaza 112 pentru a semnala un accident de circulatie grav, soldat cu victime omenesti; - sistemul identifica numarul de telefon al persoanei care a semnalat cazul; - se determina numele si adresa abonatului postului telefonic prin cautare automata in baza de date (la fel se procedeaza si in tarile Uniunii Europene, S.U.A. si Canada, fiind o masura necesara pentru aflarea veridicitatii apelului); - operatorul cere apelantului date despre natura cazului; - se transmit toate datele la dispeceratele Politiei, Ambulantei si Pompierilor, in functie de natura cazului (aceasta operatiune se realizeaza in 2-3 secunde); - dispecerii stabilesc rapid mijloacele de interventie care participa la solutionarea cazului, având la dispozitie aplicatia AVL (Localizare Automata a Vehiculelor); - pe harta se afiseaza conexiunea caz - mijloace de interventie; Sunati la 112 doar daca aveti o urgenta! Centrele de Urgenta functioneaza permanent, 24 din 24 de ore, 7 zile pe saptamana. eu inca sunt socat ... ma gandesc ca ei lucreaza cu aparatura veche...si acum vor cere bani pentru "aparatura de ultima generatie"....probabil in prezent transferul de informatie inca se face cu porumbei calatori |
Quote:
Eu nu m-am prins ce masina era aia cu rotile in sus .. dar se vedea ca e lovita in spate.. si ma tot intreb cum dracu s-o putut rasturna! Are de platit baiatu' acuma. In fine ... n-o stat la radar... s-o rezolvat omu'! Din cate l-am vazut pe sofer n-avea nimik, acelasi cetatean spunandu-mi ca "uite ala e vinovatul". Prost sa fii.... noroc ca esti ! Sau nu ? |
12 Attachment(s)
Quote:
|
9 Attachment(s)
Accident mortal pe Calea Turzii. O Dacie a fost ruptă în două după ce a lovit o ambulanţă
Quote:
|
bucata aia de podea cu roti..am crezut ca-i un atv :P
am facut 30 de minute de la aroma pana la petrom :P am sa pun si eu cateva poze...cand le scot din telefon :P |
5 Attachment(s)
pozele promise...cam najpa dar asta e:P
|
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning