Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39239-accidente.html)

-LEXION- 09-02-09 17:10

Re: Accidente

1 Attachment(s)
Victima, şoferul unui autoturism Dacia autoutilitare, a încercat să efectueze un viraj la stânga la ieşirea din Floreşti, spre Registrul Auto Român, moment în care a fost lovit de autoturismul Opel care circula în direcţia Cluj-Napoca. În urma impactului, Dacia s-a izbit de un alt autoturism care staţiona la semnul Stop din intersecţie. Poliţiştii au declarat că, după primele cercetări, vinovat de accident este şoferul Daciei, care nu a acordat prioritate. Toţi şoferii au fost testaţi cu alcooltestul, însă niciunul nu consumase alcool.

KoKozula 10-02-09 09:59

2 Attachment(s)
Quote:

Şoferul unui autoturism a fost rănit uşor după ce a intrat cu maşina într-un parapet de pe Calea Turzii, aproape de ieşirea din oraş.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au declarat că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, şi a derapat cu autoturismul. Maşina era dotată cu airbag, care a fost declanşat în momentul impactului şi a dus la rănirea uşoară a conducătorului auto, care acuza dureri la nivelul pieptului. Şoferul a fost condus la spital pentru analize mai amănunţite, iar maşina a fost tractată de la locul accidentului. Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate pe ambele sensuri de mers pentru aproape o oră.

Bogdan Buburuz
Si-o pierdut motoru :D

-LEXION- 11-02-09 17:21

http://video.clon.ro/video/39551/a-d...---n-ma--inae-

A dărâmat un copac şi a rămas blocat în maşină

Kent8 11-02-09 20:00

in fata la spitalul de copii de pe motilor, intoarce un boschetar de taximetrist pe linie dubla continua, il lasa alt taximetristi, dar inloc sa faca virajul strans il face si pe banda 1 .
pe banda 1 (aia de langa bordura) era in fata mea un volvo...imediat dupa trecerea de pieton a fost faza, o trecut si taximetristul care o intors pe linia continua direct in tipa din volvo.
usa indoita spate
aripa.. spoiler...etc etc.
m`am oprit la o palma de aia din fata, ala din spate s`o oprit dar ala din spatele lui s`o oprit in el :))
taximetristul fain frumos, semnalizeaza si pleaca.
am mutit...femeia merge dupa el, claxoneaza, face cu farurile...asta isi deve de drum...

in fata la metro unu o lovit un motociclist pe la 2 jumate-3 fara ceva, politie salvare, pompieri.... o coloana de m`o luat cu ameteala.

Piry 13-02-09 08:01

cate accidente s-au inregistrat ieri?

RA_2fast4u 13-02-09 08:44

Doua usoare la numaratoare numa in fata portii mele...

flip 13-02-09 08:50

am uitat sa fac o marturisire :) sambata trecuta in fata la mac in manastur am oprit pe prima banda sa-l las pe unu sa iasa si a venit un schumacher pe banda a doua de s-a infipt in el...cine-i de vina?

KoKozula 13-02-09 09:06

Piry ii de vina :)) ... cine sa fie ? 'cela pe care l-ai lasat sa intre in fata ta si el a decis sa treaca doo benzi fara sa se asigure...

-LEXION- 13-02-09 10:37

Quote:

Originally Posted by flip (Post 2063069)
am uitat sa fac o marturisire :) sambata trecuta in fata la mac in manastur am oprit pe prima banda sa-l las pe unu sa iasa si a venit un schumacher pe banda a doua de s-a infipt in el...cine-i de vina?

aia ii la ordinea zilei langa Napolact Manastur.....nu cred ca este saptamana fara 2-3 accidente asemanatoare la intersectia aia....

flip 13-02-09 18:39

legal probabil ca el e devina, dar totusi, daca vezi 5 masini oprite pe prima banda nu incetinesti? ala ce l-am lasat a intrat incet pe drum dar astalalt a venit in viteza...probabil asa face si la o trecere de pietoni

KoKozula 17-02-09 16:20

5 Attachment(s)
Quote:

Viteza excesivă, în condiţii meteo nefavorabile, a mai făcut două victime pe drumurile clujene. Luni, în jurul orei 13, un autoturism Volkswagen Passat, a intrat în zidul unui depozit de cherestea, situat lângă magazinul Selgros din Cluj, la ieşirea din oraş înspre Băile Someşeni.

"Şoferul venea cu viteză dinspre oraş şi cred că s-a speriat că din celalaltă parte veneau maşini mari. Aici în curba asta mereu sunt accidente. Drumul e îngust şi acuma e acoperit de noroi şi gheaţă. Maşina a derapat, şoferul a încercat să pună frână, se văd urmele pe asfalt, da nu a prins şi a ajuns în zid. Erau două persoane în maşină, doi bărbaţi. Unul, şoferul, e lovit tare, tot era sânge la cap. Nu cred că avea centură de siguranţă. E în SMURD de vreo zece minute. Celălalt s-a tăiat la mână până la os, a spart geamul cu mâna", a explicat un martor ocular, care lucra la calea ferată din apropiere.

În câteva secunde, maşina a devenit fier vechi, iar gardul din dale de beton s-a împrăştiat pe câţiva zeci de metri. Nimeni din curtea depozitului de cherestea nu a fost rănit. Muncitorii erau plecaţi la masă. Până când vor repara gardul, aceştia sunt nevoiţi să stea de pază, cu schimbul.

Circulaţia în zonă nu a fost îngreunată.
[email protected]
Si asta si-o pierdut motoru'

KoKozula 17-02-09 16:25

6 Attachment(s)
Quote:

Un clujean a fost grav accidentat, după ce un troleibuz care circula pe strada Paris a trecut cu roata peste el!

Potrivit inspectorului Mircea Rotar, purtător de cuvânt al Serviciului de Poliţie Rutieră Cluj, accidentul a avut loc luni după-masa, în jurul orei 16, când şoferul troleibuzului cu numărul 1, care circula pe strada Paris spre Piaţa 1 Mai, a acroşat un bărbat în apropierea unei treceri de pietoni. "Conducătorul troleibuzului, Tiberiu B., de 43 de ani, ne-a declarat că a trecut cu mijlocul de transport în comun, cu burduf, de trecerea de pietoni, însă, la un moment dat, când s-a uitat în oglinda retrovizoare, a observat că a acroşat, cu roata din partea dreapta spate a semiremorcii, un bărbat", a declarat inspectorul de poliţie Mircea Rotar.

Reprezentantul Poliţiei Rutiere Cluj a mai spus că şoferul ar mai fi declarat că troleibuzul a trecut cu roata peste bărbat, însă incidentul s-ar fi produs foarte repede, iar el n-a mai avut timp să reacţioneze pentru a-l evita. Inspectorul Mircea Rotar a mai declarat că victima, Pal M., de 64 de ani, care a fost transportată la spital cu răni grave, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Accidentul de pe strada Paris este cercetat de către poliţiştii Biroului Siguranţa Circulaţiei Cluj-Napoca. Şoferul troleibuzului, Tiberiu M., este cercetat pentru vătămare corporală gravă.
[email protected]
ala era sub troleu si nenea politistu lua declaratii ... :))

KoKozula 17-02-09 16:27

4 Attachment(s)
Quote:

Un TIR încărcat cu fier vechi s-a răsturnat luni, în jurul orei 14, în localitatea clujeană Apahida. Din fericire, şoferul a scăpat doar cu câte zgârieturi şi o spaimă pe cinste.

"Autovehiculul se deplasa din direcţia Dej spre Cluj-Napoca, când într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a derapat şi s-a răsturnat pe şosea. TIR-ul a alunecat apoi până în şanţul de pe marginea drumului. De vină pentru producerea accidentului a fost viteza prea mare, în condiţiile în care şoseaua era umedă", a declarat pentru clujeanul.ro, Raluca Seucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Şoferul TIR-ului se afla singur în cabină în momentul accidentului. Medicii SMURD i-au acordat primul ajutor la faţa locului, iar bărbatul a refuzat internarea în spital. Circulaţia nu a fost blocată pe sectorul în cauză.
[email protected]
noh... patzashti

-LEXION- 22-02-09 20:02

Un moment de neatenţie a costat-o scump pe o tânără din Cluj. Ea n-a acordat prioritate când a intrat sâmbăta seara, cu maşina, în intersecţia străzilor Plevnei cu Fabricii de Zahăr, şi a izbit un automobil, pe care l-a proiectat tocmai într-un magazin de-abia renovat, informează stirileprotv.ro.

Şoferiţa a fost rănită uşor, dar s-a ales şi cu o factură usturătoare. Ea va suporta toate pagubele provocate în urma accidentului. Martorii spun că tânăra era la volanul unei maşini înmatriculate în Franţa. Trecătorii au văzut cum s-a izbit de un automobil care circula regulamentar şi care, în urma impactului, a ajuns într-un magazin care de-abia fusese renovat.

Patronul spune că s-a ales cu o pagubă de peste 3.000 de lei şi este hotărât să ceară despăgubiri. Tânăra care a provocat accidentul a fost ranită uşor şi a fost transportată la spital. Femeia riscă dosar penal şi, probabil, va suporta plata pagubelor.

video aici: http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...e-grabite.html

KoKozula 23-02-09 06:45

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 2090855)
Un moment de neatenţie a costat-o scump pe o tânără din Cluj. Ea n-a acordat prioritate când a intrat sâmbăta seara, cu maşina, în intersecţia străzilor Plevnei cu Fabricii de Zahăr, şi a izbit un automobil, pe care l-a proiectat tocmai într-un magazin de-abia renovat, informează stirileprotv.ro.

Şoferiţa a fost rănită uşor, dar s-a ales şi cu o factură usturătoare. Ea va suporta toate pagubele provocate în urma accidentului. Martorii spun că tânăra era la volanul unei maşini înmatriculate în Franţa. Trecătorii au văzut cum s-a izbit de un automobil care circula regulamentar şi care, în urma impactului, a ajuns într-un magazin care de-abia fusese renovat.

Patronul spune că s-a ales cu o pagubă de peste 3.000 de lei şi este hotărât să ceară despăgubiri. Tânăra care a provocat accidentul a fost ranită uşor şi a fost transportată la spital. Femeia riscă dosar penal şi, probabil, va suporta plata pagubelor.

video aici: http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...e-grabite.html

si niste poze

-LEXION- 27-02-09 19:18

7 Attachment(s)
Quote:

Patru persoane au ajuns în stare gravă la spital, în mai puţin de 24 de ore, în urma unor accidente de circulaţie petrecute pe drumurile clujene. Primul eveniment rutier a avut loc în noaptea de joi spre vineri, la intersecţia străzilor Giusepe Garibaldi cu bulevardul 1 Decembrie 1918. Şoferul unei autoutilitare MAN a intrat în intersecţie fără să se asigure şi fără să ţină cont de indicatorul STOP, fapt pentru care a izbit un autoturism marca Skoda Octavia, condus regulamentar de Raul G., de 25 de ani, din Cluj-Napoca. Doi pasageri pe bancheta din spate din Skoda, un tânăr de 26 de ani şi o fată de 21, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În jurul prânzului, joi, paramedicii au fost alertaţi să se prezinte la un accident petrecut pe DN1 R, în localitatea Călăţele. Două persoane, soţ şi soţie, au fost lovite în plin chiar pe trecerea de pietoni. Claudiu B., de 25 de ani, din comuna Beliş, în timp ce conducea o Dacia 1310, a intrat în depăşirea unui autoturism parcat neregulamentar în apropiere de zebră şi nu i-a mai putut evita pe cei doi pietoni. Vasile şi Marioara T. au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU1) Cluj, unde se află încă sub supravegherea medicilor.
Azi dimineata pe la ora 8 jumate, un Logan vroia sa faca stanga de pe linia de tramvai, sa intre la benzinaria Mol din Manastur, iar din spate a fost lovit de o alta masina si impins intr-un jeep parcat.

Pe la ora 15 in fata la Praktiker era un Astra caravan si ceva Peugeot (parca), lovite bine....banuiesc ca a fost neacordare de prioritate la intrare in Praktiker....ca de obiciei in intersectia aceea.

Si 2 masini pozate in curte la tinichigiul nostru....Subaru a lovit un stalp, motorul era inghesuit bine, nici nu cred ca v-a mai fi reparat, iar Mini nu a acordat prioritate unei alte masini....

CristianD 28-02-09 18:11

pacat de Subaru ala :(

cj90rzv 01-03-09 16:38

acum 2 seri treceam pe langa metro si am vazut un tir rasturnat. si lazi de bere peste tot....... asteptam stirile de pe PROTV :))))

-LEXION- 02-03-09 19:16

Quote:

O tânără de 18 ani a murit în urma unui accident de circulaţie petrecut duminică noaptea în Turda. Şoferul vinovat de producerea evenimentului rutier s-a urcat beat la volan, fără să se mai gândească la faptul că în 2007 a fost condamnat la un an de puşcărie din acelaşi motiv.

Accidentul a aut loc în jurul orei 2 noaptea, pe strada 22 Decembrie 1989, loc în care era amplasat un filtru al poliţiei rutiere.

"Cosmin Daniel T., de 30 de ani, şi-a luat permisul de conducere în luna septembrie 2005. În octombrie avea deja un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. Acest lucru nu l-a împiedicat ca în ianuarie-aprilie 2006 să mai strângă două dosare, fapt pentru care a fost închis un an. Bărbatul a fost eliberat la începutul lui 2008", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Raluca Seucan.

Se pare că bărbatul împreună cu victima şi o altă prietenă au ieşit la restaurant şi s-au cinstit încă de la ora 2 după-amiază. După miezul nopţii, Cosmin Daniel T. şi Doris Andreea B. au căutat să plece pe străduţe lăturalnice, retrase, ca să se ferească de ochii poliţiştilor, însă au dat nas în nas cu ei. Bărbatul s-a panicat, a virat stânga şi a demarat în viteză, dar a intrat cu maşina în gardul unei soecietăţi comerciale. În urma impactului, fata a fost proiectată prin parbriz, izbindu-se de caldarâm. Tânara a decedat pe loc. Cei doi nu purtau centură de siguranţă.

Conducătorul auto avea permisul anulat, iar numerele autovehiculului erau expirate din 8 ianuarie 2009. Chiar dacă a fost serios rănit, el nu a avut nevoie de internare. Cosmin Daniel T. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis a unui autoturism neînmatriculat sub influenţa băuturilor alcoolice. În prezent este reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda cu propunere de arestare preventivă.

Surse din poliţie au declarat că tânăra împlinea luna viitoare 19 ani, iar acasă o aştepta un copil de doar cinci luni.
Sa fie invatare de minte pentru Politia Romana, sa nu mai dea carnetul celor care au avut deja accidente din cauza betiei.

dan_stage28 02-03-09 22:05

Cretin putin zis e asta,nu ar mai trebui lasat pe sosele,nu so gandit ca pasagera avea si copil care nu va avea mama langa el?

RA_2fast4u 02-03-09 22:32

Aiii, ce ura am pe jegosii aia !! Cam tot pe acolo m-a palit si pe mine un specimen din ala.. te-a prins baut cu peste 1 ? PUSCARIIIEEE fara suspendare, fara manevre cautiune alte prostii, toata lumea la racoare si cu o gorila de 3x3 in celula!!! SI sa nu mai prinzi veci carnetul de soferi, VECI, nici cosciugu sa nu ti-l duca cu masina!! Uite ca o nenorocit o viata (vorba vine.. si aia femeie, sa il vada in halu ala de beat si sa se urce cu el la volan si nici macar centura sa nu o aiba), si-o nenorocit-o si pe a lui, si pe a copilului ala, si.. pentru ce? nimicurilor.

Bogdan_mb 03-03-09 01:17

De vina au fost amandoi, doar ca ea saraca a fost mai putin norocoasa. Totusi, din fericire, nu a luat in calea lui un nevinovat dupa strada.

-LEXION- 03-03-09 18:24

de vreo 10 minute a fost iar un accident urat langa pasarela Polus. un Opel astra era fara fata, orientat spre Floresti, iar un Peugeot 607 era pe contrasens, tot orientat spre Flroesti, cu spatele relativ intact....cred ca a fost lovit din lateral, vrand sa fenteze traficul si sa faca stanga peste linie continua, la capatul balizelor de la pasarela.

-LEXION- 05-03-09 18:33

http://www.clujeanul.ro/ultima-ora/s...-video-4022911

Kent8 07-03-09 13:04

un accident urat am vazut la 13.40 in statie la sigma.
astemtam un autobuz sa cobor in cipariu...si aud o frana, intorc capul si vad o fata/femeie in aer.
3 ture o facut in aer apoi o picat pe carosabil.
o vazut un autobuz, o fugit din camine instre statie, fara sa se uite daca vine ceva din stanga si ghinion, o venit un ford ka cu numere de germania (avea ceva viteza...) si o luat-o din plin.
cand am vazut-o in aer...am sunat la 112 si surpriza 45 DE SECUNDE AM LASAT TELEFONUL SA SUNE SI NU O RASPUNS NIMENI. AM INCHIS SI AM MAI SUNAT O DATA...SI IAR NU O RASPUNS NIMENI.
O MAI INCERCAT SI ALTII DIN STATIE SA SUNE SI DUPA 5 MINUTE O RASPUNS DE LA 112.
INCREDIBILA POATE FI MINUNATA ROMANIE, s-o trazneasca dumnezeu.

nu stiu ce-o patit fata, picioarele nu-i mai stateau drept, sper doar sa nu-si fi rupt coloana ca bine nu o sa-i fie.
vorbea, o zicea ca nu o doare decat un picior (putea sa fie din cauza adrenalinei si a socului) ...apoi am plecat.

NAJPA TREABA CU 112, sincer.

dan_stage28 07-03-09 13:10

Nasol accident, eu cel putin nu trec pe langa trecere nici de frica

Kent8 07-03-09 13:28

nu`i problema ca o lovit`o...inconstianta o fugit la autobuz...pentru 5 minute pana venea altul, GRAVITATEA II CA 112 NU O RASPUNS
cand am vazut-o in aer am si sunat la 112 si nimic, au mai fost oameni care au sunat.
dupa 5 minute o raspuns cineva...vb un domn si le explica unde sa vina si ei oricum stiu de pe ce numar suni, unde te aflii cand suni...inloc sa il intrebe de cat ii de grava femeia, sange, aer...stiu eu, puls, din astea aia o interesa adresa exacta, numarul de telefon cine suna, numele cui o sunat...
in 5 minute pana o raspuns aia...salvarea deja putea sa iasa pe poarta spitalului...sau stiu eu poate era la 2-3 stazi distanta sau nu stiu.
ei o pierdut timpul...sa-i lovesc cu ranga`n fata

dan_stage28 07-03-09 13:37

Cam asa e cand ai nevoie de ajutor,sau nimeni nu til da sau pana se tot gandesc poti si muri

dan_stage28 07-03-09 14:47

Asta e viata in Romania si de mergi in occident cand aude lumea de romania te vede ca hot ca alti destepti au dat faima romaniei , totusi eu zic ca o avut noroc ca o palito un Ka de era un GLK sau un X6 :o

-LEXION- 07-03-09 17:14

2 Attachment(s)
Azi dimineata a fost un accident urat la sensul giratoriu din Floresti, o Nubira albastra, cred ca a derapat la iesire din sens, si a izbit puternic din spate o Vectra A....

Am mai trecut azi pe aoclo, si a ramas doar Vectra.

Bogdan_mb 07-03-09 18:40

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 2126621)
nu`i problema ca o lovit`o...inconstianta o fugit la autobuz...pentru 5 minute pana venea altul, GRAVITATEA II CA 112 NU O RASPUNS
cand am vazut-o in aer am si sunat la 112 si nimic, au mai fost oameni care au sunat.
dupa 5 minute o raspuns cineva...vb un domn si le explica unde sa vina si ei oricum stiu de pe ce numar suni, unde te aflii cand suni...inloc sa il intrebe de cat ii de grava femeia, sange, aer...stiu eu, puls, din astea aia o interesa adresa exacta, numarul de telefon cine suna, numele cui o sunat...
in 5 minute pana o raspuns aia...salvarea deja putea sa iasa pe poarta spitalului...sau stiu eu poate era la 2-3 stazi distanta sau nu stiu.
ei o pierdut timpul...sa-i lovesc cu ranga`n fata

cum sa stie de unde suni ?

vlad_VSV 07-03-09 19:02

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 2127283)
cum sa stie de unde suni ?

se poate determina locatia , vezi aici ;)

Kent8 07-03-09 22:15

mersi vlad

ANI identificarea automata a numarului de telefon:
pe monitorul operatorului apare numarul postului telefonic de unde apelantul suna.

ALI identificarea automata a locatiei:
pe monitorul operatorului apar adresa apelantului, locul de unde acesta suna si o serie de informatii suplimentare necesare pentru a exploata toate resursele in vederea gasirii solutiei optime pentru a ajunge in timp util la locul incidentului.

Modalitatea de procesare a unui caz

- un cetatean apeleaza 112 pentru a semnala un accident de circulatie grav, soldat cu victime omenesti;
- sistemul identifica numarul de telefon al persoanei care a semnalat cazul;
- se determina numele si adresa abonatului postului telefonic prin cautare automata in baza de date (la fel se procedeaza si in tarile Uniunii Europene, S.U.A. si Canada, fiind o masura necesara pentru aflarea veridicitatii apelului);
- operatorul cere apelantului date despre natura cazului;
- se transmit toate datele la dispeceratele Politiei, Ambulantei si Pompierilor, in functie de natura cazului (aceasta operatiune se realizeaza in 2-3 secunde);
- dispecerii stabilesc rapid mijloacele de interventie care participa la solutionarea cazului, având la dispozitie aplicatia AVL (Localizare Automata a Vehiculelor);
- pe harta se afiseaza conexiunea caz - mijloace de interventie;

Sunati la 112 doar daca aveti o urgenta!

Centrele de Urgenta functioneaza permanent, 24 din 24 de ore, 7 zile pe saptamana.

eu inca sunt socat ... ma gandesc ca ei lucreaza cu aparatura veche...si acum vor cere bani pentru "aparatura de ultima generatie"....probabil in prezent transferul de informatie inca se face cu porumbei calatori

KoKozula 08-03-09 08:13

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 2127103)
Azi dimineata a fost un accident urat la sensul giratoriu din Floresti, o Nubira albastra, cred ca a derapat la iesire din sens, si a izbit puternic din spate o Vectra A....

Am mai trecut azi pe aoclo, si a ramas doar Vectra.

Din pacate n-am poze dar una din masini era cu rotile in sus... am intrebat lumea ce s-a intamplat, iar un cetatzean mi-a spus ca cica "azi noapte pe ala cu nubira l-a prins radaru si n-a vrut sa opreasca, a fugit de politie si aici in sens o fi derapat. Masina aia cu rotile in sus era parcata"

Eu nu m-am prins ce masina era aia cu rotile in sus .. dar se vedea ca e lovita in spate.. si ma tot intreb cum dracu s-o putut rasturna! Are de platit baiatu' acuma.

In fine ... n-o stat la radar... s-o rezolvat omu'! Din cate l-am vazut pe sofer n-avea nimik, acelasi cetatean spunandu-mi ca "uite ala e vinovatul".

Prost sa fii.... noroc ca esti ! Sau nu ?

KoKozula 08-03-09 08:18

12 Attachment(s)
Quote:

O persoană a decedat şi alte două au fost grav rănite într-un accident petrecut în această dimineaţă aproape de intrarea în Huedin.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat faptul că şoferul unui tir care circula din direcţia Cluj-Napoca spre Huedin, într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul autovehiculului, remorca acestuia intrând pe contrasens şi izbind autoturismul marca Mercedes care circula regulamentar.

În urma impactului şoferul maşinii lovite a decedat iar alţi doi pasageri au fost grav răniţi, toţi trei fiind încarceraţi în autoturismul cu care circulau. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 7:30, în condiţii de vizibilitate redusă şi ploaie torenţială.

Bogdan Buburuz
noh... TIR care face drifturi ...

-LEXION- 09-03-09 17:57

9 Attachment(s)
Accident mortal pe Calea Turzii. O Dacie a fost ruptă în două după ce a lovit o ambulanţă

Quote:

O persoană a murit şi o alta a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primire Urgenţe (UP1) Cluj, în urma urma unui accident de circulaţie petrecut luni, în jurul orei 16, pe Calea Turzii, la câteva sute de metri de sensul giratoriu. Şoferul unui autoturism marca Dacia Solenza, un pensionar de 70 de ani, ce venea dinspre Turda înspre Cluj, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Dacia a izbit frontal o ambulanţă, care transporta un copil dializat la Sibiu. În salvare mai erau mama copilului şi medicul SMURD.

Impactul a fost atât de puternic încât Dacia s-a rupt pur şi simplu în două, iar bucăţi de fiare au fost împrăştiate pe câteva sute de metri, pe ambele sensuri de mers. Soţia şoferului, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, nu purta centură de siguranţă şi a fost aruncată în şanţul d epe marginea drumului. Femeia a murit pe loc.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD, care s-au ocupat de răniţi, dar şi o ambulanţă care i-a preluat pe copilul bolnav şi pe mama acetuia şi care a continuat drumul spre Sibiu. Din fericire, aceştia nu au fost răniţi.

Din primele cercetări, poliţiştii sunt de părere că de vină pentru producerea accidentului a fost viteza excesivă în condiţii de ploaie, dar şi neatenţia. În urma măsurătorilor şi a declaraţiilor martorilor aceştia vor stabili cu exactitate cele întâmplate.

Traficul pe Calea Turzii a fost blocat mai bine de o oră, pe mabele sensuri de mers. Coloanele de maşini se întindeau până înspre Piaţa Cipariu.
Asa ceva nu am mai vazut niciodata...a fost pulverizata SuperNova aceea....

Kent8 09-03-09 18:12

bucata aia de podea cu roti..am crezut ca-i un atv :P
am facut 30 de minute de la aroma pana la petrom :P
am sa pun si eu cateva poze...cand le scot din telefon :P

Kent8 09-03-09 20:44

5 Attachment(s)
pozele promise...cam najpa dar asta e:P

vali_cd 10-03-09 16:07

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 2132368)
Accident mortal pe Calea Turzii. O Dacie a fost ruptă în două după ce a lovit o ambulanţă

Asa ceva nu am mai vazut niciodata...a fost pulverizata SuperNova aceea....

Dacia, masina ieftina a romanului...uitati-va ce coapta era...podeaua ruginita de tot. Nici macar nu s-o indoit masina ca so rupt direct ca un biscuite. Mai lua-ti-va asa ceva si mai laudati asemenea masini periculoase...is convins ca nu avea ce stiu ce viteza infinita, insa avea infinite probleme de proiectare...masina de 10 ani si sa fie atat de coapta...

-LEXION- 10-03-09 19:25

E deja la moda.....

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ent-block.html

All times are GMT +2. The time now is 22:05.

- Copyright 2026 4Tuning