![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Dar vai ..ce de Dacii pe acolo :D
|
E ok cu el..:rolleyes2si mie mi s-a parut putin ciudat la inceput,ca dimensiuni nu ca si manevrabilitate,insa ca aspect se pupa perfect cu interiorul si imi si place ca model(e de 1100 si e de prin '68-'69..)
|
da da, e model cu gaurele, mult mai fain decat cel de dacie 1300, arata mai sportiv, clasic asa...
|
Quote:
Ia zi,cum facem cu ornamentele cromate de la tragaci pt portierele fata:?:..ca mi-a spus Alex(Apline) ca au ramas la tine in rucsac.. |
Acolo sunt de ceva timp, eu luni am plecat la Targoviste, si ajung maine in C-ta, cand am timp le pun la posta, ca alta solutie nu vad. Probabil vor incapea intr-un plic:D
ps. m-am uitat aseara la ele si am vazut ca au mici defecte, sa vedem daca ies. Stau de ceva timp in rucsac, cam de 1 an si s-au mai atins intre ele. |
voi puteti sa ziceti ce vreti...si puteti sa ma criticati ca ultima oara...
pe langa ca e dintre cele mai frumoase dacii, mie, personal imi place cel mai mult! in ochii mei, e dumnezeul daciilor. SUPER TARE!!! cand am drum spre mare, o sa trec special, doar ca sa o vad! FELICITARI!!! |
ba baiete cred ca vin tare din urma
|
N-ai pus inca consola... :D. Ce sa mai vorbim, e tare de tot domnule...
|
Cata Tm,numai sa anunti din timp si te astept cu mare placere:-)
Ouu,baga tare cu Dacia,sa vedem cat mai multe 1300 facute beton8) LKS,daca sunt putin zgariate nu-i nici-o problema.Datele mele le are Apline,le astept prin Posta.Eu am vb cu el. |
bogdane am un prieten care are proiectoare rotunde cromate ELBA... zic eu ca ar merge pe fata deasupra la numar :)
|
1 Attachment(s)
Proiectoare ca astea ?:D
|
bogdane cred ca vin pana in Braila sa o vad :D
|
Quote:
|
parerea mea, in legatura cu proiectoarele rotunde, este ca ar arata mult mai bine orientate in jos, la masina lui bogdan. adica sub bara, nu in sus.
|
Quote:
Baieti,daca voi pune proiectoare vor fi dreptunghiulare,cu sticla galbena si cromate;)8) Zilele astea am fost intr-o continua alergatura cu actele..mai am de rezolvat la Politie si gata,batrana are o noua identitate:rolleyes2 |
Bogdan, ma bucur sa vad ca ti-ai facut masina asa cum ti-ai dorit si chiar ti-a iesit! S-o conduci sanatos si mult timp de acum inainte si sa ai grija de ea ca de ochii din cap! :D Sa te vedem cat mai des cu ea prin oras la plimbare ;)
|
1 Attachment(s)
o semnatura de la mine, sper sa'ti placa:)
ps. prea tare masinuta ! :D |
Quote:
Azi am reusit sa montez ornamentul nichelat si pe pragul din dr(cel inlocuit) si am mai facut cateva degazari pe la interior..:rolleyes2..trebuie sa ma apuc sa finalizez si ce mai am de pus pe la interior,insa am fost tare presat de alte treburi.. Deasemenea,trebuie sa adaptez si o buza sub fusta fata,ceva discret,cat sa nu se mai vada toate chestiile pe dedesubt si sa arata terminata si in fata. |
imi place ca modificarile pe care le faci sunt discrete si de bun simt.
mare lucru sa intelegi ca masina e un tot unitar, care "spune" o singura poveste, majoritatea "tunerilor" nostri nu pricep asta... |
M-am cizelat si eu in timp..:-)..am analizat si am inteles cum e mai bine pt o masina,mai ales cand are aproape 30 de ani..:rolleyes2
|
Quote:
|
cand erai in constanta am vrut sa te sun sa iti fac niste poze marfa undeva pe plaja la masina. dar am fost ocupat ...
turometrul tot pe bord il ai ? |
@Bogdan: ai folie pe geamuri sau sunt ionizate?
|
Luci,nu stiu exact ca nu am masurat eu..eu am dat banu' si m-am asigurat sa iasa asa cum am vrut:-)
Insa poti insuma conturul masinii,de 2 ori,si vezi rezultatul;) Rares,poate data viitoare cand mai vin prin Ct:-) Turometrul tot pe bord e pozitionat. Geamurile sunt ionizate.fata-spate si luneta8) |
Foarte frumos ti-a facut facelift-ul :Dcu referire la incadrarea cu cele 5 poze una langa alta,e draguta si are si aspect comercial:-),vrei sa iti mai faci ceva pe la ea,ceva mai aparte?dar cu referire tot la originaliatea masini.Stii cum sa faci sa dai rateuri?eu acuma la mine nu mai pot dar inainte sa vezi ce bubuiam prin oras zici ca e subaru:lol:,asta doar daca mai ai toba intermediara ca altfel numai poti se aude incet,spor la munca
|
Quote:
|
Bogdane spune-mi msi mie ce dimensiuni ai la cauciucuri?puteai sa pui si cu talon mai mic sa fie mai joase?
|
1 Attachment(s)
Bogdan are 185 55 14 parca.
Cu talon mai mic ar fi 185 50 14 care vin cam asa |
imi poate spune cineva ce denumire au jantele de aro 10 cum sunt ale lui Bogdan sau ce initiale sunt scrise, sau cod de pe jante,ca sa pot da la cineva sa pot cumpara jante noi ,ca mai sunt un model acela fiind perpendicular cu solul nu bombate spre interior,astept raspunsuri.
|
iti spune el.
|
3 Attachment(s)
Quote:
BTL,referitor la rateuri stiu cum sa le obtin..mai reduci din avans si pe frana de motor face poc-poc:-)..la mine face si fara toba intermediara. Cauciucurile mele fata-spate au 185/55 R14..cred ca se poate si cu balon mai jos,insa eu asa le-am luat cu tot cu jante. Cand am curatat jantele pana la luciu metalic aveau poansonat ceva pe ele insa nu am retinut..:rolleyes2..poate te ajuta vreo poza.. Cat despre mica mea Gordina,am mai aranjat si montat cateva chestii pe la ea,insa e cam greu cu timpul,mai ales ca mi s-a terminat concediul..:rolleyes2 O sa mai revin cu poze,imediat ce ii mai fac o sedinta foto:-) Si pozele pt BTL;) |
Quote:
multa bafta iti doresc si sa ma tii la curent cu buza de g1 te rog sunt tare curios si pe mine ma bate un gand necurat bafta si drumuri bune la BIJUTERIE |
Ms pt.pozele cu jantele,se vede bine ce scrie dar nu stiu exact care ar fi codul ,oricum mai incerc,si referitor la rateuri,e buna si varioanta ta,dar daca vrei sa bubuie tare,intrerupi minusul de la bobina de inductie pana la delcou si iti pui un intrerupator inauntru,apoi in sarcina decuplezi butonul cateva secunde si cuplezi inapoi sa vezi atunci:D
|
mai da-mi o sugestie cu referire la jantele de aro 1o,daca le pun asa pe amsina fara ca aripile sa fie modificate,ar freca? dupa cate vad eu problema ar fi la spate mai rea?ce zici
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Uite la mine cat de inaltata era si tot imi freca pe spate la denivelari mai mari cu 2 pers in spate.. |
Era cu suspensia de macadam in poza? :D (glumesc)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Cum aratau la mine ... (aveau si balonul cam mare..185/60) |
Eu cred ca daca le intorci ies si mai mult inafara..:rolleyes2
Sonny,si eu ma mir cat de inaltata era inainte si cat de bine arata acum asa coborata8) |
1 Attachment(s)
nu imi dau seama daca ies mai mult afara dar arata bine. sper sa ajute.........
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning