Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

z4pp 30-06-09 10:16

Re: Club TICO

o mica intrebare catre organizatori... Fetele au acces? Sau e strict baietilor...

aikman 30-06-09 10:24

z4pp fetele nu conduc tico ? :))

z4pp 30-06-09 13:29

o gramada :P

TM32CIP 30-06-09 13:31

adu-le pe toate ! :twisted:

STREET 30-06-09 13:37

chair ii indicat si de dorit sa avem prezente feminine :)) da nu iubita prietene(adica mai multe =)) )

z4pp 30-06-09 13:41

poi imi aduc prietena... si 1-2 prietene deale ei :P sa nu fiu egoist

z4pp 30-06-09 13:44

am gasit eu aici pe site... poze cu nishte tico celebre , super tunate (cu lambo doors, in 2 uhi...etc)... dar nu ma shtiu unde am intrat sa le vad... ma puteti ajunta cu un link...pls

sorin_sorin95 30-06-09 14:11

Daca e pe langa Brasov cred ca va onorez si eu cu prezenta, mai putin cu pescuitul ca nu am rabdare. Oare nu putem sa ne mobilizam si noi cu o intrunire nationala de Tico sa vedem cate putem aduna?

aikman 30-06-09 14:20

pai sa cautam un oras unde sa fie bine pentru toata lumea ... un oras cu o balta ... cu o balta unde sa fie si peste :)))

STREET 30-06-09 16:49

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 2450127)
Daca e pe langa Brasov cred ca va onorez si eu cu prezenta, mai putin cu pescuitul ca nu am rabdare. Oare nu putem sa ne mobilizam si noi cu o intrunire nationala de Tico sa vedem cate putem aduna?

considera intalnirea asta pe care o facem acum asa ca strange bani de benzina si de bere:)

luciang 30-06-09 17:40

Salut!Sunt si eu interesat de aceasta intalnire.Pe cand preconizati ca se face?mai sigur?si pe unde ca si locatie.

TM32CIP 30-06-09 18:00

Doritorii sunt rugati sa se treaca pe lista !
Oricine e binevenit, cu oricate femei/beri/unditze, etc !
Ideea de baza e foarte simpla, fiind vara sa fie iarba verde, nu sa stam intr'o parcare sa povestim ore in sir, cand putem sa topim fiola si sa sfaraie ceafa pe jar 8)

Meetingul e pentru toti, undeva in urmatoarea luna, intr'un loc cat mai la indemana tuturor !

Haideti baieti, sa curga muzica si sa cante berea ! :lol:

aikman 30-06-09 18:03

unde semnez ? :))

DjMogLy 30-06-09 18:15

Guashe, fie-ti gura aurita, da' ce bine suna! :D
Pune-ma pe lista, ca fac pe dracu in 4 si tot ma rup eu cumva din treburi sa vin, chiar si pentru o zi !!! :))

luciang 30-06-09 21:11

k!unde e lisata sa semnez:D

STREET 30-06-09 22:49

1.TM32CIP - (Guashe) - Tico
2.Street - Mircea - Tico
3.TM32CIP
4.TM32CIP friend1
5.TM32CIP friend2
6.TM32CIP friend3
7.Zapp - Tico
8.sorin_sorin95 - Tico
9.DjMogLy
10.luciang - George - Tico

cei care doresc sa mai vina si posteaza si comment la sfarsit sa se treaca pe lista (dupa nickname treceti si numele eventual si masina tico, matiz sau seicento)

luciang 30-06-09 23:23

luciang-george-tico

aXXo 01-07-09 20:40

3 Attachment(s)
Salutare all,

Īn primul rānd:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=1157
Iar īn al doilea revin cu o completare :)
Am schimbat boxele pe spate, adăugat condensator de 1.6 farazi și am schimbat amplificatorul (Magnat XCite 561)... se simte diferență...
Īn al treilea, la sfārșitul lunii vreau să o chelesc, să elimin orice punct de rugină, să fac o segmentare, să schimb consumabilele... ce mai, restaurare generală. Apoi, să o fac "furioasă" modificānd capota și vopsind-o īn negru īmpreună cu plafonul. Voi avea probleme cu poliția, din acest motiv?
....
Ce n-aș da să fi venit și eu cu voi, dar din păcate nu pot, nu mă lasă serviciul...

STREET 01-07-09 22:00

aXXo vei avea probleme cu politia.
iati concediu medical:lol: si hai cu noi

morpheusmaster 01-07-09 23:00

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 2454411)
aXXo vei avea probleme cu politia.
iati concediu medical:lol: si hai cu noi

Dc minti omu ca o sa aiba probleme cu politia? :) Ce o sa ii faca? (intreb ca esti 1 care a zis asta...si urmeaza si eu sa fac aceiasi operatiune...)

TM32CIP 01-07-09 23:40

"obstructionarea corpului iluminator frontal" sanctionat cu 4 puncte, talon suspendat, dovada 15 zile, 30 zile pentru remedierea "problemei" (ceea ce inseamna o vizita la rar - programare 70 ron + constatare 200 ron) si amenda de rigoare in valoare de 450 ron.

se vorbeste din experienta .... :rolleyes2
mama lor de canguri ....

sorin_sorin95 02-07-09 02:00

Inteleg de ce unii cautau sa dea o capota de tico cu badboy aproape moca. Cip mai pus rau pe ganduri ca si eu vroiam sa-mi fac,sau sa achizitionez.

aXXo 02-07-09 06:17

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 2454715)
"obstructionarea corpului iluminator frontal" sanctionat cu 4 puncte, talon suspendat, dovada 15 zile, 30 zile pentru remedierea "problemei" (ceea ce inseamna o vizita la rar - programare 70 ron + constatare 200 ron) si amenda de rigoare in valoare de 450 ron.

mama lor de canguri ....

Damn... :ashamed:

aikman 02-07-09 07:34

Quote:

mama lor de canguri ....

e valabil si pentru ploape asta ? ca la noi in constanta sunt cei mai de "treaba" politai ... nu te rateaza cu nimic

STREET 02-07-09 10:25

ii valabil si pentru pleoape; doar ca se poate remedia mai usor problema :-)
si pentru doua culori iara o incasezi daca nu le ai trecute in talon

sa continue lista cu cei care ies la meeting outdoor :)
Club Matiz a fost chemat?

1.TM32CIP - (Guashe)
2.Street - Mircea - Tico
3.TM32CIP
4.TM32CIP friend1
5.TM32CIP friend2
6.TM32CIP friend3
7.Zapp
8.sorin_sorin95
9.DjMogLy
10.luciang - George - Tico

TM32CIP 02-07-09 12:19

De culoare nu se iau, daca e capota neagra, pentru ca nu reprezinta mai mult de 30% din suprafata totala exterioara a masinii, in schimb mai nou PLAFONUL cica trebuie sa ramana in culoarea originala !!! legile lu peshte .... :shock:

valabil si pentru pleoape. daca faci un total la cele spuse de mine mai sus, merita pleoapele ? :-) stai linistit ca nici aici nu se iarta nimic, atat ca sunt foarte aiuriti purtatorii de veste ..... eu de exemplu am picat ITP'ul pe motiv de "VOLAN NEOMOLOGAT" in schimb de folia neomologata nu i-a trecut prin cap sa o verifice :lol:

aXXo 02-07-09 18:55

Poate "dona" careva, care nu mai are ce sa facă cu ei, doi suporți pentru difuzoarele din bord, de la ticoleț? :)

morpheusmaster 02-07-09 20:01

Quote:

mama lor de canguri ....

Aoleeeooo sufletu meu :)) D'asta se uita gaborii lung dupa mine de cand miam facut bboy look la capota?

TM32CIP 02-07-09 20:02

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 2456818)
Poate "dona" careva, care nu mai are ce sa facă cu ei, doi suporți pentru difuzoarele din bord, de la ticoleț? :)

daca le gaseste in garaj poate, da. cu primul drum acolo

aXXo 02-07-09 21:17

"Sărut-māna!" pentru gest. :D

luciang 02-07-09 23:07

"obstructionarea corpului iluminator frontal"???Cum pot dovedi asta daca apartul de reglat farul nu este influentat deloc?:shakefist.Dupa ce am modificat capota am facut proba pe aparatul respectiv iar fanta de lumina care se regleaza e k si nu este influentata?

STREET 02-07-09 23:58

luciang problema asta o sa o dezbatem pe marginea beltii cu berea si undita in mana :-) acum sa nu de abatem de la subietul nostru meeting out door tico & matiz.
p.s ti-ai pregatit undita?:lol:

TM32CIP 03-07-09 00:16

Nu stiu pe ce aparat ai testat tu teoria, dar daca ai/ai avut capota ca a mea, ti-ai fi dat seama cu ochiul liber noaptea, afara din oras pe oricare din faze ca mijlocul benzii e in intuneric, in forma de V ;) daca ochiul meu a vazut asta, si aparatul de la ipt (pe care l-am trecut cu capota deschisa :twisted:) nu l-a vazut .... imi puteti spune Robocop ! 8)

aXXo 03-07-09 09:10

2 Attachment(s)
Mai am o mică rugăminte la voi:
Sunteți amabili sa īmi desenați o schiță (īn paint sau orice altceva) despre cum ar trebui montată stația + condensator? Pentru că am impresia că nu am montat condensatorul cum trebuie și atunci cand selectez "off" din stație și las mașina oprită pentru mai mult de o zi, rămān fără baterie. Īnainte să montez condensatorul nu aveam nici o astfel de problemă.
Atașez schițele cum am făcut eu. (Tare mă tem că nu am legat firele cum trebuie... Cred că trebuia pe +-ul real :D)

L.E.: Acum mi-a picat fisa, nu-s eu electrician de meserie dar sigur pe firul "mamă" trebuia :d, adică pe cel roșu. Așa-i? Dar astfel o să aibe tot timpul curent in el.. e de bine?

luciang 03-07-09 11:15

undita e pregatita si lada frigorifica ptr bere lafel unde si cand?

STREET 03-07-09 11:37

rabdare rabdare in doua saptamani ne intelegem

cine se pricepe la grafica? sa facem niste postere a4 si a3 sa lipim pe masini sa stie si cei care nu is pe forum:-)

DjMogLy 03-07-09 12:10

Depinde cu ce vrei sa fie poster-ul si cat de pretentios.
Ma pricep destul de bine, zic eu. daca ai vreo idee, da-i frau liber si vedem, poate iasa ceva ceva :D

morpheusmaster 03-07-09 14:10

Un pescar, vazīnd un confrate care statea concentrat asupra apei, īl īntreaba: - Cum e apa astazi? - E atīt de minunata ca nici pestelui nu-i vine sa iasa din ea.

Un banc asa...in spiritul momentului :) Sa n'aveti si voi asa o apa acolo unde mergeti :D

STREET 03-07-09 14:50

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DjMogLy (Post 2458591)
Depinde cu ce vrei sa fie poster-ul si cat de pretentios.
Ma pricep destul de bine, zic eu. daca ai vreo idee, da-i frau liber si vedem, poate iasa ceva ceva :D

uite niste poze combinale in asa fel incat sa iasa ceva atragator cu tico si matiz si separat:)
poate facem si niste tricouri sau stegulete pentru coloana oficiala tico & matiz

sorin_sorin95 03-07-09 22:03

CUnosc pe cineva care face vestimentati pentru firme si o sa intreb cat ajunge un tricou.

All times are GMT +2. The time now is 18:23.

- Copyright 2026 4Tuning