![]() |
re: Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala !
Quote:
|
Quote:
NIMIC ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Audi A4, 2.0 tdi!... Īn drum spre Spania!...
Scuzaţi claritatea... |
Quote:
Dat dracu ma loganul ala... La 75cp 195km/h... Pai eu cu 90cp tot 1.4 16v DOHC si o masina ceva mai aerodinamica cum de abia trag sa ajung la 195km/h? Si acolo intepeneste? Sau cum de abia am tras 180km/h dintr-un logan 1.6 90cp? Tine minte, aici vorbim de masini stock. |
cobora de pe everest in spatele unui tir
|
Eu la cele spuse de voi adaug acelaşi rapsuns pe care l-am pus şi pe viteze maxime cu vw: nu īnţeleg pentru ce incompetenţii ăştia care au conceput Veyronul n-au pus două motoare de Fabia 1.4 MPi, sau Logan 1.4, sua Polo 1.0, sua mă rog, orice submotorizată conceputa pentru carat copii la grădiniţă şi zarzavaturile de la piaţă īn loc sa se complice cu monstrul ăla, tot la acelaşi rezultat ajungeau, şi e sigur, pentru ca voi aţi demonstrat-o
|
=))...
urmaresc thread-ul asta de ceva timp...si de cate ori intru pe el..ma umflu de ras... este niste soferi printre noi...numa asi de trefla :) |
Quote:
|
Ce repede evolueaza programul de internet la sate sustinut de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei !
|
Quote:
bai papa lapte batut... esti prea"destept" pentru secolul asta...in spatele tastaturi toti suntem "smecheri" si tare in gura dar fata in fata nici macar nu ai curaj sa apari...sunt unele persoane pe forumul asta care stiu cu ce sa mananca volanul si cu ce se hranesc caii... daca ai fi destept ai tace din gura...dar vad ca te mananca si pe tine..tu ori postezi doar de dragu de a citii reply-urile pe care le primesti crezand ca tu esti un AS as soselelor..apropo..vitezele astea au fost prinse in cadere libera??? Domnilor moderatori luati niste masuri ca din cauza unora ca acest "transporter" umplem paginile aiurea si ne agitam de pomana.... |
Quote:
p.s.: ştii, cu doi de i. Copii alfabetizati īnvaţă asta īn clasele primare :) later edit: calmaţi-vă, nu trebuie să vă supăraţi, unii reuşesc să se dea singuri de ciment, n-au nevoie de ajutorul nostru :) |
sti, wrx ,gti , gsi , asa vorbesc pilotii intre ei ...vezi mai aleks daca nu esti pilot nu sti
|
Scuzele mele.
Mai sunt viteze maxime atinse de voi cu masinile voastre? Că s-a cam īmpotmolit topicul īn amănunte :lol: |
Aleks, te rog, şterge posturile īn care a fost toată această ceartă!...
Nu are rost să fie topicul aglomerat pentru unii "piloţi" de pe aici!... Mulţumesc!... |
si v-ati luat de mine anterior ca l-am luat la misto pe nea caisa asta transportor...see, told ya;)
on : Golf 3, 1.8 benzol( '96 fabricatie ) -> 165 km/h, cred ca mai urca, insa nu m-am indurat pentru ca nu era masina mea ci a unui amic ! Oricum trebuie luat in considerare faptul ca a ajuns destul de repede la viteza sus mentionata . |
Nu şterg posturile dar vă rog să īncetaţi discuţia, nu o las să continue indiferent de motive şi suferinţe cu banii pe masă sau ameninţări, seamănă deja cu Taraf TV.
Sebastian, ai secţiunea comercială pentru a-ţi promova produsele. |
Din pdv meu poti sa si stergi, oricum nu cred ca e cineva de aici intersat de ceva serios. Intentia mea nu era sa promovez nimic ci sa aduc o informatie noua.
|
Eu unu in offtopic zic asa...daca tot se sutine rar si clar aduceti o dovada ca sa le dati peste nas celor ce nu cred!
Eu am pus un singur post aici cu 3 poze care eu cred ca e in primele 5 post'uri la top speed in RO ! Later edit : https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-...ml#post1942908 Era pus pe alt topic,scuzele mele! |
on-topic :265km/h,pe gps,evident(masina stoc are 250..pentru astia 15 in plus,am mai pus vreo 80cai...nu o toba si trei stickere si ..multa pricepere,ca altii..:lol:)... Apoi..daca nu ati facut o pasiune din a va minti singuri,verificati pe gps daca aveti abatere de -10 sau..-40km/h. Oricine poate avea cu intentie sau fara ,bordul dereglat. sa nu mai amintim de alte roti,etc.
Mesterul cu loganu' de 1.4 la 195 (transporter..bla,bla)...poate daca este la vale si mai ales SCOS din viteza ! ... Aproppos, eu imi voi asuma vina de a te suspenda cateva luni daca te mai vad postandu-ti fantasmele pe acest topic. Pune mana pe un manual si verifica ce turatie ar trebui sa aiba loganul ala la viteza aia,apoi vezi cati cai are respectivul propulsor la acea turatie si respectiv de cati AR AVEA NEVOIE pentru a o atinge. Multumesc, |
am condus 1.4 mpi si este o tigaie de masina Realemnte, fara nici o exagerare.
eram 4 insi in masina si debea am prins 145 km/h dupa care a murit. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Am avut un logan 1,6mpi 90cp cumparat de nou si nu am prins mai mult de 185km/h in bord si astia la vale si in timp.Daca mergi cu masina asta peste 140km/h se numeste SPORT EXTREM,nu mai are nici o stabilitate si in caz de frana de urgenta,roaga-te fierbinte ingerului pazitor sa te salveze atat pe tine,cat si pe cei din jur.Btw,sa nu mai aud de logan.
|
Quote:
|
De ce va tot bateti capul cu el a atins 195 sa fie sanatos si deamar .... Stiu pe cineva ce ar putea rezolva misterul asta este vorba de un pilot din CNR Logan Cup si chiar o sa il intreb daca se poate Asa ceva si atunci o sa avem parerea unui expert in Logan si nu o sa mai fie parerile unor pusti de 20 de ani .... Poate Asa o sa se trezeasca si transportorul nostru din filmele ce le are in cap.....azi Maine o sa Zica , ca a sarit cu un sheptar de pe un pod ca in filmul din care crede el ca face parte
|
Eu zic sa il chemam pe Lazarus .. :)) ca sa fiu on: 180 cu 1.6 mpi-ul meu ... probabil ca mai mergea dar nu avea rost :)
|
Quote:
|
Quote:
Deci...O fi clona lui Carlos... :)) |
va cam agitati aiurea multi, omul a venit cu poze.. nu contest ca se ia de toata lumea si vorbeste cam de sus..
|
Quote:
|
Eu unul atāt am spus de la īnceput, ca nu e aia viteza reală, apoi discuţiile s-au inflamat şi s-a ajuns la jigniri şi exagerări, din toate părţile. Hai să considerăm discuţia īncheiata şi să lăsăm cuvintele tari deoparte, ne stircăm nervii cu toţii degeaba pānă la urmă nu cāştigăm nimic niciunul din discuţia asta.
|
Quote:
Si acum sa trecem la capitolul aberatii: Nu ma intereseaza ce ai condus tu,mare pilot ce esti , daca lucrezi sofer pe logan...:lol: ...doi la mana,sustii cu poze ce se vor a prezenta realitatea(nu scrie in titlu ca ar trebui sa ne asteptam la sf in acest topic,nu?),ca o..masina stock(bine..in afara de foarte abilul pilot)cu viteza maxima constructiva de 162km/h si puterea maxima de 75cai/5250(5500 in unele surse) ,avea pe mana ta,la 5400rpm, fix 190km/h (ba chiar,conform spuselor tale...195) ? din pacate,pe la 4800rpm in 5,se cam termina masina aia. Ar trebui in binemeritata pauza luata acum,sa faci bine sa dai un mail celor de la Dacia si Tuturor celor de pe intreg mapamondul ce au testat modelul respectiv nereusind sa depaseasca ~100mph, dandu-le vestea cea mare: Fratilor sunteti varza ! ...si probabil sa scoata de pe piata si celelalte motorizari 1.6 8v(175) , 1.6 16v(183), 1.5dci(85hp -167)...esti penibil de comic ..vorba cuiva (scuze:lol:) ..."frana" !..si a venit si frana,iacat-o sub user-name draga domnule carlos;) |
intr-adevar Logan 1.4 mpi pe drum plat , pedala la fund 160 si atat :) , ce se vede in diferite poze , poate la vale , poate eroare de bord , dar as vrea sa vad un proces verbal radar , cu o viteza mai mare de 160 pe 1.4 MPI :D
|
Ideea e ca poate si la a mea e mai greu de crezut. 197km/h intr-un astra 1.4 twinport, 90cp. Bineinteles, am spus, viteza asta e la vale. In rest ma indoiesc ca trece de 192-193km/h (deja are cam 6100rpm). DAR 185km/h ii atinge fara rugaminti (pentru un 1.4), pentru restul neavand nevoie de 5-10km sau mai stiu eu ce distante. Ii atinge relativ repede (din nou, pentru un 1.4). In talon, maxima constructiva este de 182km/h.
Bineinteles, vitezele acestea sunt cele de pe bord, nu reale. Si testate cu benzina e 95 de la rahatul ala de agip. Acum, cu carrera 100 chiar se simte o diferenta, cat de mica ar fi, dar nu am incercat sa vad daca se modifica cu ceva vmax. Nu am avut niciodata gps-ul montat sa vad exact cat arata acolo. Poate arata chiar 182km/h. Nu stau sa testez cu gps, pentru ca e f*tere nenecesara de benzina, masina fiind 1.4 consuma destul de mult la viteza aia. Si chiar nu ma intereseaza cat imi atinge pentru ca nu as merge Pitesti-Bucuresti constant cu 190km/h pentru ca nu arunc in veselie banii pe benzina. Daca aveam un motor mare care sa mearga "relaxat" la viteza aia, imi permiteam, dar asa pur si simplu nu merita... |
1 Attachment(s)
Deci sincer n-am mai intrat de foarte mult timp pe aceasta sectiune ( si nu imi pare rau) dar m-am gandit sa spun si eu una alta legat de carlos. Omul chiar are acei 500.000 km declarati, stie ce vorbeste cand vine vorba de masini.
Acuma imi cer si eu scuze pt comportamentul acestuia dar s-au cam aprins discutile si vedeti si voi la ce s-a ajuns. Problema 1: 190 km/h cu loganul - eu cred ca atata arata ceasul acelei masini (ca nu sunt reali e cu totul altceva), un lucru e sigur, masina n-a fost ridicata pe cric si dusa la acea viteza si sigur e 1.4 8v Problema 2: 200 km/h cu fabia de 1.4 16v 101 cai - aici am chiar si o poza in care conduceam eu masina la revenirea din germania, masina era la peste 6000 ture dar exact exact nu stiu turatia (de mentionat e faptul ca masina aveam cauciucuri de 195/50/15 fata de 195/60/15 cat e dat de producator) Acuma sper sa nu ma faceti si pe mine mincinos sau sa sariti cu gura pe mine ca ii iau apararea sau mai stiu eu ce. Atata am avut de zis sper sa se mai calmeze lumea dupa acest post. |
aveeai cauciucuri mai mici decat da producatorul, ergo viteza de pe bord e SI mai mare decat in realitate. oricum era mai mare din cauza erorii. in poza aia ai maxim 180 kmh
|
si totusi......ce conteaza ca unu a avut 180...celalalt 200...?Cel putin dupa gandirea mea ar trebiu schimbat numele topic`ului:in cat timp ai ajuns la "viteza maxima"......:lol: crede`ma,ar fi doar "scoruri" de N minute....prea putini sunt care scot viteza maxima in N secunde...:-)
|
unele viteze mi se par cam trase de par...
am un gps, si o masina, chiar as vrea sa vad daca o masina de 1.4 litri ajunge la 190 km/h, se poate nu zic nu... de preferat loganul si astra...
stiu ca la laguna 1 masina in treapta 5 ajunge sa se plafoneze... motorul de 1.6 16v sau e o eroare mare la ac... eroarea la megane pe bord este undeva la ~5 km/h fata de gps la 60 km/h si ~7 km/h la 180 km/h fata de acelasi gps. traseul... Craiova - Filiasi, e loc destul... |
170 supernova 2003 ...mai mult nici ca ducea...(masina fiind pe plina dar si pe autostrada)
|
Re: unele viteze mi se par cam trase de par...
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning