Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

Adytzu_JerrY 18-07-07 01:49

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

pt permis...? 1 mil jum ?:O

Alexik 18-07-07 06:12

examen psihologic cu 1,500,000 ? e teapa frate...daca il dai pe bune, nu te costa mai mult de 200,000...si iti zic eu, mai bine-l dai pe bune decat sa te scoata ei "sanatos" fara teste...sa stii macar ca esti intreg la cap :):D

Robbert 18-07-07 14:24

poi pe bune vroiam sa'l dau. imi puteti spune un loc sigur unde sa ma duc?

Herbas 18-07-07 23:52

la hermes pe colt dupa bcr

Alexik 19-07-07 18:01

eu stiu doar 2 locuri...unul e ala din Ostroveni, unde a zis si Herbas...iar altul e pe strada Gib Mihaescu (sens unic spre bariera dinainte de Kaufland) cum intri pe strada, pe dreapta (prima alee).

Eu l-am dat acolo pe Gib Mihaescu si m-a costat 250,000...50,000 ca sa nu mai stea dupa noi (ca eram mai multi) la ultima proba (si nu inteleg de ce)...si dupa ce ca am dat bani si am facut si perfect la proba aia...mi-a mai pus si puncte acolo...in fine, e bine ca m-a scos sanatos la cap =)

Robbert 19-07-07 23:05

sunt nerabdator sa ma apuc, dar nu vrea tata sa'mi dea banii :cry: ma tine din scurt :rolleyes2

IONUT-GBP 26-07-07 12:54

v`a merge messu ? :P

Aaronnel^ 26-07-07 13:00

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1015081)
v`a merge messu ? :P

Nu........

IONUT-GBP 26-07-07 13:01

mie imi merge..da imi mai iese si imi intra inapoi :)))

Aaronnel^ 26-07-07 13:03

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1015093)
mie imi merge..da imi mai iese si imi intra inapoi :)))

Nu se conecteaza la mine .... si ieri imi facea asa... imi iesea si intra... sau imi dadea eroare ... si trebuia sa ma conectez iar:evil:

IONUT-GBP 26-07-07 13:30

Cui nu ii merge messengeru sa dea acolo sus din mess la preferences si bifeaza firewall whit no proxiex;)

Alexik 26-07-07 14:36

nu trebuie sa bifezi degeaba aia :) daca ai sau nu firewall cu sau fara proxy-uri, doar atunci umbli la setarile alea...eu nu folosesc nici firewall si nici proxy...si nu am probleme cu el :) tu poate mai ai firewall-ul din Windows (care e de coco) sau poate alt firewall sau etc si functioneaza setarea aia (care face ca messenger-ul sa interpreteze altfel semnalele din retea)

IONUT-GBP 26-07-07 14:39

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 1015250)
nu trebuie sa bifezi degeaba aia :) daca ai sau nu firewall cu sau fara proxy-uri, doar atunci umbli la setarile alea...eu nu folosesc nici firewall si nici proxy...si nu am probleme cu el :) tu poate mai ai firewall-ul din Windows (care e de coco) sau poate alt firewall sau etc si functioneaza setarea aia (care face ca messenger-ul sa interpreteze altfel semnalele din retea)

am WinXP SP 1 ..nu cred ca firewall`u e OFF :)..da dupa ce am bifat aia observai ca se conecteaza messu mai repede :D :rockon:

Aaronnel^ 26-07-07 14:43

Ce antivirus ai? Unele antivirusuri au Firewall-ul lor propriu:)

Acum vad ca si-a revenit messu cat de cat. Am putin lag... dar cat a fost problema am intrat de pe site:)

IONUT-GBP 26-07-07 14:47

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 1015270)
Ce antivirus ai? Unele antivirusuri au Firewall-ul lor propriu:)

Acum vad ca si-a revenit messu cat de cat. Am putin lag... dar cat a fost problema am intrat de pe site:)

Kaspersky 6.0:rolleyes2 cu :
-Anti-Spam
-Anti-Hacker
-Anti-Spy
-File,Mail,Web Anti-virus :D:D

IONUT-GBP 26-07-07 16:05

Cum afara este foarte cald..v`a recomand sa optatzi pentru noua generatie de climatizare :lol: :lol:

TigerGTS 26-07-07 17:28

Avand in vedere ca in ultima vreme m-am abtinut asupra oricarui fel de comentariu asupra problemelor serioase ale acestei "comunitati", cred ca e momentul sa spun si eu cate ceva, din punctul meu de vedere, personal.

Este tragic cum dupa neplacutele evenimente au plecat oamenii care au pus suflet la aceasta comunitate si au ramas lichelele.
Este tragic cum au plecat soferii si au ramas pietonii, bine ca am foarte multi pietoni care sunt oameni, nu canalii.

Pentru cei care au venit dupa mine pe acest forum si nu stiu, eu nu am fost unul dintre fondatori, sunt un venit aici, efortul cel mare i se datoreaza lui Trafy, dar m-am implicat. Nu am insistat pentru functia de moderator ca sa fiu eu ala mai rasarit si mai peste restu` si degeaba s-a suparat Trafy la momentul respectiv (si chiar nu inteleg de ce in conditiile in care el a spus clar ca nu vrea sa fie moderator), dar a trebuit sa treaca timp ca sa ii dau dreptate cand a spus ca daca esti moderator o sa se supere lumea pe tine, ca ala o sa vrea intr-un fel si altul in alt fel si cineva tot o sa se supere pe tine. Chiar asa, cata dreptate a putut avea, a trebuit sa incerc sa fac pace intre toti si sa se supere pe mine niste persoane pe care le consideram adevarati prieteni, doar pentru ca deh...vroiam sa mearga lucrurile bine. Uite ca lucrurile nu merg mereu bine, din pacate, iar intotdeauna cand se intampla un eveniment major, lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel. Functia mea de moderator prevedea doar sa impun respectarea regulamentului pe forum - si asta am incercat, dar din cauza ca am dat un ban unui "copil sarac" ce dadea si el din gura degeaba pe forum m-am ales cu alta cearta in plin bacalaureat, credeti ca nu aveam alte lucruri pe cap decat sa ma concentrez asupra problemei unui ban? Si sa tinem ordine pe forum, am mai sters niste prostii, am mai organizat cat de putin lucrurile pe aici ok...Dar sub nici o forma nu era de competentza mea si nici nu este SA ORGANIZEZ EU INTALNIRILE sau sa stabilesc eu aspectele importante ale acestei comunitati, dar mi-am asumat si aceste responsabilitati, REPET, NU DIN DORINTA DE A FI EU MOT PESTE VOI, ci din DORINTA SA FACEM CEVA FRUMOS. Nu a fost posibil insa. Cauze sunt multiple si in ciuda faptului ca am incercat sa le analizez si sa le enumar ma pierd mereu.

In orice caz, din punctul meu de vedere, cele mai importante cauze ale acestei prabusiri au fost: caracterul duplicitar al unor membri, lipsa unei opinii personale PROPRIE si solida in cazul unora, lipsa pregatirii pentru relatiile cu ceilalti, vorbitul degeaba (numai sa nu taca, sa se afle in treaba), lipsa de profesionalism, EGOSISMUL. Insa nimic nu este mai important, din punctul meu de vedere, decat Aaronel - DA!, Aaronel, acest copil care abia si-a luat buletinul si are voie sa stea in fata in dreapta (dar intr-o masina care are volanul pe stanga), acest expert in strambe, in barfa, in lucruri care sa ii satisfaca numai propriul interes, acest personaj nesemnificativ care crede ca totul se invarte in jurul sau si inca nu am precizat, acest "expert" in date tehnice (care zice ca un 1,9 TDI e mai bun decat un 3,0 V6 pe benzina - INCREDIBIL), acest expert in tuning care isi permite sa-si dea cu parerea asupra masinilor sa spuna ca "-Aia merge, aia nu merge..." de parca el ar fi Dumnezeul Tuningului sau macar o Institutie Oficiala de evaluare si caracterizare a Tuningului, acest "Expert in Photshop" de la care nu am vazut decat rame si schimbari de culori...pfooaaa..Patetic! Aceasta "parasuta" de om (ca sa nu folosesc cuvinte mai vulgare) care nu si-a vazut decat propriul interes: pe el nu l-a lasat mami sa iasa din oras si cand o parte dintre noi trebuiau sa mearga la intalnirea din mai la 30-40 km (stiti voi unde...) pe el l-a gasit sa-si programeze "sedinta foto" chiar atunci (si dupa va intrebati "Pai asta e comunitate?" - Ce mai cauti Aaronele aici, nu crapi de rusine parasuto?). Ce ti-a spus ma Geo cand ti-a zis Randrey pe forum ca pozele tale sunt de cacao?..Ti-amintesti - ti-a luat apararea si a zis ca aia o sa se uite in reviste la pozele tale, iar ei o sa moara de ciuda doar. De cate ori ti-am zis ma cu calm, clar si cuvinte frumoase sa fii mai atent si toata suita de valori pe care trebuie sa le ai in public? Dar in fine...Cine sunt eu sa iti fac educati, macar sa o fi ascultat pe maicata, dar dupa ce ai aratat in cadrul comunitatii astia esti la pamant cu educatia, o potaie... Asa ca paranteza precizez ca de curand cica mi-au eliberat Certificatul de invatator: 4 ani am lucrat cu sute de elevi si am dat peste o gramada de zapaciti si tampiti, dar intotdeauna am reusit printr-o cale sau alta sa-i fac sa inteleaga macar o parte din ceea ce trebuia, pe cand copilu asta, nu de gradinita si nici de clasele primare, nu a inteles nimic, ZERO. Niciodata nu a avut taria si caracterul sa spuna ceva in public, a asteptat sa fuga acasa, sa se ascunda dupa monitorul lui si sa ii spuna lui X o varianta, lui Y alta varianta, lui Z alta varianta si sa creeze confuzie si stari conflictuale. Mai sunt multe lucruri de spus, de amintit si de analizat in priviinta acestei "oi negre" a comunitatii 4Tuning Rm.Valcea, pe care insa incep sa le pierd din vedere usor usor pentru ca sunt prea multe...

Dar o vina mare o avem noi, cei care i-am permis sa se creada un membru egal cu noi. Adica as accepta asta de la Robert, sau de la Petrica (tot under 18 si ei, dar mai aproape de permis si care inteleg mai bine cum stau treburile), dar nu de la un "juma-de-buletin" ca Aaronel. Trebuia sa te trimitem noi la coltz sau in camera ta de fiecare data cand veneai tu cu propunerile tale "destepte"...Dar ti-am spus eu, marele tau noroc a fost ca ai dat peste oameni de treaba, ca daca nimereai niste mafioti cu masini tunate sau "baieti destepti" sau "smecheri adevarati" se distrau aia cu tine, te trimiteau de cateva ori bune in spital pana acum, dar noi, crezand intr-un ideal si ca o sa facem ceva frumos, l-am luat in seama si pe un copil, care a uitat de respect, de bunele maniere si care niciodata nu a putut sa bage in capul ala mic al lui ca sunt momente cand trebuie sa taci si momente cand trebuie sa vorbesti. TU NUMAI PE DOS AI FACUT: CAND A TREBUIT SA VORBESTI AI TACUT si invers. Si ce e mai grav?...Aceasta INCAPATANARE imputita a lui: dupa ce ai facut acele gresele imense cu Geo, nu ca ar fi singurele tale greseli imense, Geo a mai venit de cateva ori, dar niciodata nu te-am vazut sa schitzei macar un gest de vina, dar apoi sa faci gesturi maretze de a-ti cere scuze. Ai zis ca imi patineaza mie masina la intrari tari in curbe...Prapaditule ce esti, erai in masina si nu ai zis nimic, a trebuit sa ii spui altcuiva care nici nu a fost in masina, dupa ce ai plecat. Mie personal imi pare rau pentru absolut orice chestie pe care am discutat-o cu tine, NU MERTI! Dupa cum ai vazut este mai mult de o saptamana de cand il tot faci pe prostu` sau pe ala care nu stie nimic, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si tot incerci sa vorbesti cu mine pe mess. Pana acum nu am aplicat solutia finala cu ignore, dar aceasta va veni imediat...Din punctul meu de vedere, 90% din vina pentru situatia la care s-a ajuns o porti TU AARONEL! Nu vreau sa iti spun unde mi-am imprimat eu tricourile, nu vreau sa imi fotografiezi si sa imi editezi tu masina, NU VREAU SA MAI AM DE-A FACE CU TINE NIMIC!

Toate astea le-am spus abia dupa ce s-au mai linistit lucrurile ca sa judecati limpede situatia, nu sub presiunea unor evenimente conflictuale. Si ca sa inchei cu tine stimabile domn Aaronel, dupa ce m-am chinuit degeaba 5 luni sa iti mai dau cate un sfat sau sa te fac sa mai inveti cate ceva, o sa inchei prin urmatoarele: Inchide-ti contul de 4Tuning, renuntza la acest forum, adica "DA-TI DEMISIA!", "RETRAGE-TE!". Eu unul in viitorul foarte apropiat o sa cer sa mi se ridice comenzile de moderator, datorita faptului ca in curand voi pleca. Voi incerca sa propun pe altcineva daca asta va conta pentru Conducerea forumului, dar ceea ce voi face cu o mare dorintza si seriozitate, va fi sa cer un ban permanent pentru Aaronel, direct lui Vali - Proprietarul forumului, astfel incat sa nu se mai intample cum s-a intamplat cu Ionutz, ca un alt admin sa ii ridice ban-ul...

Catre noii membri ai forumului, cu Traby sau Ferrari, eu imi cer scuze ca nu ati fost primiti asa cum se cuvenea si tin sa precizez ca tot ceea ce conteaza e soferul ca om, nu masina in sine!

Acestea fiind zise domnilor, din partea mea numai bine. Eu o sa mai fi pe forum pana incep cursurile, asa ca daca aveti ceva cu mine, spuneti-mi :).

Alexik 27-07-07 07:09

si acum respiram :)

cam acide unele vorbe, dar destul de adevarate...oricum, raspunsul lui Aaronel nu va veni...de ce ? ca va astepta sa se faca aici o harmalaie, ca sa dea cu nuca in perete din nou...mereu cand a fost acuzat de ceva...a tacut...a vorbit dampixulea mai tarziu...problema e ca poate noi stim sa ignoram, sa tacem etc...dar sunt personaje ca TIR care le ofera personajelor ca Aaronel motive sa se poarte asa...poate ca nu toti ne-am nascut cu geanta de bani la nas si poate nu toti ne permitem 2-3 masini, sau 1 masina mai luxoasa...cand vad cat rahat mananca unii, jur ca mi se face scarba...usor personalizat...ce cacat personalizat frate ca totul e stock acolo...sau ibiza ala...2 linii cromate si e tuning...nu ma laud eu, dar unii sunt penibili si penali...cert e ca, atata timp cat va avea p*** de supt si cururi de pupat...Aaronel va fi rege aici...

bafta voua...sunt cu 1 pas si mai aproape de a nu mai intra pe aici pentru a posta ceva...poate ca eu nu contez, dar poate altii conteaza ;)

Aaronnel^ 27-07-07 12:09

Raspunsul meu la acuzatiile lui Oliver nu trebuie sa-l stiti voi.

Pentru cultura voastra generala am discutat cu el aseara pe mess. Daca vrea va poate da el mai multe detalii.

Alexik 27-07-07 14:37

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 1016716)
Raspunsul meu la acuzatiile lui Oliver nu trebuie sa-l stiti voi.

Pentru cultura voastra generala am discutat cu el aseara pe mess. Daca vrea va poate da el mai multe detalii.

pentru cultura noastra generala ? te apropii rau de tot de ce era sa pateasca Ionut...rau rau de tot...ai grija la exprimare, mai ales cu mine copile...

nu ma intereseaza nici raspunsul tau pentru Oli cum nu ma intereseaza mai nimic legat de tine...am zis ca nu vei raspunde acuzatiilor pentru ca asa te feresti mereu de adevar si de responsabilitati...in rest, chiar mi se rupe.

bye.

Aaronnel^ 28-07-07 15:39

Vad ca nimeni nu aduce acest amanunt in discutie, asa ca m-am gandit sa-l aduc eu.

Am inteles de la Trafy ca Duminica, la ora 18.00 in parcarea de la Stadion ar fi o Cursa Legala de Indemanare.

Voi ce stiti? Participa careva dintre voi?

Ar fi o ocazie buna sa ne facem reclama. Cei care participa sa aiba foaia cu 4Tuning in parbriz.

In caz ca se tine un user de al nostru o sa ne reprezinte si va avea si pe parbriz si pe luneta sigla 4Tuning format A4. :)

Aaronnel^ 29-07-07 02:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 1018310)
Vad ca nimeni nu aduce acest amanunt in discutie, asa ca m-am gandit sa-l aduc eu.

Am inteles de la Trafy ca Duminica, la ora 18.00 in parcarea de la Stadion ar fi o Cursa Legala de Indemanare.

Voi ce stiti? Participa careva dintre voi?

Ar fi o ocazie buna sa ne facem reclama. Cei care participa sa aiba foaia cu 4Tuning in parbriz.

In caz ca se tine un user de al nostru o sa ne reprezinte si va avea si pe parbriz si pe luneta sigla 4Tuning format A4. :)

Am vazut azi din mers afisul. Se afla pe masina lui Geo... n-am distins ce scrie pe el dar banuiesc ca se referea la cursa + ca la Marshal a venit cineva cu un Subaru sa si-l prepare pentru maine sa se asigure ca nu se face de ras. De la Trafy am inteles ca va participa si baiatul cu EVO... asadar este concurenta pe acolo, dar aici conteaza in primul rand soferul... asa ca va fi ceva strans:)

Am conceput si afisul care va fi atasat pe geamurile din spate:) ale masiniilor participante din 4Tuning. Bineinteles asta daca doresc sa faca reclama. Ar fi o buna oportunitate pentru noi deoarece se strange ceva lume pe acolo.

O intrebare am si eu. Stiti cumva cum se ajunge pe acolo cu masina? Daca le zicem la gabori ca venim pentru cursa se uita la noi ca la masini straine ... sau ne lasa sa intram??

Afisul este un fluturas mai mare si cu un format un pic mai diferit care pune in evidenta sigla 4Tuning pentru a sari mai bine in ochiul lumii. Puteam sa fac fluturashul in format A4 si sa-l fac pe o pagina intreaga dar nu se observa asa bine.

Sper ca nu deranjeaza pe nimeni ca am facut acest lucru. Cum spuneam il consider un lucru bun pentru comunitate.

:peace:

Alexik 29-07-07 03:34

mda, buna miscarea...pacat ca e mailul tau si site-ul tau acolo...deci nu am sa pun aia pe masina, si n-as fi pus-o chiar daca participam.

cu masina ajungi pur si simplu intrand pe strada, caci maine se elibereaza toate partea aia de la primul limitator pana sus la strada...pentru curse...

e legala adica e discutat cu politie / salvare etc...aprobari si etc...concurenti eu zic ca vor fi destui...acuma ramane de vazut...

bafta si ne vedem maine acolo.

trafy-vr6 29-07-07 03:45

in legatura cu ce scrie pe afis..."textu ala prin care faci oamenii sa vi se alature" : ba tata, tu chiar nu iti revi asa putin? ai firma de tuning cumva ca sa iti permiti sa scri acolo: ai o masina care vrei sa iasa in evidenta? atunci alatura`te comunitatii 4tuning rm.valcea". In primu rand o masina speciala iese in evidenta fara sa se alature. In al 2-lea rand nu vad rostu afisului pe masina...am zis ca nu mai postez da nu pot sa ma abtin cat vad atata prostie.bafta

trafy-vr6 29-07-07 11:13

3 Attachment(s)
afisu de astazi.....

Aaronnel^ 29-07-07 12:10

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 1019060)
mda, buna miscarea...pacat ca e mailul tau si site-ul tau acolo...deci nu am sa pun aia pe masina, si n-as fi pus-o chiar daca participam.

cu masina ajungi pur si simplu intrand pe strada, caci maine se elibereaza toate partea aia de la primul limitator pana sus la strada...pentru curse...

e legala adica e discutat cu politie / salvare etc...aprobari si etc...concurenti eu zic ca vor fi destui...acuma ramane de vazut...

bafta si ne vedem maine acolo.

Nu este mailul meu nici site-ul meu ... nu sunt facute de mine .. sunt facute de Oliver special pentru comunitate....

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1019064)
in legatura cu ce scrie pe afis..."textu ala prin care faci oamenii sa vi se alature" : ba tata, tu chiar nu iti revi asa putin? ai firma de tuning cumva ca sa iti permiti sa scri acolo: ai o masina care vrei sa iasa in evidenta? atunci alatura`te comunitatii 4tuning rm.valcea". In primu rand o masina speciala iese in evidenta fara sa se alature. In al 2-lea rand nu vad rostu afisului pe masina...am zis ca nu mai postez da nu pot sa ma abtin cat vad atata prostie.bafta

Textul nu-mi apartine... este compus de Oliver. Este cel prezent pe fluturas.

Alexik 29-07-07 14:06

nu cred ca ar fi facut Oliver asa ceva :) sincer...

oricum ar fi...cand cineva din toata gloata se gaseste sa faca ceva...ce nu a fost discutat cu restul...nu va iesi...asa se intampla cand vrei sa te afirmi cu ceva :)

in fine...treaba voastra...

TigerGTS 29-07-07 15:07

Si site-ul si mail-ul si textul imi apartin, cu diferentza ca au fost concepute odata cand existau perspective pentru "comunitate".

Alexik 29-07-07 15:12

ma rog...eu in general nu sunt de acord cu faze din astea, nu pentru a fi eu cel care face ceva...dar asa, ca idee...

uite sa luam chiar exemplul asta...suntem sau ne dorim sa fim o comunitate...dar sa zicem ca suntem...vrem sa ne facem site...nici nu apucam sa discutam problema...si apare un site facut de cineva...acum, sa nu intelegi ca te critic sau ceva...imi spun doar punctul de vedere :) atata tot...eu cand vad acel site (si nu ma refer aici la site-ul facut de tine, ci generalizez) ma gandesc ca acea persoana ce l-a facut vrea sa se afirme cu ceva in fata celorlalti...

dar ma rog, situatia de fata nu intra in discutie pentru ca este mai vechi site-ul din cate am inteles :)

anyway, cred ca e mai mult "bla bla" si nu stiu daca se va intelege corect...

oricum ar fi...sper sa ne vedem pe la curse azi...cat mai multi :P

Aaronnel^ 29-07-07 15:15

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 1019444)
ma rog...eu in general nu sunt de acord cu faze din astea, nu pentru a fi eu cel care face ceva...dar asa, ca idee...

uite sa luam chiar exemplul asta...suntem sau ne dorim sa fim o comunitate...dar sa zicem ca suntem...vrem sa ne facem site...nici nu apucam sa discutam problema...si apare un site facut de cineva...acum, sa nu intelegi ca te critic sau ceva...imi spun doar punctul de vedere :) atata tot...eu cand vad acel site (si nu ma refer aici la site-ul facut de tine, ci generalizez) ma gandesc ca acea persoana ce l-a facut vrea sa se afirme cu ceva in fata celorlalti...

dar ma rog, situatia de fata nu intra in discutie pentru ca este mai vechi site-ul din cate am inteles :)

anyway, cred ca e mai mult "bla bla" si nu stiu daca se va intelege corect...

oricum ar fi...sper sa ne vedem pe la curse azi...cat mai multi :P

Si site-ul si mailul si fluturasii au ceva timp de cand sunt facuti si Oliver i-a facut cu scopul de a atrage lumea in comunitate. Site-ul este pur si simplu facut ca o sageata pentru forum.

Poate tu nu stii de acest site deoarece este facut inainte ca tu sa intrii in comunitate.

Anyway ... c'ya la curse:)

Apropo ... este adevarata taxa de 100 RON pentru participare?

trafy-vr6 29-07-07 15:18

in fine..nu ma mai bag...aaronele o sa am eu grija de forumu asta dupa ce pleaca Oli.....si o sa am grija si de tine

Aaronnel^ 29-07-07 15:21

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1019453)
in fine..nu ma mai bag...aaronele o sa am eu grija de forumu asta dupa ce pleaca Oli.....si o sa am grija si de tine

Aoleu ..... cand pleaca Oli ma retrag:)

GOE86 30-07-07 14:05

BAAA Maronele dupa atatea comentarii aiurea yo as zice sa te ascunzi ....muge cica nu zice nimic( am o franghie daca te ajuta )

Alexik 30-07-07 15:25

asta e nebun ma oricum...n-ai vazut ca si-a facut alt user ? mike_tfsi ... chiar nu e intreg la cap coinacu'...

Robbert 30-07-07 15:30

era suspect de la inceput ca nu a fost nici un afis cu 4 tuning p'acolo...poate pe masina lui gogu dar nu era la vedere
eram curios pana unde ar fi mers :D

Alexik 30-07-07 15:41

era pus jos, pur si simplu...nu era pe luneta...oricum, asta cred ca noi toti ne`am nascut ieri sau ceva...vine cu faze din astea...intai ca n`are masina...apoi ca a fost la curse...ca a auzit nu stiu ce...stia prea multe, era clar ceva ciudat la mijloc...

oricum, copiii retardati nu au ce cauta printre noi...e simplu...eu unul am propus banarea lui pe forum, dar nu stiu ce va zice adminul...

in fine, bafta...

Kaluvr6 30-07-07 20:41

Mda...deci imi da Aaronel PM si uitati ce zice:

"Faptul ca tu ai ce ai cu mine nu iti da dreptul sa ma hartuiesti pe mine cu faze din astea, ca sa nu mai postez pe forum ca ma bati sau nu mai stiu eu ce. Decizia de a nu mai posta pe forum o ia un administrator al forumului in urma unui BAN permanent. Ceea ce am zis eu ieri ca am confirmat ca ai fost slab la cursa a fost o simpla parere strict legata de cursa. Nu este numai parerea mea. S-au auzit multe voci in public. Cursa aia nu era pentru masina ta la ce hartoape erau acolo.
Cand m-am certat atunci cu trafy pe mess si imi zicea nustu ce dreaq de TIR eu am incercat sa-l fac sa inteleaga ca nu e chiar asa, iar ca sa-i inchid gura i-am zis ca as alege Passatul in locul Corradoului, nezicand ca nu mai imi place si alte chestii, ceea ce voi nu ati inteles. Am incercat sa-ti explic si tie si pe forum dar fara rost si vazand ca nu se ajunge nicaieri am lasat-o balta. Daca nu-mi placea, nu-mi placea de la inceput . Daca nu-mi placea nu mai vorbeam eu cu RoSonic, Gratzian, ZoliaT sa apari tu in revista si nu iti mai spuneam acu cateva zile ca mia dat ZoliaT PM ca accepta sa apari in revista dar trebuie alte poze. Iar nu dadeam 3 mailuri la aia de la Tuning Show si nu a raspuns nimeni. Nu veneam eu atunci cand a plouat si am mers sa facem poze. Nu-i pup in c*r nici pe TIR nici pe cel cu Mazda. Ma inteleg bine cu ei si n-am nimic cu ei. Ca aveti voi ceva cu ei asta e partea a2a. Mie nu mi-ai zis niciodata ca ala cu Mazda e figurant si eu te-am aprobat La ceea ce s-a intamplat intre voi doi intro parte ii dau dreptate lui intro parte tie. Daca te multumeste cu ceva, imi cer scuze. Ieri nu aveam cum sa-mi cer scuze aflandu-ma intro cusca cu niste lei care abia asteptau sa ma sfasie. Cam atat am avut de zis, daca ai intrebari le astept."

deci asa isi cere aronel scuze. Aaronele...ti`o trebui moderator, nu ti`o trebui, eu atat iti zic...daca mai postezi cu useru tau sau oricare alt user, iti dau eu ban permanent de iti sar ochii. Boschetare ce esti. Tu nu vei cat de prost si slab de minte esti? Tu nu vezi ca toata lumea iti zice ceva si tu zici altceva?? De ce in MM ieri la curse nu mi`ai zis ma boschetu dracu in fata ca sunt varza...nu slab cum ai zis tu??? Zi a cacanare??? Asteptai sa ajungi acasa sa scrii?? Ba m**e, tu stii cum e sa participi la o cursa? Tu la cate gatu matii curse ai fost ma sa iti permiti tu copil de 14 ani sa judeci lumea? Marsh ***u`ti morti`n gura si daca te mai prind ca postezi sa vezi ce iti hartuiesc eu una`n gura de nu mai postezi tu nici daca iti dau astia tie siteu. Pai eu ma retrag din comunitatea asta din cauza ta bai m**e penala ce esti???

trafy-vr6 30-07-07 20:44

wow...that`s hurt...:))

IONUT-GBP 30-07-07 21:00

[QUOTE=Kaluvr6;1021663]Mda...deci imi da Aaronel PM si uitati ce zice:

"Faptul ca tu ai ce ai cu mine nu iti da dreptul sa ma hartuiesti pe mine cu faze din astea, ca sa nu mai postez pe forum ca ma bati sau nu mai stiu eu ce. Decizia de a nu mai posta pe forum o ia un administrator al forumului in urma unui BAN permanent. Ceea ce am zis eu ieri ca am confirmat ca ai fost slab la cursa a fost o simpla parere strict legata de cursa. Nu este numai parerea mea. S-au auzit multe voci in public. Cursa aia nu era pentru masina ta la ce hartoape erau acolo.
Cand m-am certat atunci cu trafy pe mess si imi zicea nustu ce dreaq de TIR eu am incercat sa-l fac sa inteleaga ca nu e chiar asa, iar ca sa-i inchid gura i-am zis ca as alege Passatul in locul Corradoului, nezicand ca nu mai imi place si alte chestii, ceea ce voi nu ati inteles. Am incercat sa-ti explic si tie si pe forum dar fara rost si vazand ca nu se ajunge nicaieri am lasat-o balta. Daca nu-mi placea, nu-mi placea de la inceput . Daca nu-mi placea nu mai vorbeam eu cu RoSonic, Gratzian, ZoliaT sa apari tu in revista si nu iti mai spuneam acu cateva zile ca mia dat ZoliaT PM ca accepta sa apari in revista dar trebuie alte poze. Iar nu dadeam 3 mailuri la aia de la Tuning Show si nu a raspuns nimeni. Nu veneam eu atunci cand a plouat si am mers sa facem poze. Nu-i pup in c*r nici pe TIR nici pe cel cu Mazda. Ma inteleg bine cu ei si n-am nimic cu ei. Ca aveti voi ceva cu ei asta e partea a2a. Mie nu mi-ai zis niciodata ca ala cu Mazda e figurant si eu te-am aprobat La ceea ce s-a intamplat intre voi doi intro parte ii dau dreptate lui intro parte tie. Daca te multumeste cu ceva, imi cer scuze. Ieri nu aveam cum sa-mi cer scuze aflandu-ma intro cusca cu niste lei care abia asteptau sa ma sfasie. Cam atat am avut de zis, daca ai intrebari le astept."

ai uitat mah cand te plimba Geo cu masina si imi zice`ai mie ca in valcea sunt maximmmmmm 2 masini in VL care il fac pe Geo...dupa ce nu te mia plimba a crescut instantaneu numaru masinilor tari in vl..nu mai ridicai in slavi VR6 2.9 ..acum era mai tare ca el 1.9 TDi ..nici dupa ce ti`a arata datele alea tu din invidie si de al dracu ce esti tot ca tine o tine`ai....si am auzit eu niste chestii...da nu le mia zic ca mie mila de tine mah...pai ieri la cat de nervos era Kalu si Alexik din 2 palme lesina`i.....

SSJ_Gohan 30-07-07 22:05

Hmmm...
1. Dumneata "domnule" Ionut stai calm in banca dumitale ca nu esti nici tu departe de "domnu" Aaronel, ca sa nu te hartuiesc si eu pe tine :).

2. @ Aaronel, esti jalnic, sunt pro banarii tale de pe forum

3. Buna Geo, buna Fra, buna Dani :-h

4. E vant afara

5. Am terminat Resistance Fall of Man

6. (pe fundal deja se aud huduieli si fluieraturi...ca sa tac dreacu din gura) nu vreau ma !

7. gata

All times are GMT +2. The time now is 10:15.

- Copyright 2026 4Tuning