![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
e mult sange pe acolo , posibil :|
|
a intrat frontal intr-un camion din acela model mai nou..5 tineri din Hasdat, cel putin asa spunea cineva care a fost acolo sa vada exact ce si cum.
comic este ca am vazut si un scuter pe margine cu partea din fata avariata, probabil acesta era in spatele camionului si asftel un scuter si un bmw, condus de cineva foarte tanar, care avea permis de cateva zile, foarte viteaz, care a depasit pe pod ca un meseris, au facut camionul sandvich. :) |
cum sa faca ma un bmw camionu sandwich?
|
Pai nu vezi ca nu i-a iesit? :)
|
Camionul nu avea mare lucru, cred ca bmw-ul a intrat sub el. Am stat si eu prins in trafic pe la 3 si 15 cam asa. Nu stie nimeni din care parte veneau si cam cat aveau la ora?
|
Auu ce de carne macra pe fata usii si pe parbriz.
|
BMW-u se deplasa dinspre Hunedoara, si nu a incercat sa depaseasca pe nimeni, pur si simplu a trecut pe contrasens.
5 Raniti. |
E clar atunci. Le arata la cei din masina cum se circula in Anglia, daca tot e volanul pe dos la masina a spus sa circule cum cere volanul si ce sa vezi nea Ilie de la scularie venea si el cu camionul si nu a vrut deloc sa sara in sant ca sa treaca englezul.
:) haideti sa elucidam si ce rol a avut cel cu scuterul, ca era si el in dreptul loganului model police, si a inregistrat si el ceva pagube materiale. |
7 Attachment(s)
Salut ,eu sunt din Petrosani,si tare vreau sa ma alatur acestei comunitati,de pe 4Tuning,chiar nu am stiu de existenta ei .....ideea e ca am peste 100 de poze cu accidente facute in ultimii 4 ani in toate colturile tarii.Daca e cineva care vrea sa vada poate sa ma contacteze,oricum o sa incerc sa mai postez si pe aici,cand am timp.
p.s.Astea sunt pt inceput(luna iulie 2009) |
Nu ne place sa vedem masini lovite. Mai ales ca uni dintre noi le mai si ciocanim :( din cand in cand
|
Mda.....cred,numai ca este mult mai bine sa vezi ce poate sa se intample,decat sa se intample pe bune.........sorryy.
|
poti sa te uiti la 1000 de poze , daca nu esti atent pe moment sau nu e sa fie tot degeaba
|
Depinde de KARMA nu dadi 8)
|
Quote:
-- lyxxy23 aici punem poze cu accidente din zona judetului HD. Daca ai poze recente poti sa pe pui linistit. |
@lyxxy23 probabil e pasionat de accidente :lol:
|
si-o mai face karma asta uneori si omul cu mana lui
:) este chiar si un site cu masini exotice lovite serios, asta pentru super pasionati, te poti si abona acolo si primesti imediat stiri fierbinti cand arde vreun ferrari sau cand se rupe un lamborghini in doua, chiar si bugatti veyron cand face o baita in lac. :) |
+1 accident in Intersectia lu' Gelu in seara asta,politie pe acolo,nu stiu detalii.Am vazut doar un vento cu botul sifonat si inca una dar nu mai stiu ce e ,tot cu botul sifonat.Care stiti detalii?
|
Si inca unul pe strada care urca la Modjo(strada paralela cu curtea castelului) ,pe coborare o masina cu numere de Franta a parasit carosabilu(vorbesc ca garcea) si a plonjat in sant ,rupt teava de gaz,a lasat vreo 20 case fara incalzire.In rest totul oke,au fugit de la fata locului,banuiesc fara carnet ,alea alea.
|
nu i-ai dat in gat?:lol:
|
Tot azi a fost unul la intersectia de la Carrefour...s-au pupat doi...Treceam pe acolo si cand am trecut de intersectie m-am bagat la Carrefour in parcare si atunci i-am vazut
|
Quote:
|
Quote:
oricum pozele le fac tocmai pt ca sa vada toti ce se poate intampla uneori,din diverse motive...sper totusi sa nu deranjez pe nimeni ,nu asta e ideea.multumesc pt intelgere! |
8 Attachment(s)
si inca ceva,mai postez pt cei care sunt curiosi,interesati,sau pur si simplu vor sa stie ce se mai intampla prin zona....;):D
P.S.Luna iunie,mentinoez ca toate sunt de pe raza judetului Hd.:sad: |
depinde acum si de accidente.. astea usoare, prostesti chiar, merg la orice ora, dar cele grave, carnagiile, mai bine sa nu le vedem, sa nu suparam karma.
:) doamne fereste de tampiti care iti ies in fata cu masina lui bunicu' cand vrei si tu sa testezi putin ce iti poate masinuta. |
Cu siguranta nu e de prin zona , dar merge ;)
http://www.************/noutati-auto-...istrus-5144152 |
bine ca nu e noul cabrio spyder
:) |
11 Attachment(s)
Acesta este din luna Septembrie,cele doua masini sau atins intre ele,dupa care au deviat pe unde au putut......:sad:
P.S. Accident la intrarea in Petrosani intr-o curba periculoasa..... |
wow...aveau ceva viteza...
|
ce nesimtit ala cu mertzanu' i-a stricat gardul omului.... :lol: nu e de ras...se mai intampla :P
|
Aseara ora 11.30, locatie - Intersectia de la Piata mare,benzinaria petrom... un Logan(Mobyl Taxi) venea dinspre Spital arunca pe trotuar vizavi de benzinarie un Passat C in laterala din dreapta venind dinspre Hateg.Concluzie ... varza dreapta Passat, varza motor Logan(nu mai avea motor).
Am vrut sa opresc pt. o foto dar Politia devia drumul :( ... Taximetristii !!! :| |
Pardon, Taxiul venea dinspre Facultate "cu viteza" iar VW-u a iesit dinspre piata si nu a acordat prioritate, a zis ca are timp sa iasa dar s-a inselat.:rolleyes2
Nu intotdeauna taximetristii sunt vinovatii. :lol: |
eu am intuit dupa cum erau asezate pe carosabil ...
scuzati ... |
joi dimineata era un logan rasturnat si pus pe platforma pe drumul dinspre Nadastie spre Calan
|
azi pe la ora 12 la piata mare am avut accident su un seat , mi-a intrat in fata si lam acrosat dreapta spate , seatu nu prea e avariat in schimb masina mea de cam distrusa in partea stanga fata , am intrat sub seat cu fordu :D
|
nasol...bine ca nu ai patit tu nimic ca fiarele se fac ele...banuiesc k o faci pe asigurarea lu ala cu Seatu, nu??
|
naspa tony , bine ca esti tu intreg si priveste partea pozitiva , de cand asteptai tu chestia asta :D:D poate iti da alta masina :D
|
Bine ca n-ai patit tu nimic, las ca fiarele se indreapta.
P.S. Ce Seat unul Visiniu? |
nashpa ma tony,pana la urma e bine cand se termina cu bine:)
|
bine ca ati scapat cu bine. asa faci tuning la masina fortat de imprejurari.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning