![]() |
2 Attachment(s)
Primul meu post :roll:
Am modificat cam 10 masini pana acum in photoshop , iar asta zic eu ca este cea mai reusita din creatiile mele :D , nu este prea modificata :roll: .... totusi astept parerile voastre :wink: :arrow: |
2 Attachment(s)
cu dedicatie pt pasionatii de bmw e30.....in special pt madskilz
un soft tuning :arrow: |
@dshock....ne-ai rupt capu....
@tng....ce draq sa mai zic...e perfect...pup U :D |
:shock: Cum sa \"va rup capu' mah ??\" :lol:
- Stiti doar ca va iubesc pe toti !!! :hug: :peace: |
Hai tati ca u rullez ..chiar ne-ai lasat :shock: Masca .. nu degeaba este Dshock .. k sa ramanem noi in Shock .... si noi te iubim frate .. :P :D
|
Ce imi place cand e asa ... atmosfera asta :peace:
|
Si pe tine te iubim TNG .. si eu sunt fan e-30 Bear Lover ..... poate imi dedici si mie unu e-30 candva ..cu acte in regula
|
ia uitati aicea... :D
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
am facut si yo ursu asta :lol: :D
|
1 Attachment(s)
akuma vine si skillzu cu ursu'(ursii) lui :twisted: cu dedicatzie pe fratzii mei si special pt Kolegu fara numar :D
nu am gasit si eu niste jante frumoase... :roll: [OO==[][]==OO] https://img5.imageshack.us/img5/4791/skillze306ai.th.jpg |
Re
Frumoase masini felicitari skillz :) tng dshok ...:P cel mai frumos topic.Adevarata atmosfera :P
|
nice !!! :P
gg madskilz Tine o tot asa !!!!!! :wink: |
thx :oops: :D
|
re
mda ce smecherie sa dispara vreo 5-6 posturi peste noapte eu intelegeam un avertisment ceva dar nu sa le scoata cineva...ca si pe bazar...si in multe alte topicuri...numai postasem de mult...si de acum nici ca mai postez o sa stau sa mai citesc...
|
Re: re
Quote:
e din cauza ca s-a schimbat serverul .. avem server separat pentru forum |
re
aha ...ma rog...oricum au disparut de pe mai multe topicuri...sal
|
Quote:
|
Quote:
moaaaa uatafac ...dishac cum naiba???? hmm sa dispara am inteles...insa chiar asa:)) vaai auzi dar ...au disparut si poze si tot ce ai uploadat?? bai ce....pfff |
|
am eu impresia sau jentile alea sunt loate de pe o masina facuta in 3dmax? :lol:
|
re
|
sunt dar dau extrem de bine...el a fost inspirat :wink:
|
|
Quote:
ai patit exact si tu ce mai patesc si altii care posteaza f mult mai ales in zona divertisment/tot ceea ce nu poate fi incadrat ... ai pana in momentul in care eu scriu acest mesaj 181 de posturi si sunt toate inclusiv atachementuri restul discutiei pentru a nu fi off-topic aici o putem continua pe pm ---------------------------------------------- si intradevar ... este posibil sa lipseasca unele posturi din seara de 13 spre 14 ianuarie cand a fost facut un update la forum imi cer scuze pentru inconvenientele create pentru altfel de posturi lipsa nu uitati ca intotdeauna puteti reclama un moderator pe pm la administrator daca este cazul |
2 Attachment(s)
Golf 3...cam urat la finisari..am uitat de faruri... :roll:
|
golfu rulz :) ce sa mai :D
era sa uit : MADSKILZ RULZ!!!! |
Re
2 Attachment(s)
Vin si eu cu un civic :P
|
Re: Re
Quote:
|
re
2 Attachment(s)
va placee fratzilor
|
Frumos lucrat :wink:
Da parca ai cam exagerat la geamurile laterale le ia facut prea inchise (asa mi se pare mie ) :) |
@ Skillz nice one Golf Japan Style ... ce zici Golf Tuning ?? Japan Stye pe Golf
@ Rares WTF nice ... how u open that god damn door ?? ce cauta aerisirea pe USA man pe USA ... mai in spate era mai bine @ P.I.M.P. Boy mistoo .. @ VIO ... PIMP a inchis geamurile aja k sunt camatarii inauntru ... man a facut asta k nu se prea descurca cu schimbatul background-ului nu-i aja PiMP boy ? @ ALL .. Cine dreaq sunt eu de comentez atat :oops: |
hy
2 Attachment(s)
am si io un bmw
apropo toate elementele sunt de pe mashini din Oradea :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Sal...sper sa va plak...nu-i prima mea mashina...
|
1 Attachment(s)
sry...am uitat sa pun poza cu Gallardo`-u` stock din prima...uitatzi-o...
|
2 Attachment(s)
asta-i un golf 3...sper sa-tzi plak Golf tuning...mi-o luat cam 2 ore...
|
2 Attachment(s)
ma bag si eu in seama cu bmw.....va place? :D
|
:D doamne... lucrari din ce in ce mai bune. suntem pe calea ce buna
|
Re: Re
Quote:
|
2 Attachment(s)
japanese power!!!vinylu` cu NFS Most Wanted l-am pus k nush unde sa mai gasesc vinyluri...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning