![]() |
Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-
Quote:
|
[B]Si daca are 4,4 v8 cum spune lumea sau 4,0 ...nu e loc pt TT , parerea mea! interesant oricum de vazut:)
Motor BMW : M62TUB44 4.4 L 4,398 cc (268.4 cu in) 210 kW (286 PS; 282 hp) @ 5700 420 N·m (310 lb·ft) 210 kW (286 PS; 282 hp) @ 5400 440 N·m (325 lb·ft) Motor Audi Engine Configuration 1.8 Liter Turbocharged Inline 4 Valvetrain DOHC 5 Valves / Cylinder Displacement 1781 cc / 108.7 cu Power 167.8 kW / 225.0 bhp at 5900 rpm Bore 81 mm / 3.2 in Stroke 86.4 mm / 3.4 in Compression Ratio 9:1 Bhp / Liter 126.33 bhp Redline 6600 rpm[B] |
bmwul e hidramat, daca TTul e in mintile lui il mucifica:)
|
Si daca rateaza viteze ca in poligon se face de cacao ;) Vedem vineri ca nu stiu ce-i cu masina exact!
Chiar si asa sunt 50 de cp plus pe putin , si TT-ul din cate am vazut nu merge in parametri ... |
Ar fi frumos sa vedem o intrecere in poligon ..intre TT si SPP :) .
|
TT si SPP ... comparati putin greutatea celor doua masini .. ce greutate are TTul si ce greutate are S-ul
|
Quote:
|
Quote:
|
Da ..am gresit eu ..imi cer scuze :). Am sters si postul :). Oboseala asta ..isi spune cuvantul .
|
Stati ca n-am inteles... TT-ul e a lu' DarkDevil ?
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Pun si eu cateva :-)
|
Quote:
tt-ul clar ca nu prea merge in parametrii normali plus ca am vazut niste plecari de pe loc ... are probleme destule motorul ala. plus ca la stadion i-a murit motoru si facea urat! sincer..parerea mea e ca era mai buna bora aia... proasta combinatie! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
masinile astea nu-s facute pentru mers la consum ...crezi ca cei care isi cumpara 540i isi fac probleme in privinta consumului ? iti zic eu ca nu! poti incerca la orice masina cu automata...sa vezi ca schimba lejer pe rosu ... deci nu prea e cum zici tu... ideea e ca... totul depinde si de cat apesi pedala...ca daca-i dai un kick down... schimba numai pe rosu! |
Quote:
Quote:
Quote:
1. Daca are optiunea SPORT , acel butonas care ii situat undeva langa schimbator inscriptionat "S" , poti alege tu stilu' de mers , daca mergi cu optiunea SPORT activata , iti intra pe rosu , daca nu o ai activata , ti-o schimba cu 500-700 de ture inainte de a intra pe rosu. 2. Cum a spus si Buddy_Lexx , daca are si "kick-down"(nu toate masinile au), pentru cei care nu stiu , toti cred ca "kick-down-ul" e facut ca sa aiba mai multa pedala , gresit , "kick-down-ul" e pedala de siguranta , sistemul e facut sa nu scapi din "greseala" pedala la fund si se opreste , ca sa se duca maxim trebuie sa apesi mai tare ca mai este un nivel de acceleratie(nu o spun din capul meu, am citit in manualul de instructiuni la un X5 4.4i) 26WRC : Pai de asta nu prea folosesc nici eu : cutie hidramata , ca nu stiu exact ce masini au cutii hidramate sau care au DSG sau etc , eu folosesc "cutie automata" pentru ca indiferent de functii(DSG,Steptronic,Tiptronic ...etc) toate is automate. |
teoria chibritului.. ideia era BMW 540 vs TT 1.8t
https://www.youtube.com/watch?v=X_sRY0u2rBE |
Quote:
Asta nu demonstreaza nimic! |
Quote:
abia astept;) |
7 Attachment(s)
Inca o bijuterie de-a vecinei mele:D
|
Eu am vazut un baiat la volanul audi-ului si din cate stiu e nepotul celui cu S8-ul negru
|
Quote:
|
baietu cela care lo vazut scarto se insoara acus si se muta, il cheama costache si e varu lu tzatza cela care ziceti voi. masina nu e sigur rs4, ca audi a4 8h nu a fost produs sa fie si rs, ce sa facem... e doar un s4 cu un tuning sanatos si dupa parerea mea facut si bine. iam vazut o plecare de pe loc si am ramas:shock:. ieri mam dus prin oras si am vazut touaregul v10 modificat local facind nani linga hotelu ceahlau, sl'u NT xx ANA care e si ala minicnos ca scrie pe el AMG si AMG nu e, o motoreta mai frumusica in spate la bcr, un golf alb tunat fain, lincoln navigatoru si un mini de italia cabrio, cu capota prinsa cu scotch:lol:
|
A'lexani , 100% nu e RS4
I-a scapat niste detalii proprietarului care a vrut dintr-un S4 sa faca RS4 ... 1. Singurul model de RS4 Cabrio , s-a fabricat din 2005, iar modelu' din poza , ii un S4 Cabrio pana in 2004, de unde mi-am dat seama ?!? farurile o da de gol , is farurile de pe modelul anterior. 2. Volanul la RS4 arata cu totul altfel fata de cel din poza , is 2 modele , unul care ii in 3 spite, rotund si inscriptionat RS4 dar e foarte diferit fata de cel din poza , iar al 2-lea model , partea de jos a volanului ii dreapta , si la fel , ii inscriptionat RS4. 3. Tapiteria iar il da de gol , RS4 au cusatura mare si margine de alta nuanta, si in general au alte scaune(optional) 4. Audi RS4 cu cutie automata ?!?! :lol: Intr-adevar, masina asta ii un "wannabe" RS4 :D |
Da ati mai auzit voi RS4 Diesel? Masina e diesel! ;))
|
Nu stiu , n-am vazut-o/auzit-o live niciodata ... dar daca e si diesel , ii clar :lol:
O putem incadra la Kitsch Sticking ?!? :lol: |
Masina arata ok ...doar ca e diesel... si nu prea aveau ce cauta Rs -urile pe ea ...
|
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
Quote:
da` mararu avea X6`le park..nu? |
DA, sunt 2 rx-u in oras si mai multe X6...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Grilele se po comanda dupa cu tot cu bara ...deci nu asta e problema ...tu vezi numa daca ii benzina !
|
mai andreica mai, nu se poate glumi. stiu ca il cheama costel, doar e prieten q fratemiu, era doar in ton ironic... si se muta nu mai sta el la bloc acolo la tine, doar nu shio reinnoit degeaba casa nevestei in cartier. cit cu tuning sanatos, aratami mie un audi 8h (a4 cabrio cum vrei sal chemi) care a iesit cu acea bara fata din fabrica de la inglostadt. dak dai search pe google ai sa gasesti cu bara de aia, dar creq e aftermarket ceva.
|
Quote:
|
atata tam tam pt o masina... am vazut si eu masina.. arata bine ca nah..cui nu i`ar place una!:D mai conteaza ca`i diesel sau benzinar?:D sau ca e a nu stiu cui?? nu mai dati nume din astea pe forum fara acordul proprietarilor ..;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning