![]() |
Re
Vali Era bine sa le faca fumuriu si parbrizu sa se vada k-lumea Parerea mea.La prag e o dif de culoare si paint-u la roata fata e nasol nu stu ce ai vrut sa faci.Se putea mai bine :).Puteai sa faci o umbra sub bara Spoilearu de sub bara e sters Si cauciucul spate e patratos :)Sus la plafon depaseste vopseaua plafonu
|
fuck fuck fuck! nu ma lasa sa uplodez poza :cry: mai incerc...sper sa reusesc :|
|
1 Attachment(s)
a3-u meu....
|
lol mi-ai furat jentziile :)
|
1 Attachment(s)
sper ca tura asta se se incarce.... :roll:
|
1 Attachment(s)
here goes nothing :)
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
imi place.....vezi daor k greedy e scris invers.... :P ps:crezi poti pune si tu poza de unde ai croamele..plz...sau send me pm.. |
1 Attachment(s)
:) si a mea nu mai pot de somn de aia o postez stiu ca am cateva bube la ea dar o sa le retusez :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Kolegu a iesi marpha :) farurile sunt marpha rau:))
|
a3
1 Attachment(s)
:arrow:
mi-am pus mari sperante in asta :) mii de scuze pt intarziere si multumesc pt ca m-ati asteptat. ms TNG :oops: |
1 Attachment(s)
:evil:
|
mad dintre toate asta e singura care nu-mi place. dar deloc... sper sa nu te superi pe mine ca ti-am spus :?
|
ce este cu jetta aia ??
aia este masina pt concurs?? |
Re:
Quote:
|
tie ti se pare normal ca masina de concurs sa fie pusa la rezultate !! :lol: :lol:
|
Re
Am si eu o intrebare exista Photoshop Most wanted ?si daca exista il are careva dintre voi ?
|
1 Attachment(s)
hai ca l`am terminat shi p`asta ...
|
Jetta
2 Attachment(s)
:lol:
|
lol vezi ca ai cam ramas in urma :lol:
|
praf ...praf l`ai facut
|
Re
Man esti incepator ?sau....Ca masina pare facuta de un incepator :)) oricum e bine pt inceput:))
|
da shtiai ca puteai sa le postezi la \"Various\" ...nu ? ...4 post`uri in mai putin de 10 min !! ...bv un nou record !! :D
|
Re:
Quote:
TazAless Aici este un concurs , cu o tema saptamanala .. ai voie sa pui decat tema respectiva .. nimic altceva Insa aici e un topic numit Various , unde iti poti expune lucrarile Bafta ! :wink: PS: rog un moderator sa steraga offtopicul ... dupa un timp |
1 Attachment(s)
:wink:
|
1 Attachment(s)
Si eu pe-aici..
|
Re:
Quote:
daca gaseai un spoiler mai bun ca unghi, o plasa mai mica la radiator,geamurile putzin mai transparente (nu asa opace) si daca dadeai pe eleronul care se vede in spate opacitate mai mica... era mai bine :roll: si jentile .... mi se par cunoscute :) |
tng ...vad ca te iei de jentzile baiatului :D ..ia deruleaza un pic inapoi sa vezi jentzile de pe mashina mea ...le recunoshti ? :D nu te supara ca le`am luat ...da mi`au placut shi zic io ca se potriveau :D
|
Re:
Quote:
nu-i nimic :D |
Re
Moama ce eleron tare a pus Yonutz :) pacat ca se vede prin masina .Opacitate mai mica
|
re
1 Attachment(s)
nino ninooooooo vine politiaa ..si'ascund toata marfa...ascund dolarii si marcile .ahahhahahaha
ce vreti ma ..nu am stiut ce sa ii fac la urata asta :P |
RE
Talent masina pana acum sunt 2 tari a ta si a lu MAd .io mam enervat..si nu cred ca o postez :) oricum poate o masina cu mai mult still saptamana viitoare.asta prea clasica :)si prea nepotrivita :)
|
1 Attachment(s)
Luati-o pe asta in considerare...
|
re
Dar care e dif dintre prima varianta si a 2-a ?doar culoare si vinylu alta zimi si mie :)ca eu nu vad si la prima varianta sunt gentile mai mari cu 0.9 mm :))
|
nu`s prea multe ...plasa aia de cartofi din spoiler. ..e la fel :D
|
Re:
lol omule de ai mai pus sa se vada eleronul ala si in partea cealalta ?daca ai facut geamuri negre :? :?? :roll: :idea: :?:
|
1 Attachment(s)
Asta-i rabla mea ... :roll: :roll: :arrow:
|
...
1 Attachment(s)
Masina lu' Neo :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning