![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
|
1 Attachment(s)
Masina a ajuns la Rid3r*RaCe, in schibul unei hartii..
Apropo are cineva vre-o masina americana mai batrana?? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sal.Revin si eu cu un e38.Masina a fost cumparata cu 2.999E este accidentata cam din toate partile singurele motive pt care am cumparato au fost motorul de 3000cm3,6 cilindri si 240 cp a fost schimbat si are doar 34.257km si interiorul care este impecabil.
Planuri de viitor: -sa o indrept -vopsit -pus piesele lipsa(bara fata,far fata,stopuri spate) -si o suspensie nou si mai vedem.... Pt vopsit si indreptat R.Equinox :D |
Quote:
|
Quote:
Nu prea am ce face cu el,in sensu ca da e ok ca masina de oras dar m-as baga la un schimb,cu alta masina. + o diferenta sa primesc. Vreau sa imi cumpar a doua masina,defapt a mai fost in posesia mea dar sa o recumpar, Toyota Tueno ae 86... eu am luat-o prima data cu 1000,am dato cu 1200 iar acum e cu 1100 la vanzare Tot cu nr de Japonia + ca are acuma si filtru de aer K&N + finala Apexi (parca) |
1 Attachment(s)
Am demontat botul la BMW sa pot lucra mai usor la motor,am luat jumate de motor jos,luni dupa ce vin din Germania cu piesele ma apuc de montat si sper ca pe sambata vitoare sa pot sa ma dau o tura cu ea.
|
1 Attachment(s)
O mica schimbare la Motan!:D
PS-Masina de maine intra in garaj....Se pregateste o noua vopsea pentru ea:)) Edit-jurec10...Cam la ce motor te gandesti sa pui? |
Quote:
PS:arata bestial cu farurile alstea fami si mie rost de o pereche:oops: |
6 Attachment(s)
Amandoua sunt in posesia mea,dar una dintre ele trebuie sa plece (asta daca nu dau prima data qashqai-ul)
E21 sau AE86 ? Voi cu ce ati ramane? |
2 Attachment(s)
Quote:
:arrow:...Masina va fii o masina de zi cu zii;) |
Salut baieti.......
Cumpar BMW e21 sau ww touran... |
3 Attachment(s)
Am dat Qashqai pe un golf 1 vr6 2.9 + 15.000 diferenta.
Asta e masina: |
3 Attachment(s)
eu nuprea am postat pe aici . eu cand fac pj-uri lucrez si la masini :) deci urmeaza un pj.. asa ca va arat stock-ul si pe parcurs . o sa pun poze cu masina .
o sa participe in competiti de rally(nu dezvalui firma) :)asa ca incep usor .. barele , farurile , stopurile portbagajul si oglinzile le-am vandut :) si maine o sa ma duc sa vad ce cumpar |
2 Attachment(s)
am pregatit masina pt indreptat si vopsit R.Equinox pot sa vin cu ea la tn?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dary762-Am ajuns in Germania de jumate de ora si am vazut EVO-ul doar ca e galben cu capota din carbon! daca e schimb eu culoarea.
Poze luni cand ajung in tara ca mi-am uitat aparatu-l acasa! |
Quote:
|
Quote:
Maine te astept cu el(o sa-i dau putina prajeala:twisted:) Ce motor are? |
Quote:
|
Quote:
un set de jante Porsche Teledials 16x7j toate 4. la pretul 300e intr-o stare buna (bine,ele oricum vor fi revopsite,fiind negre acum) se mai adauga inca 150e pe 4 flanse adaptoare din 4x100,cat are acum Golful in 5x130 cat au jantele. Nu am poze inca, am sa revin zilele astea. |
3 Attachment(s)
Am ajuns acasa:D
Am luat piesele pt BMW+2 poze cu EVO-ul |
7 Attachment(s)
Quote:
ae86 si e21 le-am vandut impreuna pentru suma de 2500 euro,am mai pus de la mine 250 euro si am luat asta :arrow: E vorba despre un Bmw e21 coupe an 1980. Masina are motorul de 3.0 (m50b30) de 286 cp de pe un m3 e36 + multiple piese de pe acea masina ( frane, etc ) Masina nu are un gram de rugina, fiind foarte foarte intretinuta si ingrjita. Ea a venit cu un set de Borbet A,17'' (8.5/10j) Cam asta este ea: Astept pareri bune sau rele,ele sunt binevenite! |
2 Attachment(s)
5000 Euro pe un Logan folosit ca taxiu.
L-am cumparat pentru ca il cunosc pe fostul proprietar, si acum doua saptamani a schimbat tot ce tine de suspensie, si tot esapamentul. Deocamdata doua poze, pana maine incerc sa ii scot folia aia nenorocita, si dupa mai vedem. |
Quote:
Cati km are? Din ce an e? Arata oarecum ok,pare sa aiba potential! Ps: Am dat astazi Golful 1 cu 2000 euro. Vand: Jante Borbet A, in stare foarte buna pe 17 '' 8,5j pe fata si 10j pe spate - 300 euro. Vand grila Bmw e21 cu loc de 2 faruri in stare buna vopsita gri inchis, pret 200 lei. |
Motoru parca 1.6 normal
KM:135.487deci destui An:2009 Am scos folia de pe capota si a ramas in urma un dezastru... deci ma duc cu ea la ceva atelier sa o scoata pe toata |
2 Attachment(s)
Honda CRX 1,6 ESi del Sol
Pret:1300e Kilometraj:223.000 km Capacitate cilindrică:1590 cc An de fabricaţie:1994 Tip de combustibil:Benzină Număr de locuri:2 Culoare:Verde metalic Tapiţerie:Pânză Golf DVD Player:100e |
Quote:
Da, sa stii ca mai bine dai 100-150 lei la cineva, care se ocupa cu chestii de genul si o da jos de pe toata masina, iti curata si lipiciul acela ce ramane. Daca cumva,te pot ajuta zi-mi. Se adauga la vanzare si flansele de pe e21 . din 4 x 100 in 5 x 120 ( 20 mm fata / 40 mm spate ) pret 50 euro . Am cumparat o coaja de Bmw e9 , doar sasiul ... momenta sta pe 4 paleti de lemn, asteapta sa fie mutata . Am dat pe ea 400 euro , voi incerca din ea sa fac cu timpul o masina :lol: |
5 Attachment(s)
Sall all !!!
Cate belele am avut cu Acel AUDI A6 ,asa ca l`am dat la o scoala de soferi pe 2000 E Deoarece Caroseria care tinea motoru a fost distrusa si in acelasi timp motor numai avea pe ea ... am vrut imediat sa scap de ea !Si am Reusit...Aveam stransi intr`un cont bancar 50.000 E pentru ca sa imi fac Acel AUDI A6 pentru "Street" ...Asa ca m`am gandit am plecat din constanta pana la Bucuresti la o Reprezantanta AUDI si mi`am cumparat un AUDI Q7 !!! Detalii : Kilometraj:0.000 Km An Fabricatie:2011 Tip de combustibil:Benzina Numar Locuri:4 Greutate:1488 Kg Cai-Putere:195 Capacitate-Cilindrica:2714cc Motor:2.5 Culoare:Rosu Mat Ce am luat pentru Acest AUDI Q7 Jante:Work VS-KF 9.0x18 -400 E 2 Display`uri pentru etetiere 1800 E Masina nu este Inmatriculata ! -4000 E Pret Total :51.200 E |
Capacitate-Cilindrica:2714cc
Motor:2.5 :lol::lol:.....Ciudat:)) |
Quote:
Fi si tu mai realist,50.000 euro stransi intrun cont pentru street? Ai dat audi a6 cu 2000 euro? Eu sa fiu moderator,ti-as da ban pentru fabulisme :lol: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Imbunatatiri Audi Q7:
Culoare :Mov-Matt Jante Asanti AF 142 10.0x22 Instalatie NOS + 2 Butelii NOS Motor Nou Detaliile de mai sus o sa se vada in pozele urmatoare : |
Quote:
|
Cumpar bmw e21 pret 8000e negociabil
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote: