Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto.html)
-   -   tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi.. (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/2851-tuning-fibra-sticla-idei-sfaturi.html)

B-99-SAA 12-11-10 09:34

Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

Quote:

Originally Posted by CocaMaximus (Post 3805402)
http://forums.vwvortex.com/showthrea...Mk2-Golf/page9

ghici ciuperca ce e ... :lol::lol::lol:

E na... ce sa fie... "jafu" lu Mihai :oops: Adevarul e ca nu prea le are el cu fibra si cu d-astea, culmea ca toti sunt multumiti de ceea ce face! Asta era asa o mica paranteza...

@dumy: mai calmeaza-te si incearca te rog sa scrii coerent si sa folosesti limba care o folosim si noi... adica ROMANA!!! La inceput Mihai a fost ironic, nu inteleg de ce te-ai atacat, cel mai probabil te-ai regasit in articolul ala cu cele 5 motive....

ariel 12-11-10 15:11

Quote:

Originally Posted by pictorashu (Post 3804900)
CU CE se poate taia cat mai drept polistirenul extrudat? NU merge cu acel gen de aparat cu sarma incinsa la curent. fiind prea gros se vede cum iese in imagini. cu cutterul am incercat dar iara nu se taie drept.VREO IDEE?

salut,
varianta prfesionala,cu CNC,
merge si cu traforajul cu pinza fina pt metale,unsa cu ulei.
vezi ca mai exista un material asemanator dar cu granulatie mult mai mica si se taie perfect cu un cutter cu lama ingusta sau cu traforajul.
eu am citeva bucati,au culoarea verde-oliv.

pictorashu 12-11-10 17:28

Quote:

Originally Posted by ariel (Post 3806657)
salut,
varianta prfesionala,cu CNC,
merge si cu traforajul cu pinza fina pt metale,unsa cu ulei.
vezi ca mai exista un material asemanator dar cu granulatie mult mai mica si se taie perfect cu un cutter cu lama ingusta sau cu traforajul.
eu am citeva bucati,au culoarea verde-oliv.

acel material cred ca este chiar polistiren extrudat,de granulatie super fina,incerc si cu un traforaj,sper sa-l mai gasesc de prin clasa a patra:d. mersi,salutari tuturor de aici!

ariel 12-11-10 18:05

Quote:

Originally Posted by pictorashu (Post 3807028)
acel material cred ca este chiar polistiren extrudat,de granulatie super fina,incerc si cu un traforaj,sper sa-l mai gasesc de prin clasa a patra:d. mersi,salutari tuturor de aici!

seamana mai mult cu spuma,nu am aparatul foto sa-ti arat.
vezi ca poti gasi si placi de spuma,
rezistenta la rasina.

2slow4u 12-11-10 19:30

Din pacate vin persoane si din alte orase la "acest" Mihai.

Eu nu am gasit altul care sa imi strice masina mai rau ca el, asa ca l-am ales ca sa duc si eu fibra lui pi plai moldoviniesc. :omfg:

pictorashu 04-12-10 00:04

1 Attachment(s)
sper sa nu fiu off-topic! cine imi poate spune (arata?),cum se scoate grila din fata la un opel astra f '93. Are niste cleme in armatura care nu le pot scoate nicicum,si mai are doua puicioruse care intra in spoiler. :?:

ahuramazda 01-01-11 02:27

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 94228)
Bun ...
Deci ...
Am sa va spun cateva chestii importante care in prima faza v-ar interesa ...
In primul rand , trebuie sa stiti de unde sa va procurati \" Fibra \" ...
Ce inseamna fibra :
Pana sa i-a forma unei bari , a unui prag , spoiler sau eleron sau mai stiu eu ce , ea este alcatuita din 2 parti : O plasa alba asemanatoare cu un material textil si rasina sau nestrapolul , care in amestec cu intaritorul necesar si cobaltul ( nu e necesar decat atunci cand se doreste o intarire a materialului mai rapida ) devine dupa o anumita perioada de timp un material dur. Acea panza are rolul de a face fibra mai flexibila , in momentul in care este supusa uei forte , unui impact sa nu se sparga precum sticla ( Nestrapolul + cobalt+ intaritor , lasat sa lucreze se face ca sticla , si devine casant) .
Avand aceste materiale , puteti sa va apucati de treaba doar dupa ce v-ati echipat cu o pensula moderata ca dimensiune ( de 30 max 50 )si o sticla de diluant ( a se citi pe prospect ptr a vedea daca diluantul respectiv este bun ptr indepartarea rasinilor si a produselor pe baza de rasina)
Asta e ceea ce va trebuie in prima faza.
A 2-a faza depinde de ceea ce vreti sa faceti ...
Daca vreti sa copiatzi un spoiler , o bara , sau un prag , trebuie sa aveti in vedere anumite lucruri.
In primul rand matritza : Trebuie ca elementul de tuning sa fie intreg , nu spart sau fiurat ... in acest caz daca nu se remediaza problema aveti surpriza ca matrita sa se lipeasca de acesta si intervine o munca inutila de indepartare a matritei ( care va fi compromisa , sau NU in cazul in care decide-ti sa o salvati pe aceasta in detrimentul elementului ).
Daca elementul este OK ,pe acesta se aplica un strat de ceara (se va lasa ceara sa se usuce ) si apoi de GELCOT , o solutie de cloare inchisa ( de obicei ) care dupa 1 zi maxim 2 in conditii de temperatura moderata ( peste 15 grade C ) se va intari si va lua un aspect sticlos .
Acest Gelcot are o priza foarte buna cu Fibra.
Odata intarit gelcotul , trebuie luat in vedere anumite aspecte :
Daca acea piesa , matrita , se poate face dintr-o singura bucata ! Pentru ca exista fante laterale sau prize care nu permit scoaterea matritei dintr-o singura bucata ... si atunci se fac \" 2\" sau \"3 \" matrite ... adica se copiaza lateralele barii sau spoilerului si si partea din fata , pe parti diferite.
Singurele piese care se pot copia dintr-o singra \" miscare\" sunt pragurile , prizele de capota si majoritatea spoilerelor de fata sau spate ( A nu se intelege bara prin spoiler ! )
Odata aplicata panza - Bucatile sunt recomandata se fie 30cm / 20cm ( trebuie luat in considerare si grosimea si densitatea firelor din panza respectiva ) peste gelcotul intarit , se aplica nestrapolul combinat cu intaritor si cobalt ( Atentie - materialul rezultat este toxic si in foare inflamabil !!! ) cu pensula in asha fel incat panza aplicata peste gelcot sa se imbibe uniform.
Se repeta aplicarea pana cand \" matrita \" are o grosime de 3 - 7 mm .
Atentie !!!
Matrita nu se face dintr-o singura miscare decat daca face-ti un material care sa se intareasca in 4 ore !
Ceea ce nu e \" recomandat\".
Intr-o cutie goala de chit de 1.5kg se toarna nestrapolul , cu 1 dopulet de sticla de suc ( nu zic de care sa nu fac reklama :peace: ) si cu 1 dopulet de intaritor , pentru o intarire a materialului in 30 minute !
Astfel economisiti destul material ( daca da semne de intarire nu va mai ambalati ci curatati pensula cu diluant si asta e ).
Toata chestia e sa \" bate-ti \" fibra cat mai bine ca sa nu prinda bule de aer sau sa ramana plasa uscata ...
A 3-a faza :
Daca aveti o matrita , proceda-ti ca in cazul in care vreti sa o creati !
Si nu uitati de elementul cheie : daca respectivul element de tuning poate sa fie scos dintr-o bucata din matrita !!!
Daca nu , atunci elementele care \" impiedica \" scoaterea elementului intreg din matrita se bat pe rand , se scot pe rand , si apoi la sfarsit se polizeaza pe spate , se taie la linie si se lipesc , tot cu fibra pe spate !
Si uite asa scoate-ti o bara de fibra si usoara , si usor de finisat !
Alt lucru de care trebuie sa tine-ti seama : cu cat bara e mai groasa , cu atat o sa fie mai grea si mai casanta ! deci recomandabil ar fi ca bara sa aiba grosimea fibrei de 3 max 5 mm !

~~~~~~~

In cazul in care vreti sa face-ti o piesa pentru care nu aveti matrita , e mai greu ...
Se face piesa respectiva din chit , fibra , se umple cu scotch sau bucati de fibra stricata sau ce mai aveti la indemana si este nefolosibil , si dupa ce va face-ti o parere despre ce vreti sa creati , il finisa-ti din chit ( nu conteaza ca are 10 sau 50 de kilograme ) , il da-ti cu spritz-chit si apoi urma-ti pasii de creare a matritei !
Si abia dupa ce matritza iese BETON pute-ti sa il aruncati la gunoi respectivul element ( sau sa il pastrati , cu toate ca nu va mai fi de folos ptr ca exista deja o matrita a acelui element ).
Asa am facut eu cu bandourile de pe usi , cele in stilul Ferrari Testtarossa.
Am imbracat usile din spate cu scotch , si pragul masinii si din bucati de fibra , chit , scotch si hartie am creat acel model ... dupa ce i-am dat o forma si l-am finisat , l-am dat jos de pe usa , l-am matritzat , si abia dupa ce am scos matritza ok l-am aruncat ( defapt l-am spart :peace: ) ...
In matritza am turnat piesa , si am scos-o .
Scotch-ul l-am dat jos de pe usa , am curatzat usa cu diluant sa o degresez , am sters-o bine , am lipit scotch din mou si am batut fibra direct pe ea .
Si piesa pe care am scos-o din matritza am pozitionat-o pe fibra care am batut-o pe usa in asa fel incat sa vina la fix , si i-am dat niste puncte de chit pentru a se fixa cat de cat.
Dupa ce s-a intarit chitul , am dat-o jos de pe usa , am acoperit cu scotch gaurile , lufturile mai bine zis care au ramas intre piesa si fibra de pe usa , si am turnat fire de plasa cu nestrapol in laturile piesei , ptr a acoperi lufturile.
Si piesa a fost prinsa la sfarsit prin spatele usii , cu nituri !
Nu este recomandat sa fie prinsa pe fata cu nituri deoarece acoperite cu chit , si fiind la fatza , dupa ce este vopsita masina , chitul se trage si raman gaurele inestetice ( se observa la cele mai multe prize de capota ).

```````
P.S.:

Metrul patrat de plasa este cam 150.000 , 1 litru de nestrapol este max 200.000 , si se da cu intaritorul necesar.

Pentru alte intrebari sau sugestii - PM !

Sper ca v-am putut fi de folos !
Have a nice day !

salut,Daca esti din bucuresti,spunemi si mie terog de unde pot lua,plasa,firbra si rasina...am mai gasit baieti pe net...dar vreau sa stiu daca exista vrun magazin cv..multumesc

Defined_Art 13-01-11 07:09

Sper sa nu fac OffTopic, iar daca fac, imi cer scuze. Am stat azinoapte la servici si am citit multe din posarile voastre despre subiectul asta. Dar eram pe net de pe telefon, si nu am mai rezistat sa citesc tot. Am o intrebare. Vreau sa fac si Yo` niste pleoape pt. faruri. Ar fi prima mea experienta in materie de fibra de sticla, dar dupa cat am citit pe aici, am prins ideea, din cateva incercari ar trebui sa iasa ceva. Sa revin la intrebare.
Nu exista riscul ca pleoapele (produs finit) sa se topeasca, inmoaie, deformeze din cauza caldurii vara ? Probabil sunt stupid cu intrebarea asta, dar ma gandesc ca rasina aia se si topeste nu ? :|

dreaq 13-01-11 09:04

Nu, nu se topeste . Odata intarita asa ramane .

quick_5hifter 13-01-11 16:08

Quote:

Originally Posted by somandru1987 (Post 3980837)
Pentru cunoscatori .

Ce marca este rasina?
De cate fibra ai, tip tesatura sau amalgam?
Multumesc anticipat!

B.81.WGX 14-01-11 10:46

Salutari tuturor colegilor de forum. De curiozitate intreb, se poate face o capota motor din fibra de sticla la o dacie cum este cea din avatar? ca la citroen bx , am vazut multe de fibra decat de tabla :). si eventual vreun bodykit home made pentru "limuzina" mea . astept raspunsurile voastre.

Defined_Art 14-01-11 17:22

Mai am o intrebare. Sa zicem ca vreau sa-mi modific bara-fatza. Cum fac sa se lipeasca modificarile din fibra de bara? dau cu smilgheru pe bara ? Si cum fac bara simetrica (sa fie partea stanga simetrica cu ce-a dreapta) Am inteles, fac matrita in lut, lemn sau ipsos, dar cat de bun sa fi sa faci partile simetrice ? Niste sfaturi, si chiar poze daca se poate m-ar ajuta.
As vrea din bara originala sa fac una ca asta din poza. Stiu ca nu e indicat, pt. ca nu am habar inca de modelarea fibrei dar sunt curios de treaba cu simetria.
https://img526.imageshack.us/img526/6...ielompi.th.jpg

krysty_kry 27-01-11 06:11

am si eu o itrebare,daca stie careva: cam la ce suma m-ar duce sa-mi deschid o mica afacere in curte: adica sa fac piese din fibra....daca a fost cineva in situatia asta il rog sa ma contacteze....multumesc

kinderu 31-01-11 23:24

Quote:

Originally Posted by pictorashu (Post 3804900)
CU CE se poate taia cat mai drept polistirenul extrudat? NU merge cu acel gen de aparat cu sarma incinsa la curent. fiind prea gros se vede cum iese in imagini. cu cutterul am incercat dar iara nu se taie drept.VREO IDEE?

pendularul ..sau mai pe romaneste soricelul ....iar aparatul ala cu sarma merge brici ....trebuie doar sa intinzi foarte bine sarma de nichelina ....daca te intereseaza o schitza cum sa iti confectionei unul lasa un p.m

Victor_Is 01-02-11 10:33

daca tot se vorbeste despre sarma de nichelina, imi poate spune cineva unde se gaseste? Caut de ceva vreme si nu gasesc, cred ca nu caut unde trebuie :-?? Mi-ar trebuie pentru un aparat de pirogravura , diferite grosimi

julaikos 01-02-11 11:06

pentru pirogravat cred ca trebuie mai groasa ,dar pentru taiat polistiren se poate face din rezistenta electrica de resou sau plita si ar trebui sa se gaseasca la magazinele cu profil electric(unde se gasesc si piese de frigidere si alte nebunii electrocasnice ;)

Kinderu,daca te rugam sa deschizi un topic in care sa pui schita acelei jucarii?poate sunt si altii interesati,si prea greu nu cred ca poate fi de facut :d

pictorashu 01-02-11 17:31

2 Attachment(s)
salutare tuturor in primul rand.Am reusit sa construiesc un cutter pt polistiren care a si mers:). mersi pt quote lui kinderu. am atasat si ceva poze,poate vor folosi si la altii. cadrul de lemn,sarma este din nichelinasi un traf de 12v si 3.0A

kinderu 02-02-11 19:05

Quote:

Originally Posted by pictorashu (Post 4042478)
salutare tuturor in primul rand.Am reusit sa construiesc un cutter pt polistiren care a si mers:). mersi pt quote lui kinderu. am atasat si ceva poze,poate vor folosi si la altii. cadrul de lemn,sarma este din nichelinasi un traf de 12v si 3.0A

cam asta e in mare marele aparat de taiat polistiren ...sar ce faci cu lemnul cand se incinge nichelina ? cadrul trebuie din aluminiu sau daca ai la dispozitie din cupru de instalatii ...

kinderu 02-02-11 19:06

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 4041272)
pentru pirogravat cred ca trebuie mai groasa ,dar pentru taiat polistiren se poate face din rezistenta electrica de resou sau plita si ar trebui sa se gaseasca la magazinele cu profil electric(unde se gasesc si piese de frigidere si alte nebunii electrocasnice ;)

Kinderu,daca te rugam sa deschizi un topic in care sa pui schita acelei jucarii?poate sunt si altii interesati,si prea greu nu cred ca poate fi de facut :d

nu e greu de facut intradevar ,cand o sa am un pic de timp liber o sa deschid si topicul ....

kinderu 02-02-11 19:34

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 4041169)
daca tot se vorbeste despre sarma de nichelina, imi poate spune cineva unde se gaseste? Caut de ceva vreme si nu gasesc, cred ca nu caut unde trebuie :-?? Mi-ar trebuie pentru un aparat de pirogravura , diferite grosimi

pai de la orice magazin care are si aparate de sudura ......eu am dat o tzuica pe o rola de 50 de m :D:D:D:D

pictorashu 02-02-11 20:20

7 Attachment(s)
Ceao tuturor, referitor la cadrul de lemn al aparatului de taiat polistiren,nu se incinge deloc,deoarece in cadrul de lemn am pus doua holzsuruburi de care se leaga efectiv sarma. Apoi se leaga cele doua fire + & -,unul pe partea din spate a placii pt a nu incurca la trecerea polistirenului,iar celelalt in partea de sus a sarmei. Un mic detaliu ce ar trebui spus este ca sarma se incinge doar pe portiunea cuprinsa intre cele doua fire de curent. Evident, cu cat punem firele mai departate,cu atat sarma se incinge mai putin.cu cat se micsoreaza distanta intre fire, se incinge mai tare. Sper sa va fiu de ajutor:).

julaikos 02-02-11 20:37

Vorba aia "mare scula pe bascula" ; aveam eu o idee dar asa simplu nu l-as fi facut,sigur m-as fi complicat :lol: Multam fain

vllaad 20-02-11 17:22

salutare tuturor....am rasfoit umpic acest topic si cred ca nu as reusii prea multe de la inceput si decat sa arunc aiurea banii intreb daca vrea cineva sa se ofere la un proiect de kit pt. un a4b5(spoiler fata,praguri,spoiler spate) si eventual un pret sa imi fac o idee....dumy$,Yackone,sau altii care sunt initiati in ale meseriei....astept propuneri

daca mai e cineva interesat sa cumpere fibra de sticla rasina intaritor va ast cu pm

florinwqi 23-02-11 20:27

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 411682)
nu inteleg de ce intrebi de preturi, ca oricum nu stii ce cantitati iti trebuiesc, si nu inteleg ce faci cu ele (sub 18 ani) dar in fine:
-200 mii litrul de nestrapol
-100 mii metrul de stratimat
-intaritorul se da moca la nestrapol
-100 mii nitrosolv
-200 mii cobalt
-pensule, scotch, pahare unica folosinta sau cutii de tabla...manusi de cauciuc..

si de unde se pot procura din comert??

thel3g3nd 03-03-11 01:17

dupa cateva ore de citit ori nu am gasit ori nu am mai vazut bine dar as vrea sa aflu ceva...
dupa aplicarea spumii poliuretanica pe bara si taierea ei la forma dorita cu ce se poate acoperii sa nu fie arsa/topita (spuma) de reactia dintre rasina si fibra??

valyh 03-03-11 08:43

peste spuma poti pune un strat de chit de finisaj, sau banda de hartie :D

spuma poliuretanica nu se topeste in contact cu fibra doar polistirenul expantat se topeste sall

B 88 URS 09-03-11 22:15

Foarte interesant topicul si sfaturi utile.
Problema si dilema mea sta in felul urmator: de cand am cumparat masina, bara spate (poza atasata) pe ambele parti (stanga-dreapta) are niste "decupaturi", daca le pot spune asa, sa nu fiu 'vulgar' deoarece, posesorul anterior a avut atasat la bara o prelungire (care binenteles, in prezent nu o mai are), iar bara masinii arata cam :rolleyes2 ...asa, continuam. Ce i-as putea face, sa o remediez, sa ii fac o prelungire la bara astfel incat sa ma "contopesc" cu bara, sa ii dau un aspect mai comercial? Ulterior, fiind bara plastic, din cate am citit si vazut aici pe 4tuning, se curata, indeparteaza vopseaua (a fost data la pistol), degresat, aplicat chit pentru plastic, finisat, spritzvinuit, vopsit, lacuit. Am inteles bine?
Am inteles de la "quick_5hifter" ca fibra nu adera cu chitul, si trebuiesc date gaurele astfel incat sa ii permita sa adere, asta nu ar fi o problema, pentru ca imi permite bara sa ma intind cu minim 5cm pentru o 'imbinare' cat mai corecta.
Voi ce ma sfatuiti sa fac? Eventual daca puteti sa imi spuneti ca pasi, ce trebuie urmati pentru acest proces.
PS: mentionez ca doresc sa "re-fac" bara personal, nu am experienta, dar am vointa si un pic de imaginatie (de bun gust). Multumesc celor care au avut rabdarea sa imi citeasca post'ul :lol:
https://img34.imageshack.us/img34/5283/barawg.jpg

PS: Am atasat acelasi post si in topicul : Intrebari/raspunsuri fibra de sticla/carbon. M-am gandit ca poate voi afla de aici/acolo un raspuns cat mai bun, avand in vedere ca ambele topicuri vizeaza acest subiect. Multumesc si don't kill me daca am gresit fiindca am postat la ambele topicuri

astra sedan 16-03-11 17:39

4 Attachment(s)
Salut ,ma puteti ajuta cu cateva sfaturi .doresc sa imi evazez aripile spate ,am ceva ideii dar nimik sigur
POZA 1- asa arata aripa .vreau sa ii dau forma care este trasata .mam gandit sa tai partea care aste sub aripa (poza 2) cam din 5 in 5 cm .sa o intorc pe partea din fata, dupa care sa aplic fibra intre ele (poza 3) si rezultatul sa semene cu (poza 4).va rog sa imi spuneti daca aveti alte idei sau daca eu gresesc undeva .multumesc

foloseste spuma poliuretanica chit si fibra

shm3ny 29-04-11 22:21

este cineva pe aici din bucuresti care ar fi de acord sa ma ia ca "ucenic" ?

Quote:

Originally Posted by shm3ny (Post 4291436)
este cineva pe aici din bucuresti care ar fi de acord sa ma ia ca "ucenic" ?

ce te pricepi sa faci in materie de tuning auto?

112bogdan 04-06-11 18:40

Re: spoiler

Quote:

Originally Posted by baghera (Post 106432)
xxdadixx trebuie sa il intelegi si pe om. El doar copiaza bare (cumparate sau imprumutate) si e normal sa patreze misterul asupra a ceea ce face. Lucrurile dupa cum vezi/vedeti implica ceva cunostiinte si nu numai. Daca ti-ar spune cum copiaza barele si ce materiale foloseste ce te-ar opri sa faci si tu aceeasi chestie ??? Pana la urma e painea lui si nu i-ar conveni sa isi creeze singur concurenta.
Ca sa evit intrebari inutile eu nu ma ocup de \"copiat\" spoilere ci de \"facut\" spoilere. De la zero de multe ori. Asa ca nu vad rostul misterului :)
Spor la treaba baieti !

sall.daca tot faci spoilere ,cam cat costa un spoiler fata de toyota mr2?(intreb doar)

allexandru 21-06-11 21:35

foarte interesant topicul..
a fost bine venit.. pt ca vream sa ma apuc de asa ceva.. sa imi fac cate ceva pe la masina.. stiam in mare parte.. dar citind pe aici m-am mai perfectionat :)

AlexSpeed 28-06-11 15:04

dupa atata citit am invatat teoria si modul de aplicare, urmeaza practica :???: :lol:
Va salut!

georulz 29-06-11 12:11

Am si eu o intrebare, imi este mai usor sa intreb decat sa caut in 80 si ceva de pagini.
Daca am pus cam putin intaritor, dar reactia s-a facut...rasina din albastru s-a facut verde, cum pot face sa se intareasca mai repede?
La temperatura mai mare se intareste mai repede?
Multumesc anticipat

aleks 01-07-11 22:31

O incalzesti, dar risti sa-ti compromiti rezistenta materialelor, nu pot sa cred ca nu ai timp sa o lasi 30 de minute sa devina relativ rigida, produci piese la nivel industrial?

georulz 04-07-11 12:46

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4436866)
O incalzesti, dar risti sa-ti compromiti rezistenta materialelor, nu pot sa cred ca nu ai timp sa o lasi 30 de minute sa devina relativ rigida, produci piese la nivel industrial?

Am lasat-o sa se intareasca singura. Ca sa devina complet rigida sa numai fie nici lipicioasa am asteptat 1 zi jumate. Se pare ca am pus foarte putin intaritor...

tuluca.dan 04-07-11 22:50

cu fibra am mai facut o incinta ptr niste boxe, am mai reparat cate ceva .... dar vreau sa`mi fac bara la a mea skoda fabia clean .... scos bandorui astupat lacsu ptr proiectoare (m`am saturat sa mi le tot fure , capacele ) .... sa las doar gura de jos de la radiator ...... la bandorui ce sa fac? polizez, dau gauti muuuulte, fibra si pe spate si pe fata? sau chit de fibra? ast sfaturile voastre va multumesc!

All times are GMT +2. The time now is 14:36.

- Copyright 2026 4Tuning