Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

BTL-gordini 03-09-09 13:42

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

Fiecare e cu masina lui, doar ca eu ajut si pe alti ,asta face diferenta. Nu va fi nici un care pe care la finalul care il prevad anumite pers.Fiecare masina cu personalitatea ei si cu stilul abordat, ca si o incheiere, fiecare om va aprecia dupa bunul plac masina care o sa-i placa indiferent ca e a mea sau altor pers.

flocea_ro_ab 03-09-09 13:51

corect :)

popasan 03-09-09 16:55

DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

Asa sa fie. Bafta

BTL-gordini 04-09-09 13:11

Imi spune cineva daca la galeriile de evacuare cu diametru de 35mm se pune de 40, care ar fi consecintele, fie ele bune sau rele.asdtept niste sfaturi

silviu_dodo 04-09-09 13:25

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2607201)
Salut Silviu, mai ce sa fac si eu tot cu munca ca e destula:D. Din pacate acces is denied la BTL:idea: cu privire la poze si nu cred ca s-ar risca cineva sa puna ceva poze, ca ma stiu ei baietii cum sunt eu, ce zic c-am fac si s-au prajit cativa:lol: , cand va fi gata atunci o sa vada lumea ce am lucrat, in rest toate bune?

ok bossulica! stau la rand si astept atunci pina apar postate de tine sau de paparrazi!:lol::lol::lol::lol:

b08ygs 05-09-09 10:15

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2610700)
Imi spune cineva daca la galeriile de evacuare cu diametru de 35mm se pune de 40, care ar fi consecintele, fie ele bune sau rele.asdtept niste sfaturi

eu din cate am auzit merge ok:) stiam ca mai mult de 45 nu e bine sa il faci ca e prea libera evacuarea si nu mai face presiune.... acum nu stiu mai asteapta pareri:)

EVenelinno 06-09-09 15:50

de ce iti place sa ti in secret modificariile aduse masinii btl-uleeeee?!? sa sti ca nu e frumos ceea ce faci!

BTL-gordini 07-09-09 07:52

Ms mult YGS-ule pt. parere, altii nu au facut-o chiar daca sunt multi care mai au cunostinte despre ce am disc.eu, aici e vb de invidie nu cumva sa isi faca unul mai mult ca celalalt.oricum planul l-am dat in lucru si eu astept finalul.
Mai Evo nu e secret nimic doar ca nu isi are rostul pana nu va fi gata si ce sa zic ca BTL-ul in momentul de fata e un morman de fier gol ,nu are nici un farmec.

tmkrf 07-09-09 08:16

nu esti singuru cu mormanu de fiare :D bafta si sa realizezi ce a ce ti doresti

BTL-gordini 10-09-09 15:55

4 Attachment(s)
Au mai ramas 2 produse la vanzare cu preturi mici, transport gratuit.Detalii la PM.

CED 10-09-09 19:44

:-P imi e dor sa ii aud vocea lui BTL-ica pe aici prin parcare - parca le e prea bine la vecini :-P

BTL-gordini 17-09-09 15:19

N-o sa le mai fie bine CAT cat de curand, vocea i va fi schimbata in raget si vor venii dinou militienii sa faca poze noaptea la ea. Oricum surpriza nu va fi finalizarea lucrarii la masina , surpriza este ca BTL-ul nu va mai fi afisat pe forumul 4tuning, deoarece am constatat cu parere de rau ca stam de vb .aiurea cu oameni care sincer nu si-au rostul aici. Sunt cativa care duc in jos acest forum si masina va fi vazuta doar la show-uri si pe soesele. Am luat aceasta decizie si e una f.buna din punctul meu de vedere, surprizele BTL-uului nu vor fi dezvaluite si nu le stiu pe toate nici chiar cei apropiati. Bafta tututor incontinuare si imi salut si prieteni pe aceasta cale, se stiu bine cine sunt.

B-11-AYG 17-09-09 15:23

Una din cele mai bune decizii, Bravo.
sau poti sa faci ca mine, inchizi threadu si pui poze doar cand vrei tu....

Nastase Bogdan 17-09-09 16:15

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2647595)
N-o sa le mai fie bine CAT cat de curand, vocea i va fi schimbata in raget si vor venii dinou militienii sa faca poze noaptea la ea. Oricum surpriza nu va fi finalizarea lucrarii la masina , surpriza este ca BTL-ul nu va mai fi afisat pe forumul 4tuning, deoarece am constatat cu parere de rau ca stam de vb .aiurea cu oameni care sincer nu si-au rostul aici. Sunt cativa care duc in jos acest forum si masina va fi vazuta doar la show-uri si pe soesele. Am luat aceasta decizie si e una f.buna din punctul meu de vedere, surprizele BTL-uului nu vor fi dezvaluite si nu le stiu pe toate nici chiar cei apropiati. Bafta tututor incontinuare si imi salut si prieteni pe aceasta cale, se stiu bine cine sunt.

Eu zic ca nu este deloc o idee buna, pentru ca in acest fel confirmi parerile proaste de care te feresti si criticile pe care nu vrei sa le mai induri;)..e un act de lasitate dupa parerea mea..e una sa postezi mai rar si sa dai ignore la parerile care nu sunt compatibile cu ideile tale si alta e sa te retragi si sa nu mai postezi deloc:rolleyes2

De ce anume iti este teama..ca faci acum tinichigeria masinii si vopsitoria(probabil,am banuit si eu) si lumea va vedea ca masina a avut rugina si va da cu vorbe grele?..sau ca atunci cand o termini niste ochi rautaciosi vor critica aspru anumite imperfectiuni?..astea fac parte din viata de forum,de multe ori aflii pareri care iti deschid ochii si iti dau idei mai bune:idea:

Eu asa am ajuns sa-mi fac masina..prin critici aspre si idei inspirate puse la un loc cu o ambitie de fier,multa munca si incredere in sine;)
Eu zic sa nu cedezi si sa vezi unde ai gresit sau unde mai ai de lucrat si cand spui sau scrii ceva analizeaza de 2 ori si lumea nu va mai face misto ci poate ajunge sa invete de la tine si sa iti ceara multe sfaturi;)

Asa ca hai mai anima topicul cu poze din timpul lucrarilor ca nu te taie nimeni si nici nu te prinde deloc bine rolul misteriosului..:-)

SUCCES!!!:-)

CED 17-09-09 18:34

sint convinsa ca o sa vedem poze cu ce se intimpla cu BTL doar ca nu chiar acum - cind sti ce vrei sa faci la o masina si cind lucrezi zi de zi pina tirziu parca nu iti mai arde de pus poze pe forum
nu e nici o rusine sa se vada rugina - ca doar de aia e atit de lucru la o masina - nici mie nu mi-a fost rusine sa arat ce probleme am avut cu mr cat desi nu are nici jumatate din virsta btl-ului doar ca erau zile cind veneam prea obosita de la atelier sau prea preocupata de ceva ce nu iesea bine
eu o sa il rog pe dani sa puna toate pozele pentru ca asta e frumos pe forum sa impartasim din experienta evolutiei unei masini dar deocamdata sa il lasam sa lucreze

Muttley 17-09-09 22:52

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2648068)
dar deocamdata sa il lasam sa lucreze

Duamna, da' cine nu-l lasa?!? :|

k4r4 17-09-09 22:58

sa lucreze, si sa spuna ce si cum face, cat poate el si are timp. altfel cum vedem si la altii masini frumoase? nu-i frumos sa tii numai pentru tine. si forumul e deschis criticilor, bune sau rele. conteaza ce intelegi tu dintr-o critica rea. bafta in continuare cu masina, si la mai multe inventii:D.

BTL-gordini 18-09-09 07:20

Dupa cele spuse de mine mai sus si de altele in trecut , masina o fac pt. mine si nu ma intereseaza cine ce zice, fiecare are o parere , un mod de a se exprima si e liber fiecare sa zica ce vrea. E ceva normal ca la masina mea sa fie si rugina si nu e nimic de ascuns, 10 ani taxi, e ceva vreme, doar ca pt.mine nu e un impas acest lucru dupa cum cred alte pers. si nici nu ma deranjeaza. De cand am inceput restaurarea ei am lucrat mai tot timpul numai eu la masina si prietenii cand au avut timp liber.Se va termina curand si tinichigeria si apoi la vopsit cu ea, apoi vedem noi ce mai urmeaza.

tmkrf 05-10-09 23:43

chear nu vrei sa ne arati si noua ce a ce faci ?

BTL-gordini 06-10-09 10:16

iti pot spune ca masina e la vopsit si in rest nimic special, cand va fi gata ma vor vedea cu ea pe drum si la show-uri daca totul va fi bine si ne va ajuta si Domnul.

andi_cimpean 06-10-09 11:21

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2696768)
iti pot spune ca masina e la vopsit si in rest nimic special, cand va fi gata ma vor vedea cu ea pe drum si la show-uri daca totul va fi bine si ne va ajuta si Domnul.

macar de ai putea sa pui niste poze pe site-ul tau, daca aici nu mai vrei. Iti dai seama ca nu toti aveam posibilitatea sa ne plimbam pe la show-urile pe care le frecventezi. Este pacat ca pentru 10 guri rele, sa nu vada alti 1.000 de pasionati.

dog99 06-10-09 11:33

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 2647736)
Eu zic ca nu este deloc o idee buna, pentru ca in acest fel confirmi parerile proaste de care te feresti si criticile pe care nu vrei sa le mai induri;)..e un act de lasitate dupa parerea mea..e una sa postezi mai rar si sa dai ignore la parerile care nu sunt compatibile cu ideile tale si alta e sa te retragi si sa nu mai postezi deloc:rolleyes2

De ce anume iti este teama..ca faci acum tinichigeria masinii si vopsitoria(probabil,am banuit si eu) si lumea va vedea ca masina a avut rugina si va da cu vorbe grele?..sau ca atunci cand o termini niste ochi rautaciosi vor critica aspru anumite imperfectiuni?..astea fac parte din viata de forum,de multe ori aflii pareri care iti deschid ochii si iti dau idei mai bune:idea:

Eu asa am ajuns sa-mi fac masina..prin critici aspre si idei inspirate puse la un loc cu o ambitie de fier,multa munca si incredere in sine;)
Eu zic sa nu cedezi si sa vezi unde ai gresit sau unde mai ai de lucrat si cand spui sau scrii ceva analizeaza de 2 ori si lumea nu va mai face misto ci poate ajunge sa invete de la tine si sa iti ceara multe sfaturi;)

Asa ca hai mai anima topicul cu poze din timpul lucrarilor ca nu te taie nimeni si nici nu te prinde deloc bine rolul misteriosului..:-)

SUCCES!!!:-)

de acord si sustinut,nu da sadisfactie altora,asa e pe un forum.si eu unu am vrut sa fac la fel ca tine.tre sa lasi si un pic de la tine ,ca uni nu iti zic cu rautate.poate vor doar sa te lumineze,nimeni nu e perfect,nici tu ,nici eu ,nici unul;) .din cauza asta multi userii cunoscuti cu masinii care au facut istorie au parasit forumul,mai gandestete;)bafta

JunKer_hP 06-10-09 11:46

salut si eu am o dacia 1300 (under construction) si tot caut de ceva timp un atelier sau pe cineva cine sa imi reconditioneze/cromeze anumite piese de la masina , tu cunosti pe cineva ? Merci

BTL-gordini 06-10-09 16:19

le multumesc tuturor pt.cele spuse, si m-am gandit ca sunt f.multi oameni care doresc sa vada masina mea cat si a celorlati colegi, si nu de aceea nu postez nici o poza, am zis de la inceput ca va fi vazut-a doar in momentul in care va fi gata indiferent de cum va arata, si o fac pe gustul meu, indiferent de cine ce zice. Prieteni am multi atat pe forum cat si in alte locatii , de dusmani nu zic nimic ca nu am ce si pur si simplu nu ma intereseaza.
In leg.cu piesele pt.cromat cunosc o firma renumita in Cluj, care se ocupa si cu ,cromare de diferite piese dar eu nu am dus nimic acolo, daca vrei iti dau detalii cu referire la firma si iei leg.cu ei.

LUCI BV 89 WRC 06-10-09 18:45

hai dany baga mare ca in curand se anunta un control8)

DraquVerDe 06-10-09 19:18

Vreau sa te felicit BTL pentru toata munca depusa ,pasinue si multa iubire pentru aceasta masinuta.Mi-ar placea sa o vad si eu odata in realitate sa vad bijuteria ta pretioasa.Ai grija de ea.Spor la treaba!http://www.freesmileys.org/smileys/s...rv/carwash.gif

BTL-gordini 07-10-09 09:42

Abia astept acel control Lucica:lol:. Ms mult Dracusorule:D, totul sau nimic pt.BTL si cand vom avea ocazia o sa o vezi.

popasan 07-10-09 18:34

Se aude ca masina se misca pe roti.......pe rotile de la platforma:D, sper ca pe cand ma intorc si eu sa fie gata paint job-ul. Si sa mai putem teroriza lumea:twisted:

flocea_ro_ab 07-10-09 20:08

btl cum merge treaba?:>

BTL-gordini 07-10-09 21:20

3 Attachment(s)
Si sa mai zici Caline ca nu merge dacia fara nimic pe ea ,doar caroserie si roti.:lol::lol:
Flo merge bine, mai tot fac una alta pana e la vopsit.;)
Daca e cineva interesat de fetele de usi( da un PM) cu tot cu manere,nu e gresala de manere sunt la fel toate indiferent ca e fata sau spate.

andi_cimpean 07-10-09 21:23

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2701367)
Si sa mai zici Caline ca nu merge dacia fara nimic pe ea ,doar caroserie si roti.:lol::lol:
Flo merge bine, mai tot fac una alta pana e la vopsit.;)
Daca e cineva interesat de fetele de usi( da un PM) cu tot cu manere,nu e gresala de manere sunt la fel toate indiferent ca e fata sau spate.

Incearca sa vezi daca vrea Mandeologul, pentru ca el are masina galben vopsita, si cred ca ar da bine tapiseria asta maro.

JunKer_hP 10-10-09 00:33

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2697681)
le multumesc tuturor pt.cele spuse, si m-am gandit ca sunt f.multi oameni care doresc sa vada masina mea cat si a celorlati colegi, si nu de aceea nu postez nici o poza, am zis de la inceput ca va fi vazut-a doar in momentul in care va fi gata indiferent de cum va arata, si o fac pe gustul meu, indiferent de cine ce zice. Prieteni am multi atat pe forum cat si in alte locatii , de dusmani nu zic nimic ca nu am ce si pur si simplu nu ma intereseaza.
In leg.cu piesele pt.cromat cunosc o firma renumita in Cluj, care se ocupa si cu ,cromare de diferite piese dar eu nu am dus nimic acolo, daca vrei iti dau detalii cu referire la firma si iei leg.cu ei.

da as vrea , astept un PM cu detalii daca se poate .Merci

BTL-gordini 19-10-09 21:31

Un remember cu indemnarea facuta la Cluj in vara, inaintre sa intre BTL-ul underconstruction. E greu sa te uiti si sa vezi ca nu poti face nimic acuma.:lol:.
O sa-ti trimit adresa cu cei din Cluj pt.cromare.

popasan 20-10-09 11:41

DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

Io zic sa ne amintim mai putin de trecut, si sa privim sper viitor, vezi ca se anunta in week-end un control, ca sa vad in ce stagiu se afla portocala mecanica ! Si ai putea sa mai pui si ceva poze ca dupaia stai vreo 2luni sa le incarci pe toate pe forum si lumea isi pierde din interes:lol:

BTL-gordini 25-10-09 14:24

As dorii sa cumpar niste lampi de semnalizare spate NOI franceze. Daca are cineva de vanzare sau daca stiti pe cineva.

Nastase Bogdan 25-10-09 18:05

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2749175)
As dorii sa cumpar niste lampi de semnalizare spate NOI franceze. Daca are cineva de vanzare sau daca stiti pe cineva.

Usereul NEL are 2 noi-noute, in tziple, la 420 Ron..:rolleyes2..are anunt la sectiunea dedicata, ai sa-l gasesti usor.
Multa bafta:-)

flocea_ro_ab 26-10-09 00:27

4 mil 200 ? si la q7 is mai ieftine

silviu_dodo 26-10-09 03:31

Salutare Capone ! Cum stai cu masinuta,mai ai mult de lucru la ea ca vine iarna si nu apuc sa o vad gata si sincer vreau sa vad BTL_UL cum arata acum. Sa iti de-a dumnezeu putere si sanatate sa il termini rpd si sa ai parte de el .Cand il termini sa imi zici si mie si poate imi trimiti pe mess niste poze cum arata si un filmulet cum trage si cum trezeste vecinii. Te salut si bafta multa !

BTL-gordini 26-10-09 07:21

Ms mult Bogdane, o sa i-au leg.cu el.
Mai Silviule astept sa iasa masina de la vopsit ca e munca destula si la ea si sa ma apuc sa pun pe ea ca sincer nu am nimic de lucru si stau degeaba, si nu e genul meu.

silviu_dodo 26-10-09 15:17

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2751068)
Ms mult Bogdane, o sa i-au leg.cu el.
Mai Silviule astept sa iasa masina de la vopsit ca e munca destula si la ea si sa ma apuc sa pun pe ea ca sincer nu am nimic de lucru si stau degeaba, si nu e genul meu.

TE CRED FRATE CA SI EU AM STAT 3 SAPT IN CASA SI NU AM FACUT NIMIC LA A MEA. ACUM SUNT OK SI MA APUC IAR DE TREABA. SPER SA TE VAD CU EA CAT MAI RPD RESTAURATA SI IMBRACATA . AI CEVA DE LUCRU LA EA SI SA AI PARTE DE VREME FAINA SA POTI LUCRA CA TE STIU HARNIC TARE SI NU ITI FACE BINE STATUL ASTA SI AS VREA SA VAD BTL-UL FORTZAAAA.EU AM LUCRAT CEVA CEVA LA A MEA I-AM ARATAT SI LUI LAURA CA AM MAI FACUT. TE SALUT SI SPER SA NE MAI VEDEM .SANATATE SI BAFTA MULTA CU MASINA !

All times are GMT +2. The time now is 14:38.

- Copyright 2026 4Tuning