![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
1 Attachment(s)
la Ibis in parcare...
|
1 Attachment(s)
aaa si era sa uit :))))
|
Hai in mercedes:))
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
un 508 ...
|
3 Attachment(s)
una de azi ...
|
3 Attachment(s)
inca una , sambata la ArtMania :rockon:
... P.S. Mi-ar placea una de asta sa ma dau cu ea peste Lotusul primit de politia romana :twisted: |
3 Attachment(s)
mustang si un ucigas :o
|
1 Attachment(s)
Noul model de ferrari:))
|
asta e reclama negativa la Sory :)))
|
acum 30 de min am vazut doua autoturisme Tesla :shock:
|
Da, este vorba de turneul Tesla Goes East, au plecat din Suedia si parcurg 5000 km prin Europa spre est, pana in Constanta.
https://s2.postimage.org/1vbgnaxic/Fotografii_0497.jpg,https://s2.postimage.org/1vbjydmhw/Fotografii_0498.jpg |
6 Attachment(s)
da ... imi era prea lene aseara sa pun poze , scuze de claritatea lor , dar sunt facute cu telefonul pe la ora 1.00 :lol:
|
Sa inteleg ca merg pe curent si acum erau la "benzinarie"?
|
daaa, or fi ele interesante masinile electrice si de viitor, insa mie mi se par penibile :)) Mergi cateva sute de km, apoi trebuie sa opresti 8-10 ore pentru o incarcare completa. Pai un drum de Germania il faci in o saptamana :)) Plus ca nici macar nu suna a masini.
|
bine ma ca esti tu stresat de treaba asta.... masinile electrice acum sunt cum erau muscle cars in america in 60..... la inceput de drum. Discutam peste 15 ani, sa vezi cum faci un tur de europa cu o masina electrica fara sa opresti....
|
cu autonomia stau momentan slab dar la capitolul performante sunt acceptabile
|
1 Attachment(s)
O poza facuta de un amic undeva prin sibiu....:D Frumusel verdele... ii sta bine la dansu
|
la mine pe strada....l-am ochit si eu de dimineata r/t
|
1 Attachment(s)
maxima :mrhappy:
|
1 Attachment(s)
oau.:rolleyes2
|
ii sedintza la ramada de aia stau acolo...:)) si trebe sa pazeasca ca, cred ca o venit micul boc:))
|
da` tu de unde caca maca ai facut poza asta??
Faina masinuta, sunt curios daca a vazut mers la adevarata valoare, sau un drift ceva... ar fi prea tare |
ii de la el din casa ca sta la ultimu bloc de pe milea si are vederea spre omniasig :)) si cam de obicei tot acolo vedem masinile....
|
imi place ca intr-adevar sunteti obsedati de masini, ca daca nu ati fi observat si pe saraca fata care era batuta de vant si de ploaie....
|
cand ee vb de masinii lasam fetele deoparte ca dupa vin ele singure... la masini nu mai trebe sa le cautam noi :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Astazi am iesit si eu pe geam sa fumez o tigare si uitandu-ma jos in parcare ce vad? :shock::shock::shock:
|
3 Attachment(s)
Tot in decursul zilei de astazi plimbandu-ma cu un prieten am mai dat peste niste masinute interesante ....
|
BMW-ul ala galben e fostu NSF din vasile aaron.
Cumparat de cineva de la VL, care o mai arde si prin SB. |
Quote:
|
asa e , am confundat-o cu cea care inca mai are numarul NSF si care e parcata la Cedonia.
Intr-adevar, inainte a avut ZEU...dar tot in Vasile Aaron se gasea. Si a fost lovita in spate din cate stiu eu, prin 2010... |
:) atata tam tam pt ce? studiati istoria acum? nu inteleg de ce atatea griji cu a cui e, de ce, cat, cum, unde.
PS: se pare ca tu confunzi si NFS`u de la cedonia cu NSF.....nu ma mira nimic...intr`adevar, masina a fost lovita, rasturnata de 10 ori si a participat in multe filme de actiune unde a fost distrusa si reconstruita de fiecare data...dar nu a fost lovita niciodata pe 4 benzi pe la jandarmerie in valcea....deci VA ROG FRUMOS incetati ;) |
am vazut ieri bmw-ul galben cu nr de vl si sincer mi-a lasat o impresie ciudata
ce-a fost si ce-a ajuns.....dupa parerea mea e intr-o stare aproape de jalnic iar e34-le a suferit multe in ultimii ani si aici ma refer la look |
:), o fi jalnic, ai dreptate...din pacate nu ploua cu bani din cer si nu i`am facut nimic la exterior, masina este ca atunci cand am luat`o....intre timp i`a fost reconditionat motoru, schimbat interiorul si alte maruntisuri. Am vrut sa ma ocup si de ceea ce inseamna TABLA si VOPSIT...dar din pacate a venit frigul, si va trebuii sa astepte pana la primavara.
|
un lucru nu am inteles eu, diferenta asta intre A FOST LOVITA, si AM LOVIT`O?????????? se indoaie tabla altfel in ambele cazuri?:)))
|
@fane: stiu ca nu ploua cu bani si nici nu cresc pe garduri, stiu cat e de greu sa faci sau mai bine zis sa readuci la viata o masina si sa o scoti din anonimat
|
nu te supara ca ti`o spun, dar daca erai constient de lucrurile precizate mai sus...TE ABTINEAI de la primul comentariu ;)
|
I'm speechless :rolleyes2:lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Nah ati ajuns sa va certati pentru ca am postat o poza cu o masina care dupa parerea mea arata OK.
Ma rog cum de nu ati spus nimica de Z4 ? :-P AaaAaA da si veste noua "cat timp voi va-ti imbrancit pe aici eu mi-am cumparat masinutza ;;)" o sa o pun la "Masina mea " de indata ce ii trag niste poze mai calumea , deocamdata doar o poza cu raciul meu de tel ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning