![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
asa, ca idee, aici ar trebui sa-si exprime in continuare fiecare opinia, sau putem deja trasa niste concluzii? care vad ca se contureaza destul de bine...
asa, de fun, un prieten o sa fie in curand fericitul proprietar al unui e23 732i din 78, o masina care este aproape de starea in care a iesit pe sosele, sunt curios ce o sa agate/agatam,de fapt sunt curios sa vad privirile domnisoarelor seara, la semafor, nu ca m-ar interesa, si spun asta la modul cel mai serios ( :)) nu sunt nici pe invers si nici nu-s luat, pur si simplu nu sunt usor de impresionat),dar acest topic ma aprinde un pic... probabil o sa-mi fac niste afise, pe care sa le scot in geam...MATERIALISTA, PASIONATA, BRAVO...etc, gasesc eu ranguri ( dc aveti sugetii bagati) |
Quote:
În speţă ma refer negeneralizănd , pentru că nu este cazul , dar nu trăim chiar aşa in detrimentrul femeilor fff materialiste.(depinde pe unde frecventezi, ce cauţi şi ce găseşti ) Depinde ce vrei lângă tine , o persoană care doar să arate bine(şi atât) sau vrei să mai lege şi o converaţie bazată cel puţin pe un minim de cultură. |
Quote:
nu uita rangul : DROOLING =))) Quote:
|
eu cred ca depinde de conditia sociala a fiecaruia.....visele cu cenusareasa nu prea sunt realizabile...deci depinde si de statutu fetei. daca fata a mers toata viata pe jos ...nu conteaza ce masina ai, masina sa fie. si mi se pare normal sa vrei ceva mai bun decat ai tu. intotdeauna iti doresti mai mult, mai bun. conteaza si cum mergi pe strada :) conteaza cum te imbraci si cum stii s-o faci....:) rimeaza. dar totu` e relativ
|
Quote:
Nu e 760li dar nu e nici dacie (şi poate să fie şi logan ) parerea mea e că e23 este net peste logan :lol: |
E23 o fi peste Logan, iar cunoscatoarele ar aprecia masina... DAR, niste paiate din Bucuresti nu vor aprecia masina si o vor denumi simplu: HARB!
|
Quote:
Asta nu inseamna ca o femeie obisnuita , pusa sa aleaga intre cele 2 categorii, o sa aleaga performanta. "-de ce sa rada prietenele de mine, ca prietenul meu conduce o vechitura?"... sunt mai mandre langa unu care a mancat iaurt cu paine ca sa-si plateasca ratele la logan(cum zicea un batran). A nu se intelege ca am ceva cu loganistii :lol: |
Quote:
|
Stii ca, in general, gandim la fel. :)
|
Conetaza foarte mult...si masina si ceea c faci cu ea... de exemplu am fost respins de o fata pe motiv ca (precizez ca am un Logan 1,4 si un astra 1,7DTI) : Nu imi placi pentru ca masinile tale sunt prea slabe si nu este "racer" :|
|
Quote:
|
lasa ... mai bine sa mearga cu "reisarii" de weekend , sa se infinga in primul pom
|
scuze gresala pe care am facut-o... din graba.
Nu m-a deranjat foarte mult ca m-a respins...mai mult m-a uimit raspunsul ei..:| |
Quote:
|
Quote:
ah...stai,asta e din fast and furious...la naiba !!! |
credeti ce vreti...eu doar v-am spus o "intamplare din viata mea" :-??
|
dar povesteste-ne te rog mai pe larg, in ce context? cum s-a intamplat asta?
adica, bun, ai cunoscut o fata, ai scos-o la un suc, v-ati plimbat in oras, si la urma, cand s-a dat jos din masina, inainte sa inchida portiera ti-a zis: "dragul meu, esti un barbat extraordinar, ai o voce superba, niste maini fine cu unghii frumoae, niste ochi de ma pierd in adancul lor, conversatiile pe care le port cu tine sunt absolut fascinante, dar pur si simplu nu putem fi impreuna pentru ca stii, o ai prea mică..." motorizarea, evident... sau cum? adica de ce crezi tu ca era totul ok si fix asta era problema? detaliaza putin, ca nu pot efectiv sa-mi imaginez cum putea fi asta factorul decisiv. |
:
Quote:
Nu stiu exact contextul baiatului. Hai să zic fază , aveam maşina în filler dată , deci gri , cu jantele puse cu folie pe geamuri..culoarea îi lipsea. mă rog şi spoilărele , lucram într-un centru comercial cu multe fete frumoase dar unele şi prostuţe, Eu eram copil problemă pe acolo.. rateuri ..la maxim , mers în spate şi apoi frană (rotire la 180 garde ) seara dupa program , staţi calmi nu pun viata nimănui in pericol ....deh nu am frană pe spate :lol::lol::lol: să merg normal cu faţa, dar am dexteritate :-P În fine alta a fost problema... , am facut o fată să îmi fie datoare cu un suc , deşi aveam şi acolo bar ...etc, eu am vrut în oraş ..aşa că seara m-am dus să ies cu fata în oras. Dar nu am mai scos oltcitu meu (cel de la avatar) ci am mers cu celalat (stoc şi parcă se rup planetarele :lol: şi tot gri doar că e metalizat , faţă de filler) .Prezenţa mea în maşină a facut-o să încremenească :lol::lol: , eu mă amuzam copios pe tema asta , deasta şi facusem alegerea când am plecat de acasă:lol: A mers la suc :lol: |
Quote:
omu' e nou si nu il crede nimeni...daca avea vreo 4000 de posturi era mai credibil nu ? |
apache in primul rand pe sectiunea asta nu se contorizeaza posturile;) si in al 2'lea rand... e bullshit:lol:
|
apache,uita-te te rog la numar de posturi la mine si la data cind am inceput sa postez pe aici...t-i se pare ca am avut nevoie sa scriu pe unde apuc sa fiu ascultata?crede-ma ,se poate si altfel(si nu asa ca faci capul mare in citeva zile la toti pe care ii vezi mai aproape de miez,sa ne intelegem)
intrebarea lui aleks a fost foarte simpla.cum anume s-a intimplat treaba?detalii...care nu prea mai apar,dintr-un motiv sau altul. astept si eu cu interes varianta detaliata al povestirii.... |
daca baiatul a inventat toata povestea, cu siguranta are destula imaginatie sa inventeze si detaliile :d ..dar asteptam :) ..asta in caz ca ii da maica-sa voie astazi la calculator
|
cum s-a inmplat... simplu... avnit vorba de ilegale... si eu am zis ca nu ma bag deocamdata pentru ca nu am cu ce... la 1,4 benzina si 1,7 Diesel nu am cu ce...Cand tipa a auzit asta s-a schimbat. Nu mi-a zis in fata motivul dar asta a fost singura chestie care "a suparato-o". Crezi ca ma simteam mai bine daca va minteam ? Ce aveam de castigat? :-??
|
ok, you win, o sa ne lungim mult si bine si nu are rost :)
presupunand ca ai dreptate ,am bifat o domnisoara care nu s-a lasat impresionata de sarmul tau, pentru ca nu esti tare-n...ilegale. mai are cineva alte istorisiri sau pareri despre alte intamplari? |
in alta ordine de idei, pt ca si eu alerg dupa posturi si ma bag aiurea in seama,AM AGATAT o musca pe bara...
vreau sugestii de calificative, dau un cico cui ma ajuta, creativitatea mea a clocit ea ceva, sper sa am si timp sa transpun pe niste coli e23ul, septarul rechin, este intr-o stare impecabila,lasat, cu bbsuri pe 16 cu buza f lata...vis de masina :))recurgem la aceasta modalitate deoarece am observat ca e39 este mai banal decat mai sus mentionatele logan si astra :)) |
Bytzule, progresezi.... Daca erai cu bmwul cred ca puteai mai mult :))
Asteptam rezultatele cu rechinul... desi nu va dau multe sanse. Un sfat de la mine: Polisheaza 5-ul ca asa nu sare in ochi... :lol: si eventual pune-i niste spinnere, sa fie glamour.... sa agati si tu niste pitzi :)) SAAAAU..cel mai bine, iesi la agatat cu Fordul! E ultima fita sa umbli cu reisari! :twisted: Succes garantat! (asta daca nu te agata intai militiaaaaaa.. sa vina militiaaaaaaa) |
domnisoara shoferitza..shoferesc...shofera.:))..va rugam sa va dati cu parerea si in cazul anumitor calificative...
nu mai bine sudez niste carlige de dat la somn..sau..la rechin? ca vad ca la musca nu fac mare branza...:)) goana dupa posturi e in floare la mine |
Iti dau un "SATISFACATOR".... :D
Dar nu te da batut, stim ca poti! |
Bytzule, iar tre' sa te dezamagesc, asa ca-s eu naspa si antipatic: dijiaba fuji dupa posturi pe aici, nu se aduna la contoar acolo, la naiba :lol:
|
ce legatura are contoaru cu masinile barbatilor?
|
niciuna, intr-adevar, doar lamuream o problema care-l framanta pe un coleg de-al nostru :)
mea culpa |
shit
i'm fcked, am target la posturi, sunt in pericol sa nu-l fac...o sa-mi iau kick si ban ( cum era pe chaturi cand eram eu mic :))), alex, pls, help me on topic...ieri s-a uitat una la mine, eram cu balena, i'm so happy, dau din coada si nu mai pot de bucurie..deci ...DA, masina conteaza, marimea conteaza, totul conteaza.... |
Ce masina e balena?
|
5-arul e39 touring
|
nu e septar?ca parca asa zicea
|
7-ar e E38-ul
|
si E23 unde e in povestea asta?
|
E 23 e al unui prieten, asa a zis! Din cate stiu eu "balena" numeste 5-ul. Dar cel mai bine sa ne zica el.
|
deci: balena e e39 530dA Touring
e23 e septarul care vrea sa-l ia un prieten zilele astea..o masina superba ma mir cum de s-a uitat aia in conditiile astea..la pejo nu se uita nici naiba, dar stiu eu la ce s-ar uita.......ele si cu dansatoarele de la bavaria, care uitasera sa danseze...la ford..las ca iese si ala cand o da caldura si rezolv la esapamente sa nu-mi mai ia talonul, ca urla de innebunesti |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning