![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Sta in razele soarelui impreuna cu niste fete si bea benzina :D
|
aBi ,ai o masina grozava.felicitari!una din pozele facute cu masina ta la mare e la mine pe desktop :-) .poate reusesc sa imi iau si eu unul....
|
Quote:
|
Quote:
Ce-ai facut ? Ai gasit intre timp un rechin care merita cumparat/restaurat ? |
am gasit ceva dar in stare cam nasoala plus ca acum sunt intr-o situatie dificila cu partea financiara chiar daca un e21 pentru restaurat se gaseste la un pret derizoriu...in iunie o sa revizuiesc niste masini si sa ma decid la una dintre ele.pana la urma tre sa imi iau si eu un rechin :-) .
|
Quote:
|
Quote:
|
salut baieti!am vazut discutiile voastre,curios ca eu nu am avut nevoie de nici un fel de distantiere cand iam pus alpinele pe 15'' la gume am 195 50....in schimb jantele astea nu intra pe nici o alta masina cu 4*100...din cauza ''J-ului''..Numai bine si spor la treaba cu rechinii vostrii...in curand o sa aveti o surpriza si din partea mea si a lui Monica....
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Aaa are cumva cineva grile pt e21 cu un singur far pe o parte??NU vreau cu 2 pe o parte doar cu unu, sau daca e sa fie cu 2 pe o parte sa fie cu far mare exterior- mic interior, nu egale. Un rechin e in reconstructie si avem nevoie de grile neaparat.A da si sa nu fie crapate...ca au vopsea sarita etc nu conteaza.doar sa nu fie crapate.
|
Quote:
Sau ala din sighet cu ursu rosu cu dungi albe,motor de 2.5 la 100-130 de cai,ca deh are 2.0 in talon :))) |
Quote:
|
Quote:
|
baieti vreau si eu un rechin sa ma apuc de o reconditionare. teoretic o caroserie cat mai completa cu acte. imi poate da cineva vreun pont?
|
FFA ... uita-te la asta http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...00-265626.html masina pare ok din poze, am vrut sa o iau eu, insa n-am prea avut incredere in proprietar (o primise cadou de la cineva din VL ,el statea in DB, n-avea itp, certificatul fiscal zicea ca poate sa il scoata), omul mi-o lasase la 400 euro,si am zis ca mai bine trec la urmatorul. mult succes
|
A si sa nu uit....in caz ca...un solex dublucorp???Care sa aiba TOATE piesele in el????
|
am eu unul :D adica u nprieten are ca iam vandut masina maine il intreb si iti spun cat costa este complect si functional, P.S. se mai gasesc piese noi la rekin ?? miar trebui telescoape parbriz si bucsaraie fata ?? daca are cineva
|
Telescoape am luat in toamna la 180 ron,parbriz undeva la 350-400 ron,bucsi nu stiu dar cap de bara am luat cam la 30 ron.
|
Capete de bara da se gaseau...anul trecut la 600 de mii.Dar la fel anul trecut o parte de grila era 400 de mii iar acum e 2 mil 300 iar un far 3 mil 700:)). So da se gasesc da cine stie la ce preturi...a va dau un link daca vreti e din afara...poate nu il stiati...poate e de ajutor. Is preturi relativ ok doar ca transportul e 39 de euro din pacate.
http://www.wallothnesch.com/e/frameparts.htm. Exista un formular de comanda in josul paginii etc... |
4 Attachment(s)
Salut, sper ca nu va suparati pe mine daca postez aici niste fotografii cu un "rechin". Inca mai e de lucru la el, trebuie alte roti, scaune sport si alte alea...Are motor de 'urs' 1,8 injectie de vreo 115cp (nu e masina mea-nu am retinut exact) si merge foarte bine.
|
cumpar fusta fatza bbs si praguri zender
|
Quote:
|
Quote:
|
De-ar fi numai eleronul... :cry:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
O spira si un sfert numai din fata,din spate nu am taiat deloc.
|
Quote:
|
care aveti un arc pt suspensia spate?
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Salutare la toata lumea!
... sunt nou pe aici, si e chiar primul meu post, dar trag cu ochiul de luni buni pe aici pe forum, si cum orice fiinta care se numeste barbat adora masinile am si eu placerile mele, si vreau sa spun ca masinutza asta care e poreclita rechin ma tot atrage de atentie. Vad ca mai sunt cativa iubitori, posesori, de astfel de exemplare. Am tot citit tot ce s-a postat pe aici dar tot mai am intrebari, si daca sunteti amabili, intreb: - cum mai e situatia actuala privind aceste masini, credeti ca vor mai supravietui mult? - cum priveste legislatia romana acesti rechini(ma refer la rar, taxale anuale, asigurarea)? - probabil exista inca o calitate, intretinerea ridica preturi mari? - la capitolul accesorii, consumabile, piese se mai gasesc? , pentru ca e o masina careia ii place sa fie scoasa la plimbare si nu tinuta pentru conservare; - un rechin cu motorizare de 1.8 cam ce consum real are pentru ca-mi place bmw318 e21 are o tinuta care impune respect; - credeti ca am sansa sa mai gasesc un exemplar, si daca da ce sfaturi-mi dati? - apropo de legislatie daca are itp valabil, la trecerea pe alt judet pentru inmatriculare trebuie refacut iar rar-ul sau se tine cont si se refece la data scrisa pe certificat? - care e pretul actual al unei masini, din cate vad sunt rare cele autentice, majoritatea nu mai au motorizarea sau linia respectata, in amandoua cazurile care ar fi preturile. Orice parere este bine venita, sper sa nu fiti rautaciosi. Multumesc. |
masini se gasesc, intre 400-1000 euro, sfatul meu este sa cauti in targuri de masini, nu pe net, si sa nu te grabesti, fii atent la rugina, in rest cam atat,noroc
|
3 Attachment(s)
Quote:
o sa atasez niste poze. ce sfaturi imi dati in privinta achizitiei, exista ascunzisuri sau anumite probleme la aceste masini, ce trebuie sa am in atentie la achizitie... |
Quote:
|
sa inteleg ca in tara nu prea se gasesc sh-uri pe original in stare buna ma refer la piese. bine ca se gasesc macar afara, macar comanzi mai multe odata daca transportul e asa de scump. daca nu se mai gasesc piese pe original peste ani si ani,...nu se potriveste alta motorizare? pentru ca e pacat sa stea pe drepta.
|
Quote:
|
salut, caut si eu un radio casetofon original ptr un E21 din '81
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning