![]() |
Re: Focsani
Conducerea a fost prezentata....rog toti membrii Inferno Focsani sa se prezinte aici....
Multumesc |
Quote:
::::))))))))) ::))))) pai daca asta e pt inscriere si un copil de 10 ani poate sa faca , pacat ca nu am nici un filmuletz sa va ARAT ce se face cu tractiunea fatza |
EDITED !
Da` e bun ca stie cu fatza ... |
masina nu prea ma ajuta...nen imi pare rau de ochiul tau, dar iti sta bn cu ochelari:P
|
nu e cazul sa va certati se misca bn cu masina intradevar, dar NEN poate vrei tu sa ne faci o demonstratie cu bora sa vdm un drift adevarat....app TDR mia placut burnoutul care lai facut intro seara la semafoarele de la big inainte sa iti pui jantele de al...iesea scantei din cauciuc;):)
|
de astazi sunt membru inferno motor sport
https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=14857 https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=14856 https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=14858 |
felicitari!!!mergi si u la carrefour
|
Quote:
|
am o singura intrebare......de la ce ora e expozitia de masini?12-1?...
|
Quote:
kiar nu stiu |
maine e plictiseala la sc si mai bine vin sa mai vad si io niste masini kalumea.(Apropo....super masina ai)
|
Quote:
|
asa grosule.....la cat am alergat dupa ele....a meritat.....fa si prezentarile pe celalalt forum;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
are careva de vanzare ???....butoanele nu ma intereseaza....
|
k :D no comment :D nu ma mai bag ...
|
Quote:
|
sugestii dezmembrari ???......in afara de idiotii aia de la ramnic ca am fost sa iau trapa de la ei si cica "n-avem nimic pt e36".....da stateau cu 4 bucati in ograda....si culmea toate cu trapa...
|
Quote:
DEZMEMBRARI BUZAU.........................0745 115 307 DEZMEMBRARI BIZIGHESTI..0744264851 0237 263889 DEZMEMBRARI AUTOMOND..focsani...0723646058 sau0722403489 DEZMEMBRARI PLOIESTI...........0740 151 152 eu am avut nevoie cand mi-am spart cutia de viteze |
multzam fain grosule......;)
|
6 Attachment(s)
Bora :)
Am mai vazut si o mazda rx8 albastru cu gri ... cum o vad revin cu poze :) |
mai sunt in fcs destule masini mijto printre care:Mustang GT,Mustang,RX8,MX5,PORCHE(sunt 2),350Zetc..... + CELE TUNATE
|
nu este nici un mustang gt, rx 8 e un cazan iar despre porsche nu stiu ce sa zic. poate doar un boxer obosit cu nr de italia
|
NEN poze cu masina ta de ce nu pui..?eu stiu ca aia albastra e tot bora dar nu e a ta;)
|
e patronului de la spalatoria de la Bradulet,nu are nika la motor
|
Quote:
|
|
E vechi filmuletu..l-am vazut de mult..
|
ms TDR pai de acum o voi lasa la pheonix ca nici in capatul sensului unic nu e bine, ieri
i-au indoit aripa unui vecin o incepatoare ....in sf ai dreptate mersi pt sfat! |
prea tare omu ala.... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ala nu e gt....
|
mustangul acela alb decapotabil din sud nu Gt deloc..;)
|
nu de ala vorbeam.e un asa zis Ford Mustang GT parcat la peco la ceas...e cu nr de brasov..de ala e vorba
|
ala gri de la lukoil modelul mai vechi, nu...?
|
de ala e vb
|
ala are 3800 v6. nu e gt. are 150cp
|
parca era de vanzare....
|
Quote: