Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

SV25MBN 12-02-10 18:32

Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii

Fa-l ca in varianta 1 sau varianta 2 din poza a 2-a. Si prima varianta din poza 1 e interesanta, dar celelalte 2 se potrivesc mai bine cu liniile pe care le are acum spoilerul tau fata.

B_60UPE 14-02-10 00:47

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 3058238)
am o veste foarte buna pentru cei ce isi mai amintesc de vechea mea rabla :)
in sfarsit am reusit sa ii finalizez cu totul exteriorul spuneti-mi parerile voastre am sa pun multe multe poze :)

sal zimi si mie te rog cu cite fire erau oglinzile alea race look, ca am comandat si eu la horguem si am luat cu 3 fire, ale mele stock aveau 5 fire. multam si bafta

SoundIdentity 14-02-10 15:39

12 Attachment(s)
promit ca revin cu informatia si o poza pot sa iti ofer ca inca nu este inchis locasul acolo :)

revenind la cinciu asta va prezint si pragurile in forma finala :)

MaryusBoy 14-02-10 16:51

Salut SoundIdentity lasa si mie te rog pe privat un numar de telefon ... am o masina de a ta si vreau sa imi zici cate ceva . Multumesc

SoundIdentity 14-02-10 17:47

Quote:

Originally Posted by MaryusBoy (Post 3085477)
Salut SoundIdentity lasa si mie te rog pe privat un numar de telefon ... am o masina de a ta si vreau sa imi zici cate ceva . Multumesc

0722 378 512 sandu :) ma gandesc ca la tine tre sa fie golfu 4 gti vad ca esti de l barlad de unde am luat eu gtiu 5

SoundIdentity 15-02-10 21:24

18 Attachment(s)
cred ca ati evitat pragurile pe pagina anterioara ...ca aici nu ati zis nimic :(
infine va prezint localizarea ceasurilor in consola de bord si pe bord....vedem ce si cum va iesi :)

daflyer_oradea 16-02-10 08:15

acolo jos nu le vezi, in fata volanului is incomode, in stanga pe bord, la fe, pot sa te incurce din punct de vedere al vizibilitatii, ...eu zic ca in dreapta ar fi cel mai bun raport vizibilitate/ posibilitate de citire (tre sa te mai si uiti pe ele din cand in cand...)

ca frumusete merg cel mai bine acolo jos sub bord, dar...nu stiu daca le vezi...

LAV77 16-02-10 08:21

Din ce in ce mai fain arata masina asta. :shock:
Nu le pune acolo jos. Pune-le undeva in fata ochilor pe bord in dreapta sau stanga (amandoua pozitiile arata bine)...sau pe stalpul din stanga.

Most_Wanted 16-02-10 09:06

Vin si eu cu o mica parere ... aruncati o privire la poza

deci alea trebuie sa dispara de acolo , nu se pupa deloc cu designul gandit pentru aceasta masina , deja bate spre o idee a unui kit vechi pentru VW BORA , as prefera in locul ala sa vada o teava de inox ( sa luceasca grav) care vine din interculer cu ceva furtun albastru... sau alta idee , plasa , proiector , pur si simplu altceva nu asa cum e acum .

E doar o parere nu trebuie neaparat sa ma bagati in seama .

Salutare Sandule :wave:

SoundIdentity 16-02-10 12:27

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 3091121)
Vin si eu cu o mica parere ... aruncati o privire la poza

deci alea trebuie sa dispara de acolo , nu se pupa deloc cu designul gandit pentru aceasta masina , deja bate spre o idee a unui kit vechi pentru VW BORA , as prefera in locul ala sa vada o teava de inox ( sa luceasca grav) care vine din interculer cu ceva furtun albastru... sau alta idee , plasa , proiector , pur si simplu altceva nu asa cum e acum .

E doar o parere nu trebuie neaparat sa ma bagati in seama .

Salutare Sandule :wave:

boss mic..idei cand e ceva realizat toti aveti cand am zis baaa faceti-mi ceva mi unicat virtual toti ati tras-o pe fund....oricum opentru mine asa e ceva ideal e gandita de mine o sustin si sincer stilul asta mai aparte de ce nu sunteti obisnuiti ma prinde pe mine mai bine

B_60UPE 16-02-10 14:03

sal man nu mi-ai zis si mie cite fire aveau oglinzile alea de la golfu galben alea race look. te rog

yamahaer1cip 17-02-10 00:02

salut si scuze de deranj sandu ce mai sti despre polo ul tau l ai mai vazut super masina as fi vrut sa vad cum mai arata in ziua de azi:D bafta cu noile masinute si spor la treaba

Most_Wanted 17-02-10 00:12

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 3091642)
boss mic..idei cand e ceva realizat toti aveti cand am zis baaa faceti-mi ceva mi unicat virtual toti ati tras-o pe fund....oricum opentru mine asa e ceva ideal e gandita de mine o sustin si sincer stilul asta mai aparte de ce nu sunteti obisnuiti ma prinde pe mine mai bine

Sunt convins ca va iesii bine :)

B_60UPE 17-02-10 00:32

uite ca tot intreba cineva pe aici de polo-ul lui sandu, pacat de masina si de munca lui sandu r.i.p. polo orange http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...5810.html#poze

SoundIdentity 17-02-10 08:04

Quote:

Originally Posted by B_60UPE (Post 3094006)
uite ca tot intreba cineva pe aici de polo-ul lui sandu, pacat de masina si de munca lui sandu r.i.p. polo orange http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...5810.html#poze

ma doare sufletu cum au putut-o strica :(:(:(

DaBotta 17-02-10 20:58

Sanducuu , masina aia nu trebuia sa o vinzi tu. Masina aia te-o lansat pe tine sa ajungi unde ai ajuns acuma.

Most_Wanted 18-02-10 01:33

Cam in toate situatiile cand este vanduta o masina in care sa investit multa munca se ajunge in aceasta situatie , noii propietari le farama .
Se pare ca acest propietar a cam faramat-o grav ... urat de tot .
Nu trebuie criticat , cu siguranta nu si-a dorit asta poate chiar a apreciat munca lui sandu dar asa a fost sa fie .

Trixi 18-02-10 10:25

din cite stiu,acel baiat,din pur respect pt Sandu, a schimbat numerele preferentiale de sm ce avuse masina cind a cumparat-o, in sm 78 WSR.
nu a fost vinovat de accident...si pe deasupra e o mica minune ca a supravietuit si el.este un om,care iubeste o masina,cum altii nu pot iubi o fiinta umana.aveti putin respect fata de el,va rog frumos.
toti am iubit polo-ul lui sandu...pana si noul proprietar.
(nu m-am luat de tine most wanted,doar am o vaga impresie,ca dupa acest post al tau urma sa posteze multi necunoscatori,care din pur spirit de turma ar fi inceput cu huoooo-ul specific)

JusT_SaY_BoBo 18-02-10 14:00

pacat mare de masina...macar bine ca nu au fost victime..normal ca proprietarul nu si-a dorit asta...dar asta e..

SoundIdentity 18-02-10 20:51

13 Attachment(s)
fara cuvinte .. :)

daflyer_oradea 19-02-10 07:37

Sandu, da tu ai 2 sau 4 ceasuri d'astea?

SoundIdentity 19-02-10 07:45

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3101663)
Sandu, da tu ai 2 sau 4 ceasuri d'astea?

4 PRESIUNE SI TEMPERATURA ULEI BOOST PENTRU TURBO SI CEL DE AMESTEC

LAV77 19-02-10 08:11

:lol::lol: Si noi ne chinuiam sa te sfatuim unde sa le pui.
Da' eu tot te intreb de ce nu le-ai pus in stalpul de la parbriz stanga?
Cat despre ce zicea Most Wanted de bara sa stii ca nu era o idee rea sa se vada acoloniste tevi groase de la intercooler. ;)

HoricutzWSR 19-02-10 09:02

da Laviniu, oricum or sa se vada...n`ai vazut cat ii Forge`u :)) ?

LAV77 19-02-10 12:32

Daca nu se vede ii taiem cu cutteru' lamelele alea sa se vada :lol::lol::lol:

OVI_WSR 20-02-10 19:16

Trage tare chelule ca sa te dai si tu la Kiskunlahaza;)

IM 23-02-10 09:33

Bravo Sandu!

JusT_SaY_BoBo 24-02-10 19:10

erai nehotarat unde sa pui doar 2???:)) arata foarte bine felicitari

daflyer_oradea 04-03-10 15:04

sandu, nu mai zici nimic?

zzzStudio 04-03-10 22:45

eram ieri prin oradea ,ma plimbam si am zarit la orizont un opel tigra>:) ce avea sticker Sound Indentity>:) foarte tare.

zzzStudio 04-03-10 22:47

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3146287)
sandu, nu mai zici nimic?

foarte tare golanul tau:) ,daflyer_oradea;)

cristi.mk4 16-03-10 11:28

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 3058238)
am o veste foarte buna pentru cei ce isi mai amintesc de vechea mea rabla :)
in sfarsit am reusit sa ii finalizez cu totul exteriorul spuneti-mi parerile voastre am sa pun multe multe poze :)

e mortal golfu` foarte frumos:X

D0ryN 16-03-10 14:05

S'a inceput lucrul la bara spate la golful V?
Daca da, in ce stadiu e?

SoundIdentity 17-03-10 07:58

e si gata doar etapele trebuiau refacute si nu am vrut sa prezint anumite modificari ce nu ieseau cum tre :) in weekend rabla e pe strada :) e gata kitul doar tre numai vopsit si refacuta capota mici detalii doar :)

DaBotta 17-03-10 09:23

bine bine , dar poze nu vrei sa ne arati si noua ?

SoundIdentity 23-03-10 20:23

19 Attachment(s)
inainte de pozele cu kitul complect gata va prezint refacerea haionului si capotei
este un baiat pe care il stiti cred ca szoke_sz la care ii multumesc pentru realizarea mult perfecta a haionului si a capotei ...sincer am crezut ca am tinighiciul ideal dar s-a dovedit ca in tot deauna exista si alti mai necunoscuti dar foarte buni :)
omul este de recomandat foarte de cuvant si un baiat foarte inteligent din punct de vedere ca orice e rugat in modelare nu comenteaza ci din contra te ajuta in realizarea perfecta :)
capota imi era un punct sensibil ca nu arata bine acum is multumit pe deplin :)

poze :)

morpheusmaster 23-03-10 20:27

Astfel de oameni merita toate laudele. Hai, inca putin si e si vopsea pe ea, sincer deabea astept! Noroc nea' Sandu si succesuri!

szoke_sz 23-03-10 20:35

mersi pt laude.

JohnnyX 23-03-10 20:36

nea` Sandu cam pe cand va fi gata opera asta de arta?

HoricutzWSR 23-03-10 23:09

ii gata ansamblata :) io am vazut`o ieri

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning