![]() |
Re: Masini Abandonate!
@Andrey-Stefan
Crezi că poţi afla cine este proprietarul Golf-ul mkII si dacă-l vinde? |
si eu as fii interesat de el , si poate da si un pret proprietarul daca dai de el
|
Am postat si pe pagina anterioara ... eu sunt interesat de passat :D
|
o sa ma interesez zilele astea de ambele VW
|
Quote:
|
Daca va intereseaza.. am gasit un anunt pe mercador de la mine din oras.Este vorba despre un Fiat 2100 .. Cei ce doresc link-ul PM sau daca e voie .. lasa-ti reply si va dau reply cu link-ul.
|
Oricum masini ca pana in 2000 nu se mai fac de mult.Si as aprecia o tabla veche readusa la viata decat o bucata de plastic...
|
grila de GTI are o dunga rosie.
modelul 1.8 90 de cai 4x4 nu este chiar asa rar. g60 cu fata de corrado este modelul rallye si fata aduce cu cea de corrado, dar nu este acceasi si mai este si scumpa pe deasupra Quote:
|
3 Attachment(s)
E pe locul ala de mai bine de doi ani, insa au devastat-o hotii cu timpul.
|
Quote:
|
pacat de pisica aia,mai avea ceva viata in ea.nu prea inteleg dc au furat doar rotile pe drapta.....
|
1 Attachment(s)
Sa pun si eu o poza :D (scuzati claritatea)
|
https://www.youtube.com/watch?v=b1Po2A0p-8s
https://www.youtube.com/watch?v=7RFqe_mPeVs Si unul cu Americane: https://www.youtube.com/watch?v=Y7C-RcMtkcs E chiar interesant canalul tipului, arata tot felul de masini abandonate din Japonia. |
Quote:
trebuiau sa le ia pe alea de pe stanga, erau mai putin uzate :lol::lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
Alta poza...:rolleyes2 |
Poate in zona e vreo camera de supraveghere sau ceva si au putut sa le ia doar pe alea. Chiar conteaza?
|
Quote:
Sunt zeci de masini abandonate...mai ales furate si lasate printre blocuri. fara numere..fara nimic.:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
Salut!!!Am gasit si eu in iasi BMW-ul asta E21 (Rechin) sta nemiscat de vreo 4 ani,si m-am gandit sa il iau si sa il restaorez.Dar nu pot sa dau de proprietar.
|
Quote:
|
Quote:
sunt o gramada in aceeasi oala. vecinii nu stiu, politia nu spune, primaria e secretoasa si intr-un final o salta unul mai destept, o face bucati sau vin negrii si o fac fier vechi... poate-ti place asta, ieftina(clar e unicat fata de E21) :arrow: https://forum.4tuning.ro/647-masina-m...-0-1981-a.html |
Quote:
|
Acum daca o iau ce taxe ar mai trebui sa platesc?
|
depinde ce acte si taxe mai are platite, in principiu timbrul e de la 600eu in sus(motor 1.6/1.8 are dupa grila), a mea nu are taxe :D8)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cielo
|
Vezi ca nu e orice Cielo, e un Cielo Super de Curse Prea rapid prea furios editie speciala!
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::oops:
|
1 Attachment(s)
O raritate de masina trasa pe dreapta de o vreme buna..
|
asta da piesa.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Si asta sta de 8-9 ani in acelasi loc si dupa cum se vede i-am pus de cateva ori pe an si cate 2 biletele odata sa fie sigur intrebandu-l daca o vinde sa ma sune dar nimic. Biletelele dispareau si anul asta a fost mutata 2 metrii masina ca jumate era pe holul ala sa nu cada ploaua pe ea si acum e toata afara. Evident are un carton in geamul soferului fiindca cineva i-a spart geamul iar proprietarul tot nu raspunde la bilete. P.S. E pe gaz |
Quote:
|
2 Attachment(s)
volvo 850
|
5 Attachment(s)
Din Brasov... vrea 30.000 de euro pe ea :)))))
|
Ce masina e asta? Datsun?
|
De la nissan
|
Quote:
doresc sa o achizitionez |
Masina se afla in Oradea langa sala sporturilor.
|
4 Attachment(s)
vazute azi
|
Quote:
|
nuuuuu ,nu iara e30 abandonat , whyyyyyy?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning