Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

p3rv3r5ul 09-02-07 10:07

Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta

toata lumea sare de c*u in sus ca vine lumea si se uita.eu pana sa am masina asta (nubira 2 break) ma dadeam mereu in port si mi-am distrus 2 masini in stilu` asta.cam ce ati vrea sa fac eu cu "camionu`" asta inafara de a sta sa ma uit?

BuGyy 09-02-07 10:48

sa faci Burn :))

sonykel 10-02-07 13:11

gagule ceai ma esti nebun cu un break nai cum sa dai burn.. nu-ti permite aerodinamica mashinii... :lol::lol::lol:

CT-07-APV 11-02-07 07:19

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 742136)
gagule ceai ma esti nebun cu un break nai cum sa dai burn.. nu-ti permite aerodinamica mashinii... :lol::lol::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=_hjNRB1DlnY

BuGyy 11-02-07 08:17

lu sonikel nu ii perminte aerodinamica sa plece de pe loc la tine apv vad ca iti perminte :P

CT-07-APV 12-02-07 00:07

Quote:

Originally Posted by CT-61-GAG (Post 743158)
lu sonikel nu ii perminte aerodinamica sa plece de pe loc la tine apv vad ca iti perminte :P

Nu aerodinamica este de vina.. cred ca altceva... Frumoasa intalnirea de sambata seara. Da-ti si voi poze, filmulete pe mess

Doctorul 14-03-07 12:08

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 743135)

dovada contrarie la spusele lui sonykel..+ o reclama mascata la dacia.:-P apropo... nu prea tinea frana de mana..

CT-07-APV 14-03-07 12:44

Stiu ca nu tinea atunci era perioada de inceput si inca nu apucasem sa o reglez.

sonykel 14-03-07 16:59

Las ma ca eu sunt ca pasare Phoneix shi imi revin eu... va arat eu cum sta treaba cu daciile shi mai ales cu daciile break...:lol: 8) :lol:
un mic burn https://www.youtube.com/watch?v=KZHcxxF_Gz4

CT-XX-CDA 15-03-07 22:07

SOnikele iar te mananca-n palma dreapta ? :))

sonykel 15-03-07 22:48

Quote:

Originally Posted by CT-XX-CDA (Post 800529)
SOnikele iar te mananca-n palma dreapta ? :))

Buey ptr tine raspund doar la apelativu Zmeurika... Ma mancanc tot... Oare am lepra?:shock: :rolleyes2 :shock: momentan ma abtin... dar repet momentan...

CT-XX-CDA 15-03-07 23:22

:)) oke zmeurika ....

sonykel 13-05-07 23:43

zmeurica ne zmeurica da cand ne mai intalnim domne? gata nam reushit sa trecem peste probleme au fost accidente(unele grave unele nu chiar asha) am stricat mashinile,le-am reparat... dar chiar asha ne-am potolit de tot?
sau ce sa intamplat?unde-s serile alea domne de umblam de nebuni pe strazi ca nu gaseam un loc unde sa incapem cu toti?

Ia hadeti so punem de o intalnire ceva ca pe vremurile bune cu ulei , cauciucuri arse , motoare agitate...

Doctorul 13-05-07 23:46

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 899615)
zmeurica ne zmeurica da cand ne mai intalnim domne? gata nam reushit sa trecem peste probleme au fost accidente(unele grave unele nu chiar asha) am stricat mashinile,le-am reparat... dar chiar asha ne-am potolit de tot?
sau ce sa intamplat?unde-s serile alea domne de umblam de nebuni pe strazi ca nu gaseam un loc unde sa incapem cu toti?

Ia hadeti so punem de o intalnire ceva ca pe vremurile bune cu ulei , cauciucuri arse , motoare agitate...

pai cam ai dreptate sonykelule:lol: trebuie sa revenim....sa incepem activitatea

sonykel 13-05-07 23:51

asha zic shi eu... accidentu din mamaia a fost ,tre sa trecem peste, oricum nu va putea fi uitat... nopti shi zile am plans am suspinat dupa puntea mea de pe spate... da hai sa ne intalnim din nou rar ma vad cu lumea shi daca ma vad cu ei ma vad cu ei pe bucati cand cu unu cand cu altu era bine cand eram gramada... cand faceam cozile alea imense la ETEKS pe uniri la coada la shaworma sau cand jucam fotbal in KM 4-5 in mijlocu strazii... Ce vremuri cat am ras cata caterinka...

CT-07-APV 14-05-07 00:03

Chiar ar fi ceva sa ne intalnim. poate saptamana viitoare facem o adunare ca de mult nu neam mai gasit multi

LKS 14-05-07 00:16

e bine sa facem ...ducem dorul ...dar nu prea multe detalii chiar asa in public ;) ..cate un msg pe mess ar fi binevenit

GABBY_ 14-05-07 01:40

pai sa organizeze cineva prieceput ptr ca pana acum au iesit discutii aprinse ca cine a facut adunarea a facut-o de 2 lei,sa vedem brigada de profesionisti la ce se pricepe daca altii nu se descurca.spor la treaba

sonykel 14-05-07 07:10

pai era vorba de ultima intalnire cine a organizato a fot organizarea de cacao lumea nu a fost unita de la tabacarie uni sau dus la aqua uni in port...

leonard 14-05-07 20:34

pei hai....sa dea cineva un semn..dar nu pe forum sau in public sa afle tot poporu.....nishte private pe forum..telefoane sau mesaje pe mess...cui trebuie..rezolva totul......vestea se duce repede..dar e bine sa afle numai cine trebuie.

ADDOstreet_racer 14-05-07 21:27

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 901169)
pei hai....sa dea cineva un semn..dar nu pe forum sau in public sa afle tot poporu.....nishte private pe forum..telefoane sau mesaje pe mess...cui trebuie..rezolva totul......vestea se duce repede..dar e bine sa afle numai cine trebuie.

MOSULE DAK E CEVA DA SI MIE UN PM K SA VIN SI YO CU JNM ....SALUT ..:D

leonard 14-05-07 22:41

o sati dau stai linishtit....numai sa se ocupe cineva de chestia asta

ADDOstreet_racer 14-05-07 22:56

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 901452)
o sati dau stai linishtit....numai sa se ocupe cineva de chestia asta

da pai asta steptam si noi ..sai vad si yo pe baietii de aicea .ce si cum .....sai cunosc asa ,,,,,

GABBY_ 14-05-07 23:29

nu a fost uneala nene mai deloc in nici o intalnire.impresii si orgoliul erau ascunse.hai ca iar o dau in sentimente din astea.spor la organizare

Doctorul 15-05-07 00:35

vad ca multa lume vrea o intanlire..daca tot facem sa facem una frumoasa...vb mai multe pe privat;)

CT-07-APV 15-05-07 01:40

Pana la urma cred ca tot cei care au mai organizat o sa o faca si de data asta.. am eu o presimtire.. Sper sa ma insel

sonykel 15-05-07 10:19

pai shi care-s aia?

CT-07-APV 15-05-07 12:04

Nu conteaza cine a facut pana acu si apoi sa isi auda vorbe si altele.. ma rog. Vb pe mess

sonykel 15-05-07 12:09

exact... nasol e ca a inceput sezonu shi parcarile sunt cam pline:( mai ales ca e shi targu ala in mamaia

LKS 15-05-07 12:11

dar nu e nevoie sa facem la ora 8 ..cand parcarile sunt pline ...ceva mai tarziu...cand se elibereaza orasul

sonykel 15-05-07 18:30

da normal dar e targu ala nenorocit in mamaia shi parcarile tot pline sunt ca au pus corturi pe acolo plus ca e plin de paznici pe la corturile alea... shi aia se cred trupele SWAT shi imediat vezi ca vin baieti cu sirene shi cu lumini roshi-albastre :(

LKS 15-05-07 18:33

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 902824)
da normal dar e targu ala nenorocit in mamaia shi parcarile tot pline sunt ca au pus corturi pe acolo plus ca e plin de paznici pe la corturile alea... shi aia se cred trupele SWAT shi imediat vezi ca vin baieti cu sirene shi cu lumini roshi-albastre :(

gasim noi un loc bun ..mare ..si retras ;)

CT-07-APV 15-05-07 20:05

Bai da pe bune acu ce ati patit???? Nu aveti toate tiglele pe casa? Parca cine stie ce ilegalitati facem daca ne intalnim. Pe bune ca daca ai fi politist si ai citi cum se vorbeste de intalnire aici pe forum teai duce sa ii cauti ca sigur fac trafic ilegal de minori sau droguri. Revenitiva!!! Ne putem intalni si pe zi sa facem niste poze sa vorbim sa jucam un fotbal asa cum s-a mai intalmplat. Si sa vina si politia ce are sa ne faca? Ce e ilegal in asta?

GABBY_ 15-05-07 21:29

constituire in grup in vederea savarsirii de .... afisare de impresii :P:P

Doctorul 15-05-07 22:23

pai facem o intanlire....legala...adik nimic ilegal...ca cei din alte judete...maine aveti timp de o conferinta pe mess sa vb totii (sau majoritatea) ce si cum??

LKS 15-05-07 22:29

eh daca stam sa o luam la puricat ..si o adunare de genul nu e tocmai legala
dar ideea era sa stam undeva sa nu fim deranjati ..nici chiar de simpla prezenta a politiei .. sa ne ia cu "hai baietii ..spargeti gashca "

peter 16-05-07 14:58

prezent la datorie...

sonykel 16-05-07 21:58

nush azi noapte am dat o tura de mamaia
deci la aqua clar nu se poate nici noapte nici zi
ar fi parcarea din fata de la rex
sau aia de peste drum cu partea cu ghilolu sau in tabacarie

GABBY_ 16-05-07 22:22

cam greu de gasit ,nu ?cand va ziceam ca daca moare portul va fi f greu de gasit un loc in oras poate ca radeati cand vedeam ce scriu.acum ...spor la cautat baieti ;)

leonard 16-05-07 22:35

am gasit deja....sper sa putetzi venii cat mai multi....vom face si o shedintza foto...printre altele

All times are GMT +2. The time now is 18:33.

- Copyright 2026 4Tuning