![]() |
Re: E36 - coupe tex
asteptam poze:lol:
|
1 Attachment(s)
asta e! e neinscrisa,o bag repede pe bulgaria,glontz direct!:lol:
|
|
Quote:
|
|
Quote:
Quote:
|
Deci dacă ai luat maşina de la zeky, peste o săptămānă de vedem īn afumaţi să īncerci 2l de vin din noua recoltă :)) !
|
Quote:
sa-ti tina Dumnezeu obiceiu' Cristi!:drunk::drunk: |
Quote:
FF TARE LIVIULE DAR....MAI TREBE 1 CAL SA FIE 2 CAI FRUMOSI:))))))))))))) |
Quote:
|
Quote:
oricum belea masina!!!!!!!8) |
E impecabila matza asta noua , bafta cu ea!
P.S. : Cum o cheama :lol: ? |
S-au dus surprizele cu andreea marin, acum sunt Surprize Surprize cu Liviu Tex :shock: olcit inmatriculat pe bulgaria si-ar dori oricine :)))
|
Ma bucur ca a ajuns pe mana unui pasionat si nu s-a mai dezmembrat :D. Bafta cu Rodica :D:D:D:D
|
1 Attachment(s)
cam asa ar fi dat jantele lui gogu...8)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
intotdeauna am crezut ca pe o masina alba nu va da bine niciodata o janta cu miez alb....dar astea parca imi plac maxim 8) P.S. Si inca 2 poze sa fie bine ca sa nu fie rau! :lol: :lol: :lol: rf+ltw |
2 Attachment(s)
back in bussiness!!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
butoanele alea de langa schimbator sunt si de la geamurile spate care sunt electrice....masina fiind coupe! ca modest mai sunt...:lol:
|
Quote:
|
Quote:
Bun așa liviu, totuși nu vroiai sedan ? :))! |
Sper sa o faci la fel de frumoasa ca cea veche 8)
|
Quote:
daca m-ai cunoaste mai bn nu m-ai mai intreba ca de ce nu mai mi-am luat sedan! eu ma razgandesc in doua zile de enspe milioane de ori!:blahblah::blahblah: |
Quote:
|
Sa o stapanesti sanatos Liviu :) , pune mana la treaba !! :lol:
|
Quote:
Acu eu ce fac, aduc vin, da sau nu ? Parcă te aud că te-ai răzgāndit! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
=)) eu īntrebam daca mai vrei sau nu vin mă (beutura) :)), nu daca te gāndești să o vinzi, acu numa la mașină īți stă gāndul :)! |
Quote:
on.masina e la garaj,are 13''grade in locuinta ei,maine o sa o trantesc ca e ciudata rau asa jeep! si nevasta'mea a observat ca e inalta! dupa aia si-a dat seama ca e alba!!:grandmar: |
Parca o vad in cateva zile cu folie fata/spate/parbriz/,lasata cat se poate !
|
Quote:
chiar sunt curios ce ai putea sa ii mai faci masinii asteia, e foarte tare asa cum e. sa o stapanesti sanatos! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
M-ai bine gāndeștete la interior dacă īl tapițezii, vreau să il duc eu pe al meu si poate mergem aman2 ! Cāt despre vin, se zice că e mai bun ca cel de anu trecut :)) ! |
Felicitari pentru achizitie, sa o stapanesti sanatos si sa te poarte fara incidente multi km.
Cat despre planuri de viitor, in afara de folie, pentru inceput pune-ti legala pe luneta si laterlale si pentru geamuri fata + parbriz mai aseapta nebunule, ce jante ai acum pe masina ca nu imi dau seama?Rondell?Poate ii pui angel eyes, sau la ce te gandesti? Vb, pe miercuri vin prin afumati, poate ai timp sa o vad si eu, te sun miercuri!! |
Daca mai vrei sa-i faci ceva la masina asta, fa-i asta: bagai benzina si plimbate :D
|
liviuleeeeeeeeeeeeeeeeee esti BOMBA BOMBELOR:peace::peace::peace:
|
Quote:
da ma da' o fi toti cu fomei insurati??:lol:mai prinzi o autostopisda s'o ajuti cu un drum de colo colo te vede toata lumea ca esti..baiat bun! vb cand vi...cu toate ca am o galagie'n buzunare maxima! suna monezile ca sirena lu Vasile Roaita!!:help: Quote:
|
Quote:
ok! cam cata benzina? ce zici,pe un' s-o apuc??:lol::lol: mai vreau sa-i pun pleoape,evacuarea toata etc etc..vin noaptea idei garla!:D Quote:
sunt pe dracu!!!!! FALITU' FALITILOR!!!:lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning