![]() |
Re: Diverse Discutii
ma ..cine e extremeriderbz de pe youtube? nu am putut sa nu observ poza cu alba ca zapada ( fiatu' ) la avatarul lui :D
frumos aseara, chiar mi-a placut, pacat ca nu am facut treaba asta atunci cand a nins... in seara asta se baga cineva la vreo bodega ceva? |
Da, ne intalnim ca in casa-i plictiseala mare. La 21:00 in dragaica, o sa fie deschis ca s-a terminat cu targul.
|
eu sunt extremeriderbuzau pe youtube poza cu fiatul e de la filmuletul "Aventuri in FIAT" .
Trece cineva sa ma ia si pe mine in seara asta? NO FUEL ! |
foarte tare, nu stiam de filmuletul asta :oops::oops::oops:
|
@wsn asf: lasa-mi id-ul de mess sau da add pe al meu ca sa-ti dau filmuletul cu tine cand faci buba la cauciuc. (id andu_gtr)
|
mie nu-mi dai nimic? intra si tu pe mess :D si iti dau si id-ul lui flav
|
Quote:
|
Cica de maine scapam de ger ! Nu'i asa ca va bucurati ? :D
|
in seara asta strazile or sa fie senzatie la cum ninge..iesim la o bataie cu zapada?
|
Eu zic sa iesim maine seara.
|
Daca avem si vreun membru cu opel,il invit dumunica asta la patinoar,la parcarea stadionului,o sa ne intalnim mai multi,la o sueta.
|
doar Opel?
|
Nu stiu ce sa zic:P,am zis si eu ,ca e o oportunitate ca 2 cluburi sa se intalneasca...pot veni chiar si cei 4tuning...la cum sunt baietii din club opel..garantat nu zice nimeni nimic,doar o sa se laude cu opelurile:P
|
salut.sunt nou pe aici.o sa urmaresc TOPICU` si o sa incerc sa ajung si eu la astfel de intalniri.eu sunt din ramnic.sper sa pot ajunge...
|
Bun....Ma bag cu Zbiu in masina si daca ma mai primiti vin si eu....cu opelul..
|
S-a stricat distractia prin dragaica :( cred ca am terminat cu alunecusu !
|
Pentru interesati sa vina la unul din cluburile auto din buzau,peste 2 sapt,duminica la patinoar.O sa fiu acolo,jerryboy.
|
Quote:
|
pai se intalnesc astra,vectra,mai multi,eu am o vectra alba,pe spania,foarte frumoasa,si jegoasa,da la ora 11 de obicei ne intalnim,dar de cenu vii si tu pe clubopel.com? ne gasesti la intalnirile clubului.
|
Quote:
|
Maine seara (vineri), incepand cu ora 18.30, la barul B4 Motors (vis-a-vis de Stadionul Gloria, unde a fost cazinou si mai functioneaza un restaurant - crama dacilor?) - intrarea din statia de autobuz. Asteptati toti care vor sa mai schimbam o vorba la un pahar de cico si sa mai vorbim de una si de alta. Bafta!
|
Cu cine ai vorbit si vine sigur maine?
|
Cred ca apar si eu,ca tanar necunoscut,o sa fiu imbracat in securist:)
|
eu nu vin ca sunt la munca pana la 21
|
din capitolul, a fost frig afara dar nu mai e chiar asa... cand o punem si noi de o mega-intalnire, dragi colegi forumisti ?
|
Eu zic ca cei mai ocupati sa propuna,noi astilalti ne "mulam" pe acel program"propun un sfarsit de saptamana/inceput de weekend,seara,undeva in oras,pentru cei ce nu au inca 4 roti si volan.
|
sal,ce se mai intampla cu powerteAM BUZAU?
|
Quote:
app , pe la 4tuning days ateriseaza cineva ? |
Quote:
|
ce ziceti de o intalnire sambata daca e vremea frumoasa ( nu ploua )
vechiul loc, palatul copiilor, in spate la finante ? |
N-ar strica. Numai sa fie frumos afara. Zi o ora, cu aproximatie :-)
|
cand vrei voi...seara in principiu 8-9 ziceti si voi
|
hai la 21:00. vad ca-i cam mohorata vremea dar poate nu ploua. sa mai zica lumea p-aici care vine, daca vine.
|
O sa incerc sa trec si eu numai ca acum am aflat de intalnire si aveam alte planuri facute pentru seara asta!
|
apropo...care-i de prin dorobanti/brosteni poate ma ia si pe mine ca nu am masina :(, daca nu vin cu bicicleta
later later edit : din moment ce nu s-au mai anuntat doritori adunarea se suspenda pe o perioada nedeterminata :D |
Eu as fii venit,dar avand 17 ani si ceva,nu pot veni cu masina,si altii cum sunt ocupati..trebuie facuta propaganda mult mai multa,80% din lumea nu mai citeste sub-forumul.Propun ceva reclama.
|
haideti sa deschid alt subiect
dupa cum stiti urmeaza 4 tuning days pe 13-14 martie as vrea sa stiu daca anul acesta plecam si noi in cadru organizat..pana acum m-am intalnit cu cate cineva pe acolo dar cred ca ar fi frumos sa facem un fel de excursie asa...asta in caz ca exista doritori si cum finantele sunt limitate la muti dintre noi, asa ne-am putea combina la benzina ( la cartela nu ca avem cosmote :P) , sa iesim mai bine ce parere aveti? |
Quote:
Care stie,dupa actiunea politieneasca de aseara daca te ia radaru si nu are timp sa te opreasca :rolleyes2 o trimit acasa? P.S. am trecut pe la 9 pe la finante si era pustiu! |
Ori te-a luat loganul alb? ala fara insemnele politiei?
Normal vine acasa daca nu te opreste. Eu asa stiam. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning