![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
la piata de masini second ma refer
|
In fiecare Duminica
|
si prin ce parte a sibiului e?ce strazi care duc spre aceasa piata auto?
|
Trebuie sa ajungi la iesirea din Sibiu, spre Medias . Daca vi de la Bacau, mergi Brasov -> Sighisoara -> Medias -> Sibiu, iar in Sibiu o sa intri chear pe la targul de masini.
|
mai mult ca sigur vin cu trenul pana in Sibiu...sunt multi Km din Sibiu pana la targul de masini?
am inteles ca sunt masini destul de bune in targul ala si la pret accesibil, e adevarat ? |
targul de masini e la periferia orasului... despre preturi nu am ce zice... nu sunt cunoscator cum sunt in alte parti, dar e diversitate la sibiu. ce vrei sa iti iei?
|
depinde ce gasesc,dispun de 3000 E si m-as incumeta sa-mi iau un bmw 316,sau orice altceva dupa 1996, numai sa-mi placa
|
daca te intereseaza stiu un a4 motor 1.6 din 1995, geamuri electrice, fumuri,jante aluminiu,stopuri triple,trapa,
masina este in Brasov |
Quote:
la ce pret?, e inmatriculata? daca nu e, cat e taxa de prima inmatriculare? |
cu ea ajungi in 3500 cu taxa platita, nu e inmatriculata, e cu numere rosii, carte service la zi, mai multe informatii suna la:0744761665, Iulian
|
Quote:
an fabricatie 95 culoare alba electrice etc...arata si merge sooper masina.....negociabil |
auzi cand vi ma suni pe mine pe numaru asta cu o zi inainte , ca poate merg si eu in targ in acea dimineata sami mai belesc ochianele imi dai un semn , trec pe la gara ca e in drum , te iau si mergem in targ .. stiu cat e de naspa sa mergi undeva si sa nu cunosti nimic , mai ales daca esti dispus sa cumperi ceva , dupaia cu acte si tziganii
ne auzim .. 0741.61.64.65 |
asa da coleg forumist, frumos gest:woowoo:
|
asa este;)
Bravo mai Serby |
Amorteala mare in comunitatea noastra....
offfffff:(( |
astenia de vara :sad:
|
Nu se pune....:P
|
cine imi spune si mie unde pot comanda un parbriz heliomat? am vazut pe unele masini parbriz cu tenta mov, nu stiu daca e heliomat sau atermic dar vreau si eu unul
|
Pe Magheranului nr. 68. :D sau la telefon: 0269/221606,0728060777. Specifica clar, exact ce parbriz vrei. Numai bine!
|
mersi sper sa aiba ce vreau eu
|
stie cineva unde in sibiu se poate taia precis o flansa pentru galerie de evacuare? ma refer la taiere cu plasma,apa in coordonate
|
1 Attachment(s)
In caz ca cineva inca nu stie mai este o zi pana incepe Raliul Sibiului. Am atasat planul orar al celor 2 zile vineri si sambata. Daca aveti nelamuriri intrebati.
|
6 Attachment(s)
am pus cateva poze de la raliu:D:D
|
2 Attachment(s)
centura sibiu....uitati-va bine, au explodat cauiucurile spate in final:rolleyes2
|
Quote:
|
CL 63 AMG alb - B-xx- TBZ implicat intr-un accident pe autostrada soarelui, soferul a murit pe loc, Doamne fereste.
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...rat-un-om.html |
Nu-mi vine sa cred. Galbejit imputit. Dumnezeu sa-l ierte!
|
in seara asta am aflat ca e vorba de cl-ul din sibiu:( RIP
|
suferea de fitze galbejitul ala.....
Asa se intampla tot timpul--fraierii scapa si mor cei nevinovati. R.I.P.:( |
salut e cineva aici de la grillfest limit law?
|
da , majoritatea ! dc ? daca crezi ca te pot ajuta cu ceva da-mi un p.m sau un tel: 0741.616465
|
Pe cand o noua intalnire?
As fi interesat si eu de o intalnire.Ma primiti si pe mine? am un Renault 19 diesel deocamdata .......va las un numar de tel in caz ca nu mai intru pe forum... 0752/782399 mersi mult..... |
il stie careva pe baiatu care are masina asta?
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-I-415925.html |
stiti pe unde se mai reconditioneaza planetare in sibiu?
|
Quote:
ce model auto? |
dacie
|
salut baieti .. un mic ajutor daca se poate .. as avea si eu nevoie de un tinichiger bun pt masinutza mea .. ma poate ajuta cineva ?:D
mersi anticipat |
mai oameni sin sibiu cam greu cu postarile.....?
|
Salutare , din Octombrie o sa fiu si eu prin Sibiu , :D ce e prin sibiu ?? se organizeaza ceva ?? intruniri sau ceva de genu intre membri 4tuning ? daca e sa fie o sa viu cu pejosu :D k inca nu am masina propie , dar sper ca in 2 ani sa imi iau una . multe salutari
|
Quote:
E undeva la 70 de lei.....cu a ta.... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning