![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
Quote:
poze pe curand... a si mi-am completat colectia de cupe cu inca 2... locul 1 la espl cu 140,2db si nu stiu exact cate puncte si locul 3 la sq rookie 2000.... |
Quote:
daca pun cate 1 leu(ron) pt fiecare intrebare " cat ai bagat in ea" imi mai cumparam inca o dacie si o faceam la fel.....sunt satul pana peste cap de intrebarea asta.... raspunsul? va spun eu 45 litri mai mult nu intra, da pe dinafara..... asa ca va rog eu nu va mai certati..... ok? |
ce leduri s-au folosit pentru stopuri....banuiesc ca nu sunt leduri normale ...intreb pentru ca vreau si eu sa imi fac semnalizarile pe fata...am incercat cu leduri normale da nu se vad asa bine...ms mult
|
am vazut si eu masina live week-end-ul asta arata foarte bine...si la fel suna muzica :lol: felicitari pt. premii
|
ledurile de pe stopuri sunt superflux, exact ca cele care se folosesc pe masinile adevarate. Inca mai am ceva de lucru la TAU, ma bucur ca va plac stopurile... intr-adevar, a fost munca de chinez batrin, dar ma bucur enorm ca va plac.
Felicitari pt cupe |
in sfarsit domnu tau felicitari sunt super si felicitari celuri care le-a facut ,poate are vreo imaginatie pt un symbol :D
|
Quote:
super tari stopurile 8) |
un sincer "bine asa!!!" de la fratele collins ratacit prin strainatazuri ...;)
imi plac stopurile foarte mult...felicitari dsign ! |
nu e chiar asa de usor pt symbol... de aia ma chinui sa fac ceva pt ligheanul meu, si nu-mi prea iese...
|
cat de belea arata pe strada...
si ii sta si mai bine cu numerele unde sunt acum... sa vedem si niste poze cu semnalizarile spate :) |
Bravo TAULE nu poti sa schimbi farurile sau sa le afci cu leduri..? :D
Sau o instalatie de xenon :D |
1 Attachment(s)
un mic filmulet in noaptea cand am montat stopurile impreuna cu dsign (zexstar)...
|
felicitari tau arata superb! ;)
|
de ce spoilerele si pragurile nu au aceeasi linie?!?.. unu mai sus.. altu mai jos..
|
Quote:
Quote:
uite aici si explicatia :-) |
poze le la concursul de la brasov si de la cota 1400...
|
felicitarile mele tau, arata ft bne stopurile;) shmecherie. man, eu zi k ar fi foarte bne dak ai schimba farurile, par vechi si deteriorate si....ce mai conteaza pretul unor faruri p langa investitia facuta, chiar arata urat cu astea. si makr nishte becuri albe, dak nu xenon;)
|
super tare ... abia astept sa o vad si in realitate...
|
bestial, felicitarile mele, ti-am citit topicu de la inceput intr-o zi
|
FELICITARI "TAU" pt premiile obtinute EMMA 2006...tinio tot asa..:D :D :D :D
|
multzam frumos.....
|
Da...E chiar tunata tare.Felicitari
|
jos palaria. poate pui si un filmulet ceva
|
Quote:
|
Quote:
tot nu dai mai tare ca mine(142.2) :D ai bagat 2000W dar am bagat si eu. tu ai muncit pt estetica, eu pt performanta, locul 2 obtinut de mine inseamna in cazul de fata locul 1 pt. ca mi-am atins obiectivul, "cel mai tare din show". te invit totusi la mine in masina sa-mi spui daca e aceeasi senzatie |
Quote:
frumoasa foc;) apropo felictari pt preimile obtinute;) |
vai taule, pune poze cu masina, alea vechi, cand aveai capace si aveai dungile albastre pe masina , te rog te rog te rog :D de dragul artei :D sa vedem comparatie :D bravo ptr masina/ stopuri etc
|
Re: Dacia Berlina Alb-negru Fara Manere
Quote:
mai tii minte TAU-le cind ziceam asta? Ma tin de cuvint si votez |
Quote:
frumos... :) oricum fa unul si cu ele pe masina sa vedem cum arata si pe masina amandoua, cu frana, semnalizare, acum vad ca ai si marsharier :D . rulz :shock: |
ma nene, cel mai bine arata pe viu... joi, la pescarus, ma intilnesc cu TAU pentru ultimele ajustari la stopuri. Cine vrea sa le vada, BE THERE
|
la ce ora ? not kidding , vreau sa le vad pe viu si sa le fac poze
|
....acum mai trebuie si usi lambo style .....si e gata :D
|
bravo frumosule :d ....... de exceptie ... atat pot sa zic ;)
|
joi seara, nu stiu exact la ce ora, pe la 9-10... o aduc si pe miniblu :)
|
2 Attachment(s)
...aceeasi masina , alte vremuri....;)
|
2 Attachment(s)
cum arata la inceput si cum arata acuma......peste vreo 2 ani cum va arata?.....daca evolueaza in stilul asta;) ....respect
|
intoarcerea in ce priveste calitatea tuningului a fost la 180 de grade la el. ma intreb daca exista un diamant neslefuit si in kitch-tunerii care au umplut topicul dedicat lor. sunt unii care au depus destula munca si au bagat destui bani dar in cele din urma a iesit kitch. poate ca daca ar fi avut si ei ocazia sa inteleaga diferenta dintre tuning adevarat si kitch tuning ar fi facut ceva la fel de frumos.
Speram la cat mai multe transformari ca cea a lui Robert. A facut din kitchul ala ceva ce nu a mai facut nimeni, nici macar cei ce de la bun inceput nu au avut tendinte de a face tuning "de bazar". ne bucuram cu totii ca vedem (in premiera chiar) cum arata o berlina tunata cu adevarat, si putem spune ca arata f bine! |
nice... dar la interior nu'i faci nimic deosebit ?
|
Quote:
|
Stopurile sunt belea! Bravo si bafta in continuare! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning