![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
Quote:
in legatura cu ideea cum sa agati o fata, parerea mea (adica cel putin asa merge cel mai bine :D ), este sa te portin NATURAL... sa nu incerci sa fii ceea ce nu esti doar ca sa impresionezi... intodeauna fetele au apreciat calitatea asta... daca vrei sa ai succes... asculta-ma pe mine.. ;) |
Magos tot n-ai raspuns la intrebarea lu' Dexter :D :twisted:
|
Quote:
dar eo zic ca nu ar fi facut orice pt chestia asta ;) sunt ferm convins ;) |
mu ha ha!!!!si tacerea e un raspuns...dar sa nu o bagam in aceeasi oala ca e de-a noastra de pe forum.
|
Haha ce tare tipu cu calibra!!!!!!!!!
Bineinteles fetele se refereau la orice in materie k faceau si sex !!!!!!! Oricum e marfa Romania aicea fiecare face cum vrea !!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Scz am inteles gresit :lol: Da totusi faza era inimaginabila :lol:
|
Eu nush la ce se referau fetele.. dar totusi .. au zis ca fac orice ca sa le plimbam... acum ... eu nu am mai stat sa le intreb pe pustoaie ce faceau ... ca nu ma interesa .. am si eu prietena mea .. ;)
|
Bine...presupun ca subiectul este despre cum sa agati TU ca barbat o fata, nu masina ta bengoasa diverse pitzipoance.Cred ca satisfactia e mai mare cand cuceresti o fata care chiar iti place mai mult decat pt o noapte,decat cand agati o fata usor accesibila oricui..
|
bine ai venit printre noi :) (clownitza) :)) bine ai spus .. ca asa se numeste .. topicul !!! dar eu am povestit o .. peripetie.. si sa sti ca poti agata fete si cu unu oltcit sau cu un BMW;)
|
da' NU cu masina agati o gagica !
cand n-aveti masina ce o sa faceti ? daca doamne feri ati facut masina acordeon intr-un accident si nu aveati prietena ? ... fara masina ce faceti ? aaaa ? va toooooot dati zmei cu masinile ... pe cuvantul meu ... inseamna ca aia care au femei frumoase si n-au masini ... inseamna ca sunt zeii vostri aia mah fratilor ... fetele (serioase, nu toate curvele) se agata FARA masina ;) |
...ok...deja am o gramada d obiectii,sa le luam p rind.
1.nu era kiar corect s-o bagati p magos in aceeasi oala....si in leg cu asta as vrea sa va zic,k era un domn intr-o tara vecina,moderator al unei emisiuni in voga,kre era acuzat k d aceea se tot combina cu manekinuite si modele,k vrea si mai multa publicitate,la kre el a raspuns:daca toata viata mea petrec intre asemenea femei,cum va asteptati sa ma intilnesc cu una mai altfel??? traducere libera:si eu mi-am petrecut toata viata intre soferi..si in jurul masinilor...acum daca ma gindesc bine,nu prea cunosc p nici un barbat kre sa zic k ar intra in ecuatie,si nu are masina.oare asta o fi d aia k numai masina ma intereseaza la un om????:shock: 2.acum citiva ani am avut o discutie cu sotu'...kre p atunci era si el un domnisor cu figuri p cap..si la un moment dat m-am cam saturat..si l-am trimis catre meleaguri mai calde...la kre el asa mi-a raspuns d suparare:"oricum stiu io,k te intorci la mine,k nu mai gasesti tu altul kre sa aiba asa masina,si sa se comporte cu tine cum o fac io"....la kre fata zisei:"ia mai scoate-ti tu capu' din cur,k daca dadeai 2 bani p mine sambata trecuta la cheful ala,ti-ai fi dat seama,k erau 2 in jurul meu,(am zis numele domnilor din cauza,dupa kre el a inteles k e mai bine daca shhhhhh)si as putea sa fiu deja cu oricare,in loc sa ma kinui aici cu tine k proasta! traducere libera:eu stiu k masina p kre o stapinesti este cea mai frumoasa si mai buna d p lume...dar in unele cazuri,NUMAI ptr tine e asa!in cazul cu sms-u fata poate k a vrut kiar sa te faca sa te simti mai bine....;) 3.cum agati o fata???daca kiar vrei gasesti o modalitate...oricit d incapatinata ar fi ea...daca te tiii suficient d mult si bine d capul ei,reusesti sa afli destule detalii despre ea,ce ii place...cum poti sa te bagi sub pielea ei...k nu exista k sa nu iti deie macar o sansa!!!dar este si un dar...daca o faci doar d dragul cuceririi,tu vei fi ala dezamagit...k daca ii dai tot ceea c vrea sa auda,sa vada,indiferent d ceea c crezi u intr-adevar,femeia va fi a ta...dar te trezesti u intr-o zi,k WRONG WOMAN!! :D aici nu mai e traducere libera...cine poate,sa inteleaga!;) |
Sa inteleg k partea cu sms-ul e pt mine.Chestia e ca tipei ii cam place la mine in masina. nuj de ce.Chestia mai nasoala e ca incepe sa imi placa fata si nu e bine...La pct 1 eu sunt de vina si IMI CER SCUZE! si poate as putea sa ma revansez cumva.La pct 3 ...majoritatea imi spun "am prieten" da asta trebe sa o recunosc ca o aud doar cand sunt pieton.
|
...am ramas eu cu impresia k in unele momente tindeti sa supraapreciati "puterile" unei masini...nu ma intelegeti gresit,nu vreau sa zic k fara nici un motiv....dar cu cit mai des se dovedeste k aveti dreptate ,cu atat mai mult e rusinea voastra,k nici dupa nenumerate pocniri nu va invatati sa va alegeti femeile d kre va agatati!
...si dexter,mai ales daca se misca acolo ceva in tine,nu te lasa influentat d niste idei preconcepute!!!fii atent..okii-n patru,si baga mare!:-) break a leg ;) |
off....offff
tot nu vreti sa pricepeti.. pustoaicele naive prefera asta!!!!! |
pai deja am ochiul vanat de sambata trecuta...un picior rupt sa stii ca mi-ar prinde bine.
|
dexter ... lasa ca nici eu nu tare am cunoscut ..
nu prea am timp doar cand am fost intr-o excursie cu astia de la liceu` ... dar cam atat |
mai revenim si la tema topicului .. "Cum sa agati o fata.."???astept si eu sugestii ale altor persoane.. :)
|
mda .. din ceam aflat eu de la una .. nu conteaza daca tine la tine sau nu .. tebuie so impresionezi mai tare ca adversaru .. cica :)).. si impresionat prin chestii " speciale " ( gay cred )
|
.................................GAY???? :shock: :shock: :shock:
|
Cel mai marfa e sa incerce fata sa te cucereasca !!!!!!!!!!!!!!!!
:D Asa pici in plasa ei 100%:D Ceea ce nu este rau dak fata e dragutza :D Oricum dak agati numai cu masina inseamana k fata mai intai se uita la masina si dupa si la tine , ceea ce este de rau !!!!!!!!!!!!!! |
cum sa agati o fata? cu alta fata, kre sa vb pentru tine... sau si mai simplu, din cercul de prieteni.... mai simplu de atat nu se poate...
|
da lesk e tare rau faza sa iti o vecina sau o fata cu care te intelegi bine sa iti faca lipeala cu prietenele ei :D e super tare :D
|
hai mei... asa faceati cand aveati 13 ani... "nu imi faci si mie lipeala cu fata aia??? "... baga-te singurel in seama, propune-i sa beti un suc si cine stie ce iese... :P
|
magos ... hai la un suc ...
ca maine ie valentine's shit :D |
.... te dai la mine???? ;))
|
of course :D
|
cum sa va explic? te duci la ea... si-i spui:
bla bla blaaaaaa.... vrajeala, blaa blaaaa bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si iar vrajeala si bla si bla pana cand... BLAAAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA!!!! si gata! totusi aveti grija ca incepand cu al doilea sau al treilea "bla", sa mai introduceti in conversatie si cate o idee cat de cat coerenta intre "bla-uri" ca altfel gagica nu intra in joc si te catalogheaza "blabagiu" :D incercati! succes garantat! |
loooooooooooooooooooooool =)))))) ba la mine a mers cu un simplu BAU si am primit tot un BAU ! data urm URATO la care un zambet ! si ete asa in vorba :)
|
da draga! si "bau" tot in categoria "bla-ului" intra!
"urato" in schimb intra la capitolul vrajeala... ca e cu substrat... nu?:D |
vezi ai grija cu "urato" ala ca ...nu stii ce tocuri de 18 cm are fata!!! :D
|
eeee...
e un "urato" d-ala codat care inseamna "frumoaso"... hai ca stiu ca ai inteles! si daca are tocuri de 18 ce? te adaptezi si schimbi placa: " ce tocuri inalte ai urato... ai grija sa nu cazi in bratele mele!" :D:D:D |
:D :D :D ...nici nu stiam k asa vrajeli ai in tine....;)
...si intr-adevar e f important sa te adaptezi rpd ;) |
Quote:
|
niste ochisori dulce o vorba alint de bebe mic si nevinovat si e de ajuns :) la mine functioneaza ...adica na lupt la alta categorie fatza de voi= 16-19 ani :)
|
=)) adica junioare... :D
|
aici intrand si dumneata vad ! :) sincer nu imi trebuie mai mult de atat !
|
hmmm,.... am 20 ... :P deci am iesit!! :D
|
Cea mai simpla metoda de agatat:......te duci la ea si ii zici: Ce faci gagica?...Bem o ciorba?? :lol:
|
=)) si daca e la regim, ce ii mai zici??? =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning