![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
Mersi frumos, la fel si tie Provenzano!
|
Lexu cu ce fel de vopsea ai dat pe etrieri ? E daia speciala ? Misto masina :D
|
Mersi. nu e d'aia speciala , e spray auto nemtesc...pana acum nu mi'au aparut surprize... cat o tine atata tine :P. Superb si leul tau.
|
Am onoare sa postez fisa de inscriere a membrului nostru Couzin care a fost acceptat la unul ditre cele mai mari intalniri din Franta....multa bafta fratioare;
FICHE D’INSCRIPTION A l’EXPO : Belles d’Antan et Tuning Le 1 Août 2010 à Vals Les Bains (07) IDENTITE EXPOSANT Nom*: Bulica Prénom*: Yoann CP: 84140 Ville: Montfavet Tel port: 0631603361 Adresse Mail (MSN): [email protected] IDENTITE DU VEHICULE Marque du véhicule: Toyota Type: Celica T23 Moteur: 1.8 VVT-i 16V Club: SHADOWS Je soussigné, Mr Bulica Yoann m’engage à être présent au Belles d’Antan et Tuning à Vals les Bains, le 1er Août 2010. DESCRIPTIF DE L’EXPO 8€ le véhicule + 2 repas offerts + une plaque mémoire Il y aura une petite remise de coupe comme chaque année pour marquer le coup*;) (Il y aura une dizaine de coupes, nous vous communiquerons les différents tops des que nous les aurons décidé) Président, Exposant, G. Chermeux Yoann |
bafta p'acolo, sa ne faci mandri de tine :> :D :lol:
|
frumos frate bravo imi place,suspensiile sunt ok? nu's prea dure? cred ca cauciucele michelin te-au costat ceva :shock:
|
Mersi frumos. Suspensiile... fata de cele sport din fabrica care le aveam , sunt parca mai moi unpic pe denivelari foarte scurte si mult mai tari pe denivelari "lungi", avand cursa mai scurta rata de amortizare mai mare(sper sa nu gresesc). Per total sunt multumit de ele.... cu exceptia zilelor cand ma duc la Berbesti si am de mers 10km pe drum betonat distrus...
PS2'urile... m'au costat bucata cat un soft bun :))) Dar sincer ele m'au surprins cel mai placut... trecand de la Continental SportContact2 .... le aduc multe aprecieri inginerilor de la Michelin divizia sport. Si cu ocazia asta te felicit pt japoneza superba, multa bafta in continuare! |
A... si nu stiu cat aport a adus la stabilitate fiecare in parte...suspensia si gumele, dar stiu ca impreuna imi aduc numai satisfactie pe Dealu Negru saptamanal :D
|
merci frumos si tie la fel,o alegere relativ buna pt suspensie,pt cauciucuri nu mai zic, o alegere perfecta dar care isi merita banii,michelin sunt in top de f mult timp si vor ramane in top! mai ai hankook V12 EVO Sport,io le am pe celica de vreo 5 luni si sunt foarte multumit de ele, pe 225/35/18 mau dus la 700 euro toate 4 dar merita :twisted: ce ar fi super dak poti sa le umfli cu azot sa vezi ce marfa e :) pluteste prin gropi e mai lejera :!::!::!:
|
9 Attachment(s)
Oficial Shadows Racing Team s-a mai marit cu un membru. Este vorba de Brooklyn Bass cu al sau Seat Leon 1.8T care a facut multe capete sa se intoarca dupa aceasta masina. Iti multumim ca ai ales sa fii alaturii de noi si iti doresc tot ce e mai frumos. Multumim
|
10 Attachment(s)
part 2
|
10 Attachment(s)
part 3
|
10 Attachment(s)
part 4
|
11 Attachment(s)
part 5
|
felicitari Brooklyn Bass
multa bafta Couzin si felicitari:* |
Quote:
|
multumim BYG_M...ne vedem la sibiu pe 26-27
|
Quote:
|
O sa vina si el;):twisted:
|
bun bun il astept la un foto:D
|
byg_m, am vazut ca ai avut ceva daune la spoiler fata cumva? sau ma insel?
|
Quote:
|
39 Attachment(s)
big_M o sa vezi si seatu galben alaturi de o Cupra,un Pisic 320,un TT bomba,si un Hummer h3 batranesc.Momentan bayetzii au intrat in fibrilatii si isi pregatesc masinile.Dragos Cupra aka Diablo chiar s-a apucat in forta pt a pregati masina pt eveniment.Personal am stat vreo 9 ore azi in soare cu el asistandul la evolutie....mai jos o sa vedeti cateva imagini cu ce s-a intamplat....si erea sa uit...multumim Trafy pt sprijinul acordat.
|
tt-ul e cel care umbla prin sibiu? spor la treaba in continuare :!:
|
da...despre el e vorba
|
nu aveti pt ce...si altadata
|
participati banuiesc si la expo ..nuh?
|
da...dupa cum am precizat mai sus o sa venim cu 5 masini...si 3 motoare...un R6..un GSXR750 si un CBR 600RR
|
spor la treaba PVH ul vad k ai atacat in fortza,imi plac jantele dau super pe masina :twisted:
|
baga dragoseleeeeee....
Foarte fain , baga tare sa o termini pana vineri. @greu' : tu vi pe motor?? sa vi cu budika :twisted::twisted: @bygM da mi un pm cu nr tau de tel., poate facem o intalnire ceva zilele astea. |
Termin pana vineri.... sper.
|
Usor, usor, familia SHADOWS se mareste. Felicitari noilor membri.
|
Lupi...am doua variante...ori cu Dragoselu' ca sa amenajam standu...ori cu Dexter ca o sa fie rupt de obosit ca vineri lucreaza aproape toata ziua.oricum o sa anuntz varianta vineri....sper sa iasa frumos si sa facem o figura buna.
|
Fra, si eu sper sa iasa ceva frumos.... macar ca e prima participare a Shadows ca si club...cu reprezentanti and Sh1t....
|
Quote:
Succes baieti la eveniment. |
As fi venit cu placere dar nu se poate luna asta.. poate la urmatorul eveniment de genu' asta o sa fiu si eu prezent :-)
|
41 Attachment(s)
Revin cu ceva foto de la munca bayetzilor pt show-ul de la sibiu.....nici boby nu s-a lasat mai prejos si s-a bagat serios in ea alaturi de Dragos Cupra si ale lui maini agere....in cele ce urmeaza o sa vedeti ce inseamna sa pui 2000 de wati rms in mai putin de 2 ore.....
|
10 Attachment(s)
Si daca tot am adus vorba si de al nostru Dragoselu....iata cum se prezinta situatia.....
|
super super super dragoshele nu te lasa tata abi astept sa vad rezultatul final :twisted::twisted::twisted: super muzica pe TT-u sa-mi zici si mie la cat te-a dus cu totu ca ma bate gandu... o fi mai ieftin ca aici :rolleyes2
|
42 Attachment(s)
aproape 2 noaptea si am revenit acasa de la vopsitor....de data asta nu am fost decat eu cu dragos....ci ni s-au alaturat si restul bayetzilor care au venit sa vada cu sta bestia la vopsit...multumiri aduse lui Dragos(seat galben),Dexter,Trafy,Radu,Milu,Sharky,Budica,CIcea ,Silviu,tata lui dragos(omu cu aprovizionarea:))))))))))si nu in ultimul rand Bayetilor de la vopsitorie care fac tot posibilu sa termine in cel mai scurt timp posibil.....Credeti-ma rar mi-a fost dat sa vad modul in care pot muncii acei oameni...multumim bayeti....acum sa revenim la ale noastre si o sa mai adaug niste foto de acum cateva minute....o seara buna.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning