![]() |
Re: discutii Satu Mare
Quote:
|
Mai Szambi te-ai pus pe treaba se pare :).....Foarte bine. Tine-o tot asa si multa bafta.....:)
|
hmmmm....frumos Szambi,ecrane in tetiere vad,muzica de muzica.....tare de tot,ai facut ceva modificari sau ai bagat boxe doar in locurile unde erau si inainte.......bafta in continuare......
|
Quote:
|
szambi ... felicitari ... mai mult nu pot zice :)
apropo ... mrjoe ... ti-am vazut mashina ... si parca ai schimbata fatza ... ca arata altfel ... sau numa` mie mi s-o parut ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa arata acuma:D
|
1 Attachment(s)
inca o poza:D
|
szambi..vineri vreu sa aud cum iti suna muzica...din cate vad pana acum ... cred ca o sa iti iasa fain...bravo!
|
joe...vad ca ai inceput reparatia generala...spor la treaba!acuma cu ce umbli?cu aia cu nr de ungaria?
|
Quote:
Si mersi am de lucru:D |
ce ai facut ,iara iai schimbat numerele?:D
|
Quote:
|
mrjoe .. vad ca teai pus pe reparati generale la masina :)
|
:D Da am inceput
|
Quote:
.................................................. .................................................. ...... Noah bine tati :lol:, va zic pe scurt despre ce e vorba : impreuna cu Zsolti deschidem in scurt timp (e vorba de cateva zile) o firma de tuning sub denumirea TUNING & SOUND IDENTITY unde va putem oferi sound exclusiv GROUND ZERO (in colaborare cu SOUND IDENTITY - Oradea) si tuning tehnic, iar in scurt timp si optic. Cei interesati.... buzz me ;) (ID - szambi77) |
Quote:
|
Sunt si eu de aceeasi parere si va urez de pe acuma mult succes si cat mai multe "opere de arta" ;)...
|
Quote:
|
LA MULTI ANI FRATIOARE! Ai intrat si tu in randul batranilor. :) :)
De acum numai dureri de spate, chelire, "nesculare" si multe multe alte probleme de sanatate. :) :) :) |
felicitari si de la mine si sa va mearga bine.....
|
Quote:
|
Quote:
|
mai sincer cam asta ar fi scopul meu deocamdata,sa o fac si sa o vand,acuma nu stiu,cand o sa fie gata o sa fie mai nasol sa ma despart de ea dar daca trebe o fac asta e.....mai vad...
|
4 Attachment(s)
Stephio nu numai la airbrush e priceput :rolleyes2
|
wooow care isi umple casa cu muzicanti:).....aia da
|
ala da "home cinema" ;)
|
:lol: :lol: :lol: ...... e viitorul magazin de sound ;) Deocamdata boxele nu sunt functionale. Cand e gata puteti arunca o privire.
|
oky ... cu sigurantza :)
numa` sa ziceti unde exact ;) |
Quote:
|
Salutare lume! Poate mai acceptati si voi un incepator in lumea auto....ce zicetzi? Ca am si eu nevoie de niste pareri de la aia mai priceputi...ca eu mai putin :oops:
Ca am si eu nevoie de asistentza....si niste intrebari ;) |
:-) Bine ai venit la noi
|
Sigur...asteptam nelamuririle tale...si te ajutam fiecare cum putem...cu cat stim...numai bine si bine ai venit pe forum
|
Mersi, deci...inceputul....am un Bmw 318 IS din 98. Of course ca nu e inmatriculat...inca. Astept sa scada si astia taxa...ca e 3700 acum. Problema e alta...sunt afon fratilor cand vine vorba de masini. :oops: dar ma documentez ;) ma gandeam sa-i fac si eu un tunnig frumos in viitorul apropiat...si poate intru si eu in gasca voastra! De exemplu....stau cu un amplif "M.N.C" si un tub de bass in portbagaj ca am inteles ca mi-ar trebuii o baterie la el...tra la la. Poate stie vreo unul din voi sa-l instaleze.
|
nici o problema hai afara vineri seara la intilnire si acolo discutam despre tot ce vrei:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Sigur voi fii acolo. mersi de invitatie ;)
|
si eu si eu si eu si eu i`m back :)
|
cei care ati participat la curse legale...si vreti sa va apara la user group ( acolo la member of: ) PARTICIPANT CURSE....intrati pe pagina asta si puneti o poza cu masinacu care ati participat aflata pe pista...sau la evenimentul acela...
https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/9035-participant-curse-accelerare-valabil-curse-legale/page-15.html |
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning