Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Bea69 07-09-07 10:58

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

cind iti vine sa iti pierzi mintile...tre sa iti gasesti o explicatie,o alinare..sa nu o iei razna d tot...
prima oara,da..e greu d facut...apoi...din pacate experienta se arata...;)

trupsisuflet 07-09-07 11:06

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1051226)
desi prietena mea se mai supara cateodata ca cica ma dau la fete sau ma uit dupa fete.. eu incerc sa imi asigur o scapare! in cazul in care s-ar termina rel cu pr mea sa nu stau ca prostu sa sufar .. sa am alta fata de backup!

ce nu suport eu mentalitatea asta ..de-aia cred ca la mine tine o relatie o intalnire maxim doua..ptr ca sunteti pe interes si eu refuz sa intru in jocul vostru

trupsisuflet 07-09-07 11:12

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1086694)
cind iti vine sa iti pierzi mintile...tre sa iti gasesti o explicatie,o alinare..sa nu o iei razna d tot...
prima oara,da..e greu d facut...apoi...din pacate experienta se arata...;)

din pacate?!!...nu draga mea Bea ...din contra ..DIN FERICIRE..ne frigem o data ..a doua oara avem un radar numai de noi stiut ..ii simtim pe cei nesinceri ..si actionam in consecinta :p

Bea69 07-09-07 11:15

stii dc din pacate?
ia adu-ti aminte,cum era,cind ai fost indragostita prima oara?cind nu ai avut 70 d temeri...paranoia la cote maxime...si te-ai putut bucura d fiecare secunda din plin...cum era??????
si ia zi acum...nu e din pacate???

trupsisuflet 07-09-07 11:23

:(((DA , Bea...ai mare dreptate ..inainte nu-mi puneam intrebari , nu analizam , pur si simplu iubeam cu toata fiinta mea la toate nivelurile si pe toate planurile...tot ce inseamna a darui si primi dragoste..acuma in schimb sunt suspicioasa caut mereu si al doilea..de ce nu si al treilea inteles al unor vorbe rostite de un eventual " el"..stau sa analizez ce se ascunde in spatele unui zambet aparent autentic...au si o vorba baietii astia..."life`s a bitch..fuck it!"...
Eu una simt ca ma ia cu ameteala uneori de prea multa analiza...ma linistesc o zi doua si apoi o iau de la capat cu intrebarile ..nu stiu daca imi voi regasi vreodata linistea..si a trecut atata timp..as fi zis ca ar fi trebuit sa fiu cat de cat mai ....nuj...e ceata...

Mustang 07-09-07 11:27

Daca am sta cu totii sa analizam toate gesturile si cuvintele posibililor parteneri, nu ne-am mai gasi niciodata o persoana pe care sa o indragim, pentru ca apar si indoielile odata cu acele cuvinte.
Automat el va gandi despre ea daca zice ceva legat de bani, ca e materialista.
Ea va gandi despre el daca ii zice ceva despre corp, ca ar vrea sa o fwta si doar atat.

Experimentati, nu mai analizati si va imaginati ce poate fi mai rau.

Bea69 07-09-07 11:35

gabi..asta nu merge voluntar!!!
pur si simplu "te strici"....si mai bine esti tu rea,decit sa fie ink un barbat rau cu tine...evident in asa fel nu mai ai parte d multa fericire..dar nici d durere..
uite,kiar acum am observat o kestie ciudata....am multe prietene in jur d 30,casatorite,copii mici...cu tzepe mari incasate...unele reusesc sa divorteze...altele mai trag ...dar fiecare gindeste la fel...daca o data scapa,in veci nu se mai baga intr-o relatie d durata...si crede-ma k e asa!

trupsisuflet 07-09-07 11:35

Mustang , eu nu sunt adepta acestor "experimentari" ..eu nu-mi doresc sa ma culc cu unul si cu altul dupa eu stiu..o luna..sau dupa 2 sapt cum "se poarta" acuma..Eu imi doresc o relatie serioasa , imi doresc un copil peste 2-3 ani ..vreau O FAMILIE..dar cum pot avea aceste lucruri cand totul in ziua de astazi se reduce la niste *******?? Zi-mi tu...eu am deja 23 ani ...si sincer niciodata nu am fost una care "slepp around'..am avut o relatie superba dar din pacate m-am trezit dupa 5 ani cu un strain langa mine..si acuma cand privesc in urma la aproape 3 ani dupa ce am pus punct acelei relatii ca si eu sunt o straina ..m-am schimbat total..n-a mai ramas nik din ceea ce am fost odata ..pustoaicei care radea mereu acuma i-a luat locul o femie cu un suras amar..si-mi pare rau ..dar asta e...imi canalizez furia in scopuri pozitive ptr viata mea..dar acele scopuri nu au nici o legatura cu sexul masculin

Mustang 07-09-07 11:55

trupsisuflet: Prin experimentat nu m-am referit la sex in stanga si in dreapta.
Ma refeream strict la intalniri cu acea persoana, vezi cum se comporta, nu incerca sa il cataloghezi dupa un gest sau o privire sau mai rau o propozitie.

Poate e un om mai direct si spune ce ii place.
Asta nu inseamna ca daca ii place un lucru trebuie sa il si fwta.
Poate el vrea sa te complimenteze.

Eu pana acum am trecut numai prin experiente de rahat.
Si caut o relatie mai serioasa ... Dupa 2 ani in care m-am comportat nespus de urat cu unele gagici ... just 4 fun daca intelegi, si am trecut prin anul resemnarii, stand 100% singurel ... Ca dupa aia sa apara alta problema ... cum ar fi o femeie logodita ... si sa ma dea iar peste cap ...

Acum stau sa analizez orice tipa care pare interesata de mine ?
NU. Incerc sa savurez momentul.

aleks 07-09-07 15:24

Quote:

Originally Posted by trupsisuflet (Post 1086773)
Mustang , eu nu sunt adepta acestor "experimentari" ..eu nu-mi doresc sa ma culc cu unul si cu altul dupa eu stiu..o luna..sau dupa 2 sapt cum "se poarta" acuma..Eu imi doresc o relatie serioasa , imi doresc un copil peste 2-3 ani ..vreau O FAMILIE..dar cum pot avea aceste lucruri cand totul in ziua de astazi se reduce la niste *******?? Zi-mi tu...eu am deja 23 ani ...si sincer niciodata nu am fost una care "slepp around'..am avut o relatie superba dar din pacate m-am trezit dupa 5 ani cu un strain langa mine..si acuma cand privesc in urma la aproape 3 ani dupa ce am pus punct acelei relatii ca si eu sunt o straina ..m-am schimbat total..n-a mai ramas nik din ceea ce am fost odata ..pustoaicei care radea mereu acuma i-a luat locul o femie cu un suras amar..si-mi pare rau ..dar asta e...imi canalizez furia in scopuri pozitive ptr viata mea..dar acele scopuri nu au nici o legatura cu sexul masculin

ai 23 nu 63...
mama e trecuta printr-un divort si nu vorbeste asa cum o faci tu
exagerezi in a-ti plange soarta si a injura pe baietii astia nesimtiti, care fac fetele sa sufere...

bodyspeed 07-09-07 19:54

Quote:

Originally Posted by trupsisuflet (Post 1086744)
..acuma in schimb sunt suspicioasa caut mereu si al doilea..de ce nu si al treilea inteles al unor vorbe rostite de un eventual " el"..stau sa analizez ce se ascunde in spatele unui zambet aparent autentic...au si o vorba baietii astia..."life`s a bitch..fuck it!"...
Eu una simt ca ma ia cu ameteala uneori de prea multa analiza...ma linistesc o zi doua si apoi o iau de la capat cu intrebarile ..nu stiu daca imi voi regasi vreodata linistea..si a trecut atata timp..as fi zis ca ar fi trebuit sa fiu cat de cat mai ....nuj...e ceata...

yeap e o gandire.. o mare arta intrutotul ..
dar a fi asa sceptic. in toate ,
eu stiu ca ai dreptate si nu pot sa iti zic sa nu fi asa.. dar aceasta atitudine.. iti va priva foarte mult intr-o relatie, analizand fiecare cuvant , aceea persoana , acel baiat o sa isi cantareasca cuvintele.. si in cele din urma.. nu o sa mai zica nimik,,,, avantaj . nope
trebuie mentinuta o oarecare balanta.. in toate ...
..
Quote:

Originally Posted by trupsisuflet
Eu imi doresc o relatie serioasa , imi doresc un copil peste 2-3 ani ..vreau O FAMILIE..Zi-mi tu...eu am deja 23 ani ...si sincer niciodata nu am fost una care "slepp around'..am avut o relatie superba dar din pacate m-am trezit dupa 5 ani cu un strain langa mine..si acuma cand privesc in urma la aproape 3 ani dupa ce am pus punct acelei relatii ca si eu sunt o straina ..m-am schimbat total..n-a mai ramas nik din ceea ce am fost odata ..pustoaicei care radea mereu acuma i-a luat locul o femie cu un suras amar..si-mi pare rau ..dar asta e...imi canalizez furia in scopuri pozitive ptr viata mea..dar acele scopuri nu au nici o legatura cu sexul masculin

si felicitarile mele.. in ceea ce priveste gandurile tale cu privire la prioritaitile tale acelea de a intemeia o familie. e viata ta si daca asta te va face multumita si toate cele.. go on . fie sa iti reuseasca, cat mai devreme sa fi o mamica tanara ;)

trupsisuflet 07-09-07 19:57

Aleks , nu am injurat pe nimeni , si nu e vb de a-mi plange soarta...aici este un topic despre cum sa faci sa uiti o persoana pe care ai iubit-o.Vreau mai multe pareri vizavi de "situatia" mea si nu am de ce sa-mi plang soarta..am tot ce imi doresc si multumesc lui Dumnezeu le-am dobandit prin propria munca..nu cer bani de la mami si tati sau sau sa ma apuc sa scutur vreun biet fraier de bani...atata tot ca la acest tablou lipseste dragostea...si chiar vreau mai multe comentarii vizavi de ce am postat mai devreme
In alta ordine de idei aleks iti multumesc ptr faptul ca mi-ai acordat 1 min din timpul tau ptr a-mi raspunde la post ;)

Bea69 07-09-07 21:31

draga,trupsisuflet....aleks nici p departe nu avea intentia sa te jigneasca..si in mod normal,ti-ar fi explicat amanuntit dc crede el ceea c ti-a zis..dar azi a fost cam ocupat,cum observ din posturile a la' 2 peri :D :D :D
asa k explic io,k in gen gindim asemanator...
ideea e..k tu vorbesti aici despre o relatie kre a inceput cind aveai u 15 anisori..si s-a terminat la 20..si d 3 ani,tu nu ai fost in stare sa treci peste,si nici la 23 nu ti-ai dat seama k o iubire kre se naste la 15 ani,nu ar trebui sa iti afecteze restul vietii....asta e problema mare...ptr k eu zic,k abia acum incepi sa devii destul d matura,k sa experimentezi k lumea...esti p picioarele tale cum ai zis...libera..vaccinata..c dreq???stai si si nu mai lasi p nimeni k sa se apropie d tine???d frica k iara nu iese maritisu'???
cred k asta t-i problema cea mai mare!;) take it easy...have fun..si cind vezi k d o vreme buna esti cu cineva,si totul iese bine fara sa te incordezi prea tare...poate...dar numai poate poti sa te gindesti la maritis!!!
eu d la 20 am stat impreuna cu un om..iubire maaare...dupa 4 ani ne-am casatorit...si tot s-a stricat treaba...si ink atat d urit d te-ai cruci!!!si culmea kre e...k peste vreo juma' d an..m-am trezit k is timpita rau dupa cineva :D :D :D azi si persoana respectiva e istorie..dar nu imi pare rau d nici o secunda....;)
eu una traiesc cu conceptia:NU IMI PARE RAU D CEEA C AM FACUT,SI AM CREZUT K E BINE,CI D CEEA C NU AM FACUT,SI AM CREZUT K AR FI BINE...;)

trupsisuflet 07-09-07 21:46

Bea , stiu ca aleks nu a avut intentia sa ma jigneasca i-am vazut multe din posturi anterioare si am vazut cum gandeste si stiu ce a vrut sa zica ,insa am vrut sa precizez ca nu sunt o victima care cauta aprobari si compatimiri , cautam doar pareri de la cat mai multe persoane
Cat despre ceaa ce ai scris acuma sunt de acord , acuma vad viata cu alti ochi , insa dragostea ptr moment nu e o prioritate la modul cel mai sincer..peste 3 saptamani o sa zic mersi ptr o o ora de somn furata ptr k deja am 2 joburi ambele part-time ce e drept dar incep scoala curand..imi fac o facultate si o fac la zi ..sau cel putin primul an..si mi-am propus sa las garda jos nitel dar in ultima jumatate de an nu am avut timp ptr k am avut mult de lucru abia de 2 luni am facut ordine in viata mea..si pana acum nu am vrut sa ma bag intr-o relatie , insa am depasit momentul de ceva timp...sincer de tot nu ma compatimesc..cat despre chestia ca vreau o familie e altceva si sa-ti mai fac o precizare..nu sunt de acord cu bucatica aceea de hartie..nu aia tine 2 oameni la un loc...nu am cautat si nu caut maritis ..in fine cred ca stii din proprie experienta ce vreau sa zic..si ca nota de subsol..si la mine s-a terminat f urat cu scandal si amenintari si tot ce vrei ....

trupsisuflet 07-09-07 21:59

[QUOTE=bodyspeed;1087527]yeap e o gandire.. o mare arta intrutotul ..
eu stiu ca ai dreptate si nu pot sa iti zic sa nu fi asa.. dar aceasta atitudine.. iti va priva foarte mult intr-o relatie, analizand fiecare cuvant , aceea persoana , acel baiat o sa isi cantareasca cuvintele.. si in cele din urma.. nu o sa mai zica nimik,,,, avantaj . nope
..

o singura precizare simt ca trebuie sa o fac..si anume k sunt suspicioasa ptr mine ..nu intorc cuvintele vreunui baiat cum imi convine mie ca sa-l fac sa fuga mancand pamantul..sunt niste intrebari pe care mi le pun mie insami cand nu sunt langa acel baiat si chestia asta e valabila doar cand zice ceva suspect..hai sa dau si un exemplu ma intalneam cu un baiat cam vreo 2 sapt a durat..intr-o zi dupa o plimbare super reusita si rasete si voie buna tot ce vrei..el la mine ca el nu poate sa fie indiferent ca mine ca el vrea mai mult bla bla...vrajeala iefina...dupa 2 sapt nimeni nu e imputernicit sa-mi puna mie conditionari..vroia omul probabil mai mult si eu eram aia indiferenta la dorintele lui sexuale..nu a zis cuvintele astea dar cam asta era chestia si i-am dat papucii instant..dupa chestia asta i-am zis sa mergem acasa am ajuns in cartier si la despartire m-a tinut mult in brate nu a vrut sa-mi dea drumul ..desi eu nu-i spusesem in cuvinte a priceput ca s-a terminat dupa comportamentul meu glacial..am ajuns acasa i-am dat culmea pozele pe care le-am facut in ziua aceea ..pe mess..si aia a fost...astept pareri ..cine e al dracului aici?

Magos 07-09-07 22:56

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1087697)
eu una traiesc cu conceptia:NU IMI PARE RAU D CEEA C AM FACUT,SI AM CREZUT K E BINE,CI D CEEA C NU AM FACUT,SI AM CREZUT K AR FI BINE...;)

E foarte adevarat... Si buna de bagat la cap!!!
Merci Bea...

dolb 08-09-07 09:49

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1087816)
E foarte adevarat... Si buna de bagat la cap!!!
Merci Bea...

r32 :D:D:D:D:D:D:D:D:D ce zici ?

Mustang 08-09-07 10:42

ce treaba are?

bluey 08-09-07 11:28

[quote=trupsisuflet;1087745]
Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1087527)
yeap e o gandire.. o mare arta intrutotul ..
..

o singura precizare simt ca trebuie sa o fac..si anume k sunt suspicioasa ptr mine ..nu intorc cuvintele vreunui baiat cum imi convine mie ca sa-l fac sa fuga mancand pamantul..sunt niste intrebari pe care mi le pun mie insami cand nu sunt langa acel baiat si chestia asta e valabila doar cand zice ceva suspect..hai sa dau si un exemplu ma intalneam cu un baiat cam vreo 2 sapt a durat..intr-o zi dupa o plimbare super reusita si rasete si voie buna tot ce vrei..el la mine ca el nu poate sa fie indiferent ca mine ca el vrea mai mult bla bla...vrajeala iefina...dupa 2 sapt nimeni nu e imputernicit sa-mi puna mie conditionari..vroia omul probabil mai mult si eu eram aia indiferenta la dorintele lui sexuale..nu a zis cuvintele astea dar cam asta era chestia si i-am dat papucii instant..dupa chestia asta i-am zis sa mergem acasa am ajuns in cartier si la despartire m-a tinut mult in brate nu a vrut sa-mi dea drumul ..desi eu nu-i spusesem in cuvinte a priceput ca s-a terminat dupa comportamentul meu glacial..am ajuns acasa i-am dat culmea pozele pe care le-am facut in ziua aceea ..pe mess..si aia a fost...astept pareri ..cine e al dracului aici?

Eu ar trebui sa nu ma bag in discutia asta. Prietenii stiu de ce :)
Dar totusi ...
Parerea mea:
Fii suspicioasa ca bine faci, numai sa nu intreci masura.Intr-o buna zi vei descoperi ca nu mai ai incredere nici in tine.
Oricum realizezi ca daca peste 30 de ani nu vei mai fi suspicioasa si ii vei acorda incredere totala unei persoane, atunci vei suferi din nou.
Fii suspicioasa , dar traieste-ti viata,poate a venit momentul sa te gandesti si la tine.

Bea69 08-09-07 17:09

baga mare magos...dar nu uita k ai' mai indrazneti,citeodata se mai trintesc si d pamint...si tre sa te inveti s-o incasezi si p asta...fara pareri d rau,sau sa arunci vina p o alta persoana..sper k intelegi c vreau sa iti zic...:-)

Magos 08-09-07 17:15

Dap, inteleg exact! :)

Magos 08-09-07 17:16

un mare offtopic:

Gabi... Ce semnatura ti-ai tras... Iar esti in dispozitia KILL EVERYTHING that moves??
:))

Bea69 08-09-07 17:20

neah...face warm up-ul la calorifer!!!:D :D :D am vazut io cu okii mei!deci si-a pierdut mintile deja...

Magos 08-09-07 17:26

Vad... Ce face frigul din om... Pana acum era caldura!!!! =))

Mustang 08-09-07 17:32

Hai ca nu uitati de o fosta iubire prin Warm-up-ul meu la calorifere.
Ia hai. :lol:

bodyspeed 08-09-07 17:58

domnul mustang...aceea semnatura.. e prea violenta..
rog pe aceasta cale.. sa iti scoti aceasta semnatura... , :-P
multumesc..

bodyspeed 08-09-07 18:05

Quote:

si pana la 30 de ani.. si Oricum realizezi ca daca peste 30 de ani nu vei mai fi suspicioasa si ii vei acorda incredere totala unei persoane, atunci vei suferi din nou.
a..si ontopic. bluey , din ce ai scris ...daca esti suspicios/asa... , ce rezolvi.. daca suferi din nou..eu nu zic sa nu fi deloc..dar facand din suspiciune..un mod de a trai ... se duce fiece relatie.....,
trebuie sa fi...dar cu masura ....

bluey 09-09-07 10:22

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1088958)
se duce fiece relatie.....,
trebuie sa fi...dar cu masura ....

Pai fiecare cu masura lui.Nuuu???
Poate asta este si scopul , sa se duca. Doar mai sunt atatea inainte.

bodyspeed 09-09-07 14:37

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1089910)
Pai fiecare cu masura lui.Nuuu???
Poate asta este si scopul , sa se duca. Doar mai sunt atatea inainte.

Pai si atunci bluey daca ..asta e scopul..de ce sa mai fi suspicios...
u move on..;)
daca vrei sa se duca. are rost sa suferi..??

bluey 09-09-07 16:04

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1090248)
Pai si atunci bluey daca ..asta e scopul..de ce sa mai fi suspicios...
u move on..;)
daca vrei sa se duca. are rost sa suferi..??

Pai nu.
Dar mai bine sa fii precaut ca nu stii de unde sare dragostea cu bata la cau` omului.
Faci tot posibilul ca cea/cel cu care esti sa se simta extraordinar chiar daca este doar pentru 1 saptamana sau o luna.
Sa isi aduca aminte de tine cu placere chiar daca nu te-a iubit si nu ai iubit-o.
Are rost sa ne mancam zilele aiurea??
Cand va veni persoana potrivita vei sti, sau nu :rolleyes2 .
Poate acum e pe forum si citeste randurile astea.
Sau poate nu o voi intalni niciodata.

Bea69 09-09-07 18:36

body..suspiciunea nu e o kestie p kre o manevrezi k p skimbator!k o scoti din viteza si gata!!!
e normal,k oamenii kre s-au ars deja,in situatii asemanatoare sa fie mai precauti...este un instinct in noi...k ar trebui sa fii kiar imbecil sa te arunci cu aceeasi viteza dupa c d fiecare data te-ai trintit d pamint!
oricum si aia e adevarat k in cazul in kre tinzi sa pici in extreme...ai toate sansele sa nu mai ai ocazia sa te bucuri d ceva frumos ce t-i se poate intimpla!
in cele mai multe cazuri,timpul si prietenii te ajut cel mai mult sa gasesti calea potrivita..;)

bluey 09-09-07 18:44

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1090599)
body..suspiciunea nu e o kestie p kre o manevrezi k p skimbator!k o scoti din viteza si gata!!!
e normal,k oamenii kre s-au ars deja,in situatii asemanatoare sa fie mai precauti...este un instinct in noi...k ar trebui sa fii kiar imbecil sa te arunci cu aceeasi viteza dupa c d fiecare data te-ai trintit d pamint!
oricum si aia e adevarat k in cazul in kre tinzi sa pici in extreme...ai toate sansele sa nu mai ai ocazia sa te bucuri d ceva frumos ce t-i se poate intimpla!
in cele mai multe cazuri,timpul si prietenii te ajut cel mai mult sa gasesti calea potrivita..;)

Cum zice fata :lol:

bodyspeed 09-09-07 21:19

dap bluey. numai ca fata zice mai bine...:lol: :lol:
Quote:

Originally Posted by Bea69
oricum si aia e adevarat k in cazul in kre tinzi sa pici in extreme...ai toate sansele sa nu mai ai ocazia sa te bucuri d ceva frumos ce t-i se poate intimpla!in cele mai multe cazuri,timpul si prietenii te ajut cel mai mult sa gasesti calea potrivita..

ce subliniez la ideea ta bea69 este si ti-am zis.... sa nu pici in extreme... pentru ca vor trece pe langa tine si nu numai ca nu te vei bucura de ceva frumos dar ajungi un suspicios si un neincrezator..
cu ultima fraza.. n-am ce zice.. ca au fost si am primit ajutor ;)

trupsisuflet 10-09-07 11:52

make love not war :D:D:D

bluey 10-09-07 14:50

Quote:

Originally Posted by trupsisuflet (Post 1091728)
make love not war :D:D:D

:lol: Mmmmm asta imi place...
Make love not fall in love :P

trupsisuflet 10-09-07 20:18

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1092104)
:lol: Mmmmm asta imi place...
Make love not fall in love :P

e buna si varianta asta

bodyspeed 10-09-07 20:33

Quote:

Originally Posted by trupsisuflet (Post 1092644)
e buna si varianta asta

sunt bune.. o gramada de variante... acum depinde de prioritati..
dar pana la un moment dat tot o comiti.. si yeap..u falling in love . adica te indragostesti

bluey 11-09-07 01:38

"There is no spoon"

bodyspeed 11-09-07 09:05

realy...
sometimes i belive ..sometimes i dont...:D
and bluey.. today i dont ;)

..to be spoon ......se intampla si la case mari ;)

bodyspeed 12-09-07 20:27

si revenid la topic..
depinde starea de dupa .. de multe simtiri ulterioare..
daca pur si simplu vezi ca aceea persoana... numai arata .. absolut nimik si doar tu esti cel care......
privesti si altfel mai din afara tot ce se intampla..... cu tine/ea/voi...
si e cazul sa inchizi... cazul.. se pare ca nu este nimik de adaugat.. tot ce a fost numai este...
si asa vei ajunge sa uiti...
aici sunt importanti si prieteni..
singur sa vezi totul cum e....e greu ;) ..pentru ca iubesti.. si cand iubesti nu esti asa rational...cum ar trebui sa fi

All times are GMT +2. The time now is 15:58.

- Copyright 2026 4Tuning