![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
1 Attachment(s)
E30 M3 Turbo
Best Time:11,76 sec/402m O sa revin cu un set mai mare de poze. |
cum a fost la tulcea?
|
azi nu s-a dat boby...a rupt cardanu'... oricum daca mergea masina sigur se distra cu baietii :twisted:
|
Quote:
Am fortzat o plecare mai tare si s-a rupt cardanul din rulmentul intermediar.... probabil ca era deja slabit. Am incercat sa remediez problema cu un cardan de la Dani Laf ( ms Andrei Boh pt transport) dar era un pic mai lung! Sunt profund dezamagit deoarece a fost o organizare super...si nu am reushit sa profit de ea. Sunt convins ca o sa mai am ocazia data viitoare! Va salut! |
Quote:
duminica pista a fost cu totul alta decat sambata (mult mai aderenta) sunt convins ca ai fi putut in jur de 11.00; poate mai bine. chiar daca nu sunt bmw-ist convins (fortza ford ;) ) iubesc masinile de generatie veche duse la extrem Mult succes!!!!! |
pe distanta mai mare de 402m dadeai porsche'ul?? avea doar plecarea buna sau si mai departe tragea bine??
|
Quote:
Respect pt voi si pentru ce construitzi acolo! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
In curand!!!!!! O poza editata...by Florinel VL!;) A uitat de capota care va fi din carbon dar nu conteaza....in mare imi place!
|
Pe langa faptu ca fuge de mananca asfaltu , ii mai faci si kit de M de-o sa arate ca nebuna :D
|
sa moara mama cum arata:shock:......M3 complet ce sa mai....
a...si turbo....scuze...:)) |
arata bomba cu kit m3 ... numai ca trebuie respectat exact modelul .. si la portbagaj acolo mi se pare ca e cam greu .. adica m3 e30 e altfel in spate decat ursii normali . dar sunt sigur ca o sa iasa treaba ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Si una full carbon :) Attachment 1656102 Attachment 1656121 |
Quote:
|
Quote:
Masina nu cred ca mai are nevoie si de laudele mele ,am vazut-o in actiune.. Felicitari Bobi.. L.E : varianta full carbon seamana cu un e30 turbo bagat intr-un shtramp ,dres , etc :lol: |
Quote:
De capota am uitat intradevar...te-am mai cautat pe mess dar nu am reusit sa dau de tine...! Pozele sunt poze....asteptam sa incepi lucrul la caroserie::twisted::twisted::twisted:!!! Ori iese fortza ori nu mai iese deloc!!!:twisted:! E foarte mult de munca sa iasa ca un M3 la exterior dar....ce sa faci...arta cere sacrifici! Sper sa ai rabdarea necesara sa astepti dupa toate piese de caroserie si sa si iasa ce trebuie!!!FORTZA MOM!!! Multa bafta in continuare!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Te-am vazut acum doua sau trei luni prin centru prin Bucuresti, vreau sa zic ca masina asta te unge pe suflet cand o vezi si o auzi, daca o vezi si in actiune nu pot sa spun decat jos palaria :D
|
Sambata pe aeroport :)))) ajunge masina asta albastra la start !!!ma uit la bobi se uita la mine la care eu ii spun (Bobi zeul nostru si fac o mare plecaciune ) il bufneste rasu :)))) se uita la mine si la Vecu =)))si tot radea :)))aia de la start tipau la el (da masina mai in fatza el nu auzea radea cu noi =))))))))))) ce am mai ras !!!!ca sa nu mai zic cand m=am dus sa ii cer nr lu jakalu de cnx ca l-a bufnit rasu numai cand ma vazut =)))))))))) !!!!
ce ai facut boss cu maisna ???? e gata reparata ???? |
Quote:
Daca esti interesat iti dau id-ul pe privat. Noroc! |
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=bobiMOM;3659615]In curand!!!!!! O poza editata...by Florinel VL!;) A uitat de capota care va fi din carbon dar nu conteaza....in mare imi place![/QUOT
domnisoara din dreapta a fost pusa in masina prin editare? :))))) |
Quote:
|
Baahhhh la batut romanuuu` baaaaahh.........
https://www.youtube.com/watch?v=MNYffaArwCo |
Quote:
Mom`u asta e ca un luptator K.O....odata ce te-ai bagat in Ring ori ii dai ORi Iti da de Iti sare Capatana:)))) |
inca una.....tare rau si asta.......https://www.youtube.com/watch?v=7MIY-Ozkcuc
|
Quote:
|
ai pe cineva care sa iti umfle aripile ca la m3 ? as fi si eu interesat daca se pricepe
|
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...30-253125.html
Bobi uite-te aici,...link-ul m-a rugat Domy de la Oradea... |
Boby nu uita pe 25-26 esti la Valcea:D sa fie haosssssssss
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
MOM e oricum fortzaaaa!!! Doar ca trebuie biciuit un pic! Numai bine si sa ii auzim din nou fas fasul pe strazi. |
Quote:
|
Atat !:D
Ai o masina dementiala si foarte discutata printre pustii de 17/18 ani din Braila(in modul bun evident, pasiune/4tuning etc.), ADEVARATA PASIUNE! Hai cu victimele la Ianca.:evil: |
Mashina este de vanzare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning