![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Quote:
|
... ma refer la faptul ca intotdeauna o sa am ceva de "modificat" ...un proiect pe termen lung ;)
|
Quote:
|
Da ,este o fata deosebita si chiar foarte pasionata de masinute ,in special golf mk4 ;) ...momentan are un mk3 ....pe viitor speram la un upgrade ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
...prea mult "offtopic" :sad:
|
Frumos golful Jok..foarte frumos..dar si mult de munca banuiesc...bafta !
|
Sanatate sa fie, ca munca si banii se fac!
|
BadBoy look pe cand? :)
|
1 Attachment(s)
...este urmatorul pe lista impreuna cu ulei cutie (motul) pivoti si filtru benzina ;) ....aaa ,si pragu pe partea dreapta
|
frumos tare golfu...sa ai mare grija de el ca si el o sa aiba:D
|
Multumesc ... sunt cu "ochii" pe tine ;) 8)
|
observi spre cine arata sageata de pe copac da? :D
|
Jock, cu filtru de benzina te pot ajuta eu, la un pret mai mic, doar sa imi zici de care.
|
....BOSCH sau MANN ,dar fara "facaturi" ;)
|
Jock ai grija cu frunzele de la copacul ala, sa nu intre la lacrimare sa ti le infunde si la prima ploaie sa te trezesti cu dunarea in masina..:shock:
|
...inca o surpriza ....:love:,azi s-a dus si aeroterma (i-am dat si eu nivel 4 ca nu mai vedeam nimic de aburit ce era geamu si pac ...miros de ars si "frana" ) ...sa nu mai zic ca mi s-a intarit si servodirectia ...pistol cu apa :confused:
|
Nasol.. incep sa imi schimb parerea despre Golf 4... Mai e ceva pe masina care sa nu fii picat? :|
Imi pare rau.. dar cred ca pasiunea invinge toate obstacolele pana la urma :D |
....ma gandeam la un rat style :D ...glumesc
cred ca aici este vorba de o "razbunare" .... am luat'o rau pe aratura |
Asa esti tu ghinionist de fel? Prea de tot.:cry::cry::cry: I-mi pare rau sa aud asta.
|
pacat ca ai atat ghinion dar cum zicea cineva mai sus pasiunea invinge orice obstacol!si cum tu ai demonstrat de atatea ori ca ai o pasiunea incredibila cu siguranta o sa treci peste!pacat ca e complicat sa ii schimbi culoarea:(...cred ca ar fi perfect rosu in combinatie cu negru8):oops:
|
mai treci si tu pe la biserica...:sad:
|
Quote:
|
...am uitat sa va scriu ca imi patineaza si ambreaju acum :ciggy: :joy:
Quote:
Quote:
|
Quote:
(p.s. nu am 500 e :D ) |
Quote:
asa e,pasiunea invinge totul!cat despre schimbatul culorii,sa stii ca nu e chiar atat de complicat...dupa ce vopsesti masina trebuie sa te duci la rar sa-i faca poze si apoi la politie ca sa schimbe culoarea in certificat...pe mine m-a costat 150 lei treaba asta :lol: multa bafta in continuare jock! |
Tot raul spre bine. Tu tine capul sus...ca de obicei.
|
fokerix ...ai simtit tu ceva :D
..am fost acum la masina sa vad "problema" ...prima oara sigurantele ...arsa ;) ...acum trebuie sa vad ce a provocat scurt circuit .....aaaa ,si o mare balta la pasager :evil: ...revin |
adica intra apa in masina?
|
Da , trebuie sa ma uit la filtru de polen....sau pe unde a sudat dobitocu ala de tinichigiu
|
Quote:
|
Eu zic sa verifici prima data filtrul de polen.. vezi daca e ud ;)
Asa am patit si eu.. .se adunase apa la picioarele pasagerului drepta... Se crapase putin plasticul de deasupra filtrului de polen (mecanici priceputi), iar de acolo.. prin instalatia de aer.. si in masina. Spor la munca! |
Am un prieten care are o vorba: "O sa fie bine!"
:> |
Quote:
|
2001 .. ?
|
Quote:
spor la treaba si multa bafta in continuare,sunt convins ca faci eforturi supraomenesti sa termini masina |
Au....Gangstah, ai fost cam rautacios...Jock, fi fericit, toate trec ba, da-le dracu!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning