![]() |
Re: Update : Primul Nissan Meet : 28-29 martie BRASOV
fff tare.imi pare rau ca nu am putut sa ajung....oricum sper sa imi termin si eu masina pana pe data de 10 apr sa o vedeti akolo .......bafata la baietii care au putut sa ajunga.
|
in niciun caz Almera.. rectificati, este o Primera
|
Sau asa...un Nissan! :)
|
Slabuta miscarea... Am vazut si eu cele 4-5 masini cand se intorceau din Poiana. Sincer ma asteptam la ceva mai mult.
|
:oMda....ai vazut comane?:evil:
|
2 Attachment(s)
o sa mai urmeze si alte poze
giuno25 daca ai ajuns acasa cu bine da un semn multumim |
Salutari :) Da am ajuns cu bine pe la vreo 4 rupt de somn si acum m-am trezit de juma de ora :).Am si facut ture cu fica-mea deja :).Sa o pupe tata pe fundic.:)
|
Sper ca a fost bun gratarul ala pe care urma sa il pregatiti si berile alea multe pe care urma sa le beti :)
|
Pana la urma, asa putine masini ati fost!? :(?
|
Putine dar bine organizate, felicitari baieti pentru meeting, sariti cu detalii si mai multe poze :) .
|
tocmai ce am ajuns si eu acasa. am fost 7 masini, 5 nissan-uri...2 x s13 nu au fost pregatite pt meeting din pacate. a fost fain, chiar daca am fost putini, asa ne-am cunoscut mai bine. am vb cu totii cum o sa facem sa atragem mai multi si am zis ca mai bine facem un JAPAN Meeting, unde toate japonezele sunt invitate :D
si cristi (giuno), iti multumim ca ai venit de asa departe pt noi, ai aratat ca ai pasiune pt nissan ;) ....si azi mai erau urmele de la drift in rasnov si in parcarea de la rompetrol :lol: ...a fost fain sa stau in stanga fara sa fac nimic :lol: poze vor urma de la mai multi useri ;) |
tocmai acuma am ajuns si eu acasa o sa urmeze cat de curand sa pun pozele sus si va dau linkul sa le puteti prelua
|
Am niste filmulete foarte ''interesante''.. de la meet.. dar astept aprobarea protagonistului.. cred ca ar trebui putin prelucrate.. sa nu se vada numerele..
|
salve baieti ma bucur ca ati ajuns cu bine toti
sper sa ne mai strangem si cu alte ocazii... giuno grataru si berea au fost de 10... peste 3 noaptea :))) si eu sunt pentru un Japan meet Numa bine la toti |
aici sunt primul set de poze de la mien si urmeaza inca 2
http://rapidshare.com/files/215074867/1.exe.html si partea a 2-a http://rapidshare.com/files/215084819/2.exe.html si patea a 3-a http://rapidshare.com/files/215095602/temppoze.exe.html sunt cele din 29 |
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning