Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/96210-15-16-nov-braila-cursa-indemanare-cursa-accelerare.html)

Achim 17-11-08 19:35

Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1870240)
vezi k era o replica la ce se posteaza de fraieri pe hi5 iar despre cupra.....vezi ca una era goala fara nimic in interior iar cealalta era cu interior!deci poate intelegi ce si cum si sa nu uitam ca pana ieri cupra noastra a fost mereu in fata cuprei voastre!gata cu offtopicul!;)

3 masini dintr-un scaun si bancheta?
kiar am pretentii de la tine ca esti un om care se pricepe si stie despre c vb :rolleyes2
nu zic ca nu ai un castig ... dar de aici pana la asa distanta!? :rolleyes2

da' jante usoare la Cupra cealalta nu punem nu ?! doar intr-o parte tragem ...

si cum poti sa spui ca a fost mereu in fata!? :evil:

eu daca ar fi castigat Cupra "voastra", ca vad ca asa e exprimarea, veneam si ziceam "felicitari"... cum am felicitat pe atatia care au fost mai buni.
dar cand un rezultat e evident, atunci cum sa mai comentam!? nu e aiurea?! :rolleyes2

aceeasi Cupra cu sticker, in Ungaria a fost ceva mai rapida decat o Cupra de la Superchips (e adevarat, Cupra cu sticker pe atunci avea ceva mai multe modificari), dar tot a fost diferenta... deci inseamna ca tandemul sofer + masina + soft merg bine...

yoda 17-11-08 19:38

Quote:

Originally Posted by SpeedeR (Post 1870262)
Nu mai bagati in seama toti frustratii cu masini de pasarici :D se agita si ei dp margine pt k de altcva nu sunt in stare :lol:

Asteptam poze si filme :)

c0 a1 e iar te bagi in seama?chiar vrei sa ne intalnim sa clarificam ceva mai vechi? atentie!;)

Achim 17-11-08 19:41

toate kestiile astea stiti bine ca sunt doar pe forum
niciodata nu am vazut o cearta care sa mearga mai departe de atat (decat recent am auzit de una :oops: )

si ca sa fim fair-play si tu ai facut la fel ca el, doar ca ai incercat sa denigrezi anumite tertse persoane

Ernest 17-11-08 19:48

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1870304)
c0 a1 e iar te bagi in seama?chiar vrei sa ne intalnim sa clarificam ceva mai vechi? atentie!;)

foarte urat ce se intampla.. s-a ajuns la amenintari pe forum... barem vorbiti in prv si terminati...

yoda 17-11-08 19:49

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1870318)
toate kestiile astea stiti bine ca sunt doar pe forum
niciodata nu am vazut o cearta care sa mearga mai departe de atat (decat recent am auzit de una :oops: )

si ca sa fim fair-play si tu ai facut la fel ca el, doar ca ai incercat sa denigrezi anumite tertse persoane

ok insa daca se continua asa o sa mai auzi de una! cheers!;)

naka66vio 17-11-08 19:51

mama cate uni si la 30 si ceva de ani gandesc ca la 13.ca si copii aia care se oftika;))

SpeedeR 17-11-08 19:56

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1870304)

ti'am zis k te astept ( cu masina sau fara ) :)

ar fi interesant sa vad cum e treaba cu masina aia pe care s'a pus tot ce aveai pe a ta... sunt curios ce ai mai zice knd o bat si pe aia ca daca te'ai fi dat in locul meu cu Uga sunt sigur ca ai fi postat aici ca l'ai facut dar te'au furat aia de la finish :lol:

RBN FTW :twisted:

b_13_wrc 17-11-08 19:56

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1870290)
3 masini dintr-un scaun si bancheta?
kiar am pretentii de la tine ca esti un om care se pricepe si stie despre c vb :rolleyes2
nu zic ca nu ai un castig ... dar de aici pana la asa distanta!? :rolleyes2

da' jante usoare la Cupra cealalta nu punem nu ?! doar intr-o parte tragem ...

si cum poti sa spui ca a fost mereu in fata!? :evil:

eu daca ar fi castigat Cupra "voastra", ca vad ca asa e exprimarea, veneam si ziceam "felicitari"... cum am felicitat pe atatia care au fost mai buni.
dar cand un rezultat e evident, atunci cum sa mai comentam!? nu e aiurea?! :rolleyes2

aceeasi Cupra cu sticker, in Ungaria a fost ceva mai rapida decat o Cupra de la Superchips (e adevarat, Cupra cu sticker pe atunci avea ceva mai multe modificari), dar tot a fost diferenta... deci inseamna ca tandemul sofer + masina + soft merg bine...

Ca sa lamurim problema odata pt todeauna cum este treaba intre cuprele facute de RBN si Dim Sport eu propun sa ma dau cu Cupra galbena avand in vedere ca eu nu am nimic inafara sa soft pe masina(evacuare stok, nimic dak jos dupa ea, admisie stok) si asta ar fi a 3 a oara cand il rog pe baiatu cu Cupra galbena sa ne dam.....sper ca de data asta sa nu refuze!

Achim 17-11-08 20:04

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1870343)
ok insa daca se continua asa o sa mai auzi de una! cheers!;)

tu kiar esti pus pe cearta bag seama :x
1. tu ai inceput si te astepti ca lumea sa nu reactioneze asa... tu cum ai face daca unu te-ar scuipa ?! :rolleyes2
2. ti-am dat pe pm numarul meu de telefon cu mentiunea ca nu imi place sa ma cert pe forum ... :idea::!:
3. pana la urma e cum am zis eu sau nu cu Cuprele si etc?! daca fiecare avem anumite preferinte, ti-am spus ca eu nu am nici MasterTuner, nici Ceky, nici RBN, nici nimic pt ca nu am de facut o alegere intre ei in ceea ce priveste masina mea (ceea ce ar trebui sa ne intereseze prioritar pe fiecare) ... eu il cunosc pe Rabanne ca persoana si daca am incredere in el am deoarece am vazut masinile lui mergand pe strada, nimic mai mult ... eu vbesc din fapte si nu din posturi ...

BR85SHU 17-11-08 20:08

poze filmuletze de la A1 ceva? plzzzz

frumos tare ... :P astept si la anu` ;))

yoda 17-11-08 20:11

Quote:

Originally Posted by SpeedeR (Post 1870374)
ti'am zis k te astept ( cu masina sau fara ) :)

ar fi interesant sa vad cum e treaba cu masina aia pe care s'a pus tot ce aveai pe a ta... sunt curios ce ai mai zice knd o bat si pe aia ca daca te'ai fi dat in locul meu cu Uga sunt sigur ca ai fi postat aici ca l'ai facut dar te'au furat aia de la finish :lol:

RBN FTW :twisted:

vezi ca sunt prieten bun cu Dragos cu kadetul si inainte de cursa cu tine am vb de rezultatul previzibil.rugamintea mea a fost sa ti-o dea destul de rau ca sa-ti mai scada nasul acela iar despre intalnit ne vom intalni pt ca realizez ca nu ai inteles nimic din ultima noastra discutie!

Dennis_TL 17-11-08 20:17

a fost frig, a fost frumos, bine ca nu am participat la grupa B ca o luam din prima mansa. m-am lamurit ca trebuie investit serios in masina ca sa ai ceva competitiv la linia de start . mergeam pe premisa ca vor veni multe masini cat de cat stock dar cand am vazut ce masini erau acolo am renuntat la ideea de a participa. oricum felicitari tuturor participantilor si organizatorilor.

Achim 17-11-08 20:18

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1870421)
vezi ca sunt prieten bun cu Dragos cu kadetul si inainte de cursa cu tine am vb de rezultatul previzibil.rugamintea mea a fost sa ti-o dea destul de rau ca sa-ti mai scada nasul acela iar despre intalnit ne vom intalni pt ca realizez ca nu ai inteles nimic din ultima noastra discutie!

asta e kiar penibila.. (si ma bag pt ca m-a batut si pe mine) ...
Kadett'ul ala facea de ras orice masina din grupa aia, nu doar pe Speeder sau pe mine
ba da-o naiba ca atunci cand am vb live nu am avut niciun fel de probleme, si acum o dam in chestii din astea ... ti-am spus ca daca vrei purtam o discutie fara spectatori (sau agreezi asta) ?! nu am numarul tau din pakte :rolleyes2
daca iti aduci tu bine aminte, stateai cu Dragos in Kadett cand am venit si am vb f frumos cu el, si i-am spus sa se dea cu Cupra lui Alecs (da da, aia cu sticker) pt ca eu fac pariu ca ar fi o cursa f frumoasa, si pe deasupra interesanta (nu cu noi aia mici)
repet, UGA e o masina f bine gandita si executata, si o masina care nu are nicio problema in a castiga grupa D din cadrul curselor LR pt ca asa a fost si gandita ;) mai sus eu cred ca ar avea adversari mai greu de infrant totusi...

naka66vio 17-11-08 20:19

Quote:

esti diabolic.mama ce iai facuto sa mor.penibil.kiar asa de mult offtopic aiurea in loc sa vb civilizat?felicitari pt masina ce ai avuto si ce ai facut cu ea dar gata.sa terminat.kiar nu se poate sa vorbim frumos

MadCow 17-11-08 20:21

Quote:

.rugamintea mea a fost sa ti-o dea destul de rau ca sa-ti mai scada nasul acela

1) din pacate dragos nu a vrut sa apese la nici o cursa acceleratia pana la capat :(
2) nu fiti asa siguri ca daca nu era UGA cupa era a voastra - mai erau 2 masini de iasi leon-ul si bertonele - ambele merg tare.
3) crezi ca daca pui un 2871 este peste uga? :)) s-a dat cu o cupra cu o lista de modifcari de nu ar fi incaput pe o pagina de a4 (370 cp - nu e facuta in ro) - rezultatul? neinteresant :)

All times are GMT +2. The time now is 12:59.

- Copyright 2026 4Tuning