![]() |
Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE
Quote:
kiar am pretentii de la tine ca esti un om care se pricepe si stie despre c vb :rolleyes2 nu zic ca nu ai un castig ... dar de aici pana la asa distanta!? :rolleyes2 da' jante usoare la Cupra cealalta nu punem nu ?! doar intr-o parte tragem ... si cum poti sa spui ca a fost mereu in fata!? :evil: eu daca ar fi castigat Cupra "voastra", ca vad ca asa e exprimarea, veneam si ziceam "felicitari"... cum am felicitat pe atatia care au fost mai buni. dar cand un rezultat e evident, atunci cum sa mai comentam!? nu e aiurea?! :rolleyes2 aceeasi Cupra cu sticker, in Ungaria a fost ceva mai rapida decat o Cupra de la Superchips (e adevarat, Cupra cu sticker pe atunci avea ceva mai multe modificari), dar tot a fost diferenta... deci inseamna ca tandemul sofer + masina + soft merg bine... |
Quote:
|
toate kestiile astea stiti bine ca sunt doar pe forum
niciodata nu am vazut o cearta care sa mearga mai departe de atat (decat recent am auzit de una :oops: ) si ca sa fim fair-play si tu ai facut la fel ca el, doar ca ai incercat sa denigrezi anumite tertse persoane |
Quote:
foarte urat ce se intampla.. s-a ajuns la amenintari pe forum... barem vorbiti in prv si terminati... |
Quote:
|
mama cate uni si la 30 si ceva de ani gandesc ca la 13.ca si copii aia care se oftika;))
|
Quote:
ar fi interesant sa vad cum e treaba cu masina aia pe care s'a pus tot ce aveai pe a ta... sunt curios ce ai mai zice knd o bat si pe aia ca daca te'ai fi dat in locul meu cu Uga sunt sigur ca ai fi postat aici ca l'ai facut dar te'au furat aia de la finish :lol: RBN FTW :twisted: |
Quote:
|
Quote:
1. tu ai inceput si te astepti ca lumea sa nu reactioneze asa... tu cum ai face daca unu te-ar scuipa ?! :rolleyes2 2. ti-am dat pe pm numarul meu de telefon cu mentiunea ca nu imi place sa ma cert pe forum ... :idea::!: 3. pana la urma e cum am zis eu sau nu cu Cuprele si etc?! daca fiecare avem anumite preferinte, ti-am spus ca eu nu am nici MasterTuner, nici Ceky, nici RBN, nici nimic pt ca nu am de facut o alegere intre ei in ceea ce priveste masina mea (ceea ce ar trebui sa ne intereseze prioritar pe fiecare) ... eu il cunosc pe Rabanne ca persoana si daca am incredere in el am deoarece am vazut masinile lui mergand pe strada, nimic mai mult ... eu vbesc din fapte si nu din posturi ... |
poze filmuletze de la A1 ceva? plzzzz
frumos tare ... :P astept si la anu` ;)) |
Quote:
|
a fost frig, a fost frumos, bine ca nu am participat la grupa B ca o luam din prima mansa. m-am lamurit ca trebuie investit serios in masina ca sa ai ceva competitiv la linia de start . mergeam pe premisa ca vor veni multe masini cat de cat stock dar cand am vazut ce masini erau acolo am renuntat la ideea de a participa. oricum felicitari tuturor participantilor si organizatorilor.
|
Quote:
Kadett'ul ala facea de ras orice masina din grupa aia, nu doar pe Speeder sau pe mine ba da-o naiba ca atunci cand am vb live nu am avut niciun fel de probleme, si acum o dam in chestii din astea ... ti-am spus ca daca vrei purtam o discutie fara spectatori (sau agreezi asta) ?! nu am numarul tau din pakte :rolleyes2 daca iti aduci tu bine aminte, stateai cu Dragos in Kadett cand am venit si am vb f frumos cu el, si i-am spus sa se dea cu Cupra lui Alecs (da da, aia cu sticker) pt ca eu fac pariu ca ar fi o cursa f frumoasa, si pe deasupra interesanta (nu cu noi aia mici) repet, UGA e o masina f bine gandita si executata, si o masina care nu are nicio problema in a castiga grupa D din cadrul curselor LR pt ca asa a fost si gandita ;) mai sus eu cred ca ar avea adversari mai greu de infrant totusi... |
Quote:
|
Quote:
2) nu fiti asa siguri ca daca nu era UGA cupa era a voastra - mai erau 2 masini de iasi leon-ul si bertonele - ambele merg tare. 3) crezi ca daca pui un 2871 este peste uga? :)) s-a dat cu o cupra cu o lista de modifcari de nu ar fi incaput pe o pagina de a4 (370 cp - nu e facuta in ro) - rezultatul? neinteresant :) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning