![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
o masina unicata si pe deasupra si frumoasa foc sa ai parte de ea respect :lol:
|
si ce loc a ocupat babuta asta momoasa la resita?
|
vineri s-a descurcat bine pt varsta ei dar duminica a protestat alternatorul...... si am scos un timp foarte slab...... insa mi-am atins scopul pt care am mers cu batrana la etapa de la resita.....
|
bun bun atunci,toate cele bune si noroc in continuare;)
|
AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
Tot respectul pentru rezultatele obtinute si munca depusa pentru a putea face ceea ce iti doresti cu batranica. Spor la treaba in continuare:!:
|
Omg am vazut niste filmulete pe youtube....partea 1.2.3 nu credeam ca poate trage asa bine .. mai ales ce depasiri faceai......f reusita masina sa o stapanesti sanatos si cu f multi km fara incindente
|
AM vazut si eu filmarile 1.2.3 ,frumos i dadeai cu a 3 a de o cocosai :))).L-ai impresionat pe Ion de la Pitesti,i-am aratat si lui filmarile.Multa bafta in continuare
|
felicitari cucule!!!!! bravot tie:) am vazut filmarea facuta on board:D senzatie nu am ce zice:D foarte misto filmat si editat:)
iti cam caraie a 2-a, ai inconso pe batrana etapa asta:) |
puneti niste link-uri va rog.
|
felicitari morcov ! iti multumim ca ne reprezinti ! spor la treaba si "la cei mai buni timpi !" :)
|
ALO DUMNEZEI ACESTUI FORUM VI SE PARE CA,CUVANTUL GHENAR AR FI UNU OBSCEN?
NU INTELEG DE CE STERGETI POSTURILE ( CUVANTUL GHENAR ESTE O LAUDA LA ADRESA LUI,MORCOV).NU DE ALTA DAR DACIA FARA O BUCATA DE GHIRMA NU MERGE CUM TREBUIE. |
Nu ajuta cu nimic topicul, oamenii intră să vadă maşina şi transformarea ei, ea e vedeta topicului, nu altceva.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning