![]() |
Re: Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994
Quote:
nu vreau sa vb prostii dar eu stiam ca odata ce ai pus supapele la loc cu simeringurile puse corect nu mai poti scoate supapele fara sa distrugi simeringurile! de obicei cand lucrezi la chiuloasa si dai supapele jos schimbi simeringurile si ghidurile! va rog sa ma corectati daca gresesc! |
vesti noi ceva ?
|
Da , cadranele OPC Style sunt gata , doar ca nu am apucat sa le fac o poza.
Cat despre partea mai dureroasa .... Motorul este scos afara , de maine se lucreaza pe motor sa vedem ce ii facem. Incercam sa ii facem ceva vraji voodoo da daca totusi isi face mila si o sa functioneze in parametrii lui :D |
Imi dau seama cati nervi ai putut sa ai de la atatea probleme, dar iti zic eu ca o asemenea masina merita, pana la urma o sa-i dai de cap. Spor la treaba, si sper sa nu mai vad decat postari facute cu zambetul pe buze.
|
Se pare ca ghinioanele se tin lant.
Astazi ne-am apucat sa curatam celalat bloc motor , dar ne-am oprit una doua din lucru deoarece am observat ceva interesant. Pe cilindrul 1 avea aceleasi zgarieturi ca si cum avea blocul meu pe cilindrul 2. Asa ca am renuntat sa mai il folosesc. Vreau sa ii multumesc foarte mult lui Ady_Garman pentru ajutorul acordat. Mi-a vandut blocul motor ce il avea el , la un pret de toata jena si pentru acest gest vreau sa ii multumesc inca odata. Si tot prin aceasta cale va anuntz sa aveti grija daca vreodata veti vrea sa cumparati ceva de la SilviuNFS din Roman. Cel mai mare tzepar din tara asta. am cumparat de la el un motor din care nu am putut folosii absolut nimic. bloc motor varza , biela varza , vibrochen varza. Bine ca macar chiuloasa aia era buna |
macar acum sa fie intr-un ceas bun.....si sa ne vedem la un suc
|
Din pacate nici blocul ce mi l-a trimis Ady_Garman nu a fost deloc ok. Nu il acuz nu ii dau in cap. Aceasi chestie pe cilindrul 2 , zgarietura adanca. Bagi segmentul in bloc , pui un bec sub segment si se vede lumina prin accea zgarietura. Inca nu am facut absolut nimic. Ma gandesc daca se potriveste 100% bloc de C20NE , si atunci am sa caut un bloc de NE. Alea nu sunt asta de trase precum sunt astea de SFI
|
De ce nu bucsezi tu un bloc, din toate alea? Terminai cu toata bataia de cap. La noi costa 650ron.
|
Mama Dabota ce ma enervezi.
Pai ce pretentii sa ai mancati-as gurita ta la mecanica cand tu faci motoare testand blocurile cu becu sub el ? vezi sa nu fie pistonu devina.... Ia frate blocul ala motor si mergi la oameni in masura sa se uite,sa masoare si sa verifice daca intradevar blocul motor este o problema. Culmea , pe-acelasi cilindru. Rectifica blocul ala / cota reparatie , baga segmenti / cota reparatie si garantat 100% scapi de probleme, asa stii ce este in el si numai ai nici macar o problema. |
Alezeaza blocu` si baga pistoane de 2,5 :)
|
Da,buna idee :)
De Omega ca sa stii de pe ce sa iei pistoanele :) Stai frate cuminte,nu te descurci cu SFI-ul dapai sa mai faci si-alte minunatii. Urmeaza si tu macar 1 din sfaturile primite de la oameni odata in viata si numai face pe desteptul si atotstiutorul ca o faci pe banii tai si pe nervii tuturor celor carora le pasa. |
Am si eu un sfat, vino la Bucuresti, testeaza motoru meu de pe vectra si daca iti place ai plecatu cu el :) .
|
3 Attachment(s)
Atasez cateva poze cu cadranele OPC Style. Nu sunt montate acele si ledurile inca
Cat despre motor. Am descoperit care ii marea modificare care trebuie facuta pentru a monta bloc de NE. Maine ma apuc cu salfkm sa refacem de la 0 tot motorul pe un bloc de NE tziplete. Trebuie la ady_garman sa ii trimit blocul inapoi pentru ca era la fel ca si al meu. Avea o zgarietura pe unul din cilindrii si nu m-a ajutat cu nimic :( |
grija mare cand montezi acele, au tendinta sa se decalibreze....
de motor nu mai zic nimic, decat bafta, sau noroc, sau rugaciuni, numa incearca sa nu mai bagi bani in experimente, ca iar te auzim ca te plangi pe aici si ca-i dai foc :P |
ceva noutati cu motoru,cum merge cu blocu de ne?ai reusit sa pui ceva pe el?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning