Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Masini - Made In Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/897-masini-made-constantza.html)

GABBY_ 03-07-05 12:58

frumos de tot nsx-ul .abia aseara l-am vazut si eu prin mamaia ca am fost cu munca pana acum .era super full de lume in mamaia dar cam firg tata.ca sa nu mai zic e furtuna care a fost noaptea.asta e.numai bine

DaciaMustang 04-07-05 08:34

2 Attachment(s)
holla.am postat si pe la \"masina mea\".am un proiect in cap ,legat de masina mea (daewoo tico) si nu vreau sa-l las balta, m-am apucat deja sa fac suportul pentru mulaj pt bara fatza, urmeaza restu daca prima parte yese bine...kestia e ca nu stiu care-i faza cu gelul ala de destratificare, de unde-l cumpar si cum se cheama...si de unde iau fibra de sticla la metru si rasina la kilo, ca ma ustura buzunarele (si bucile implicit) sa tot cumpar kit-uri de-alea SOUDAL cu un sfert de metru patrat de fibra si cateva zeci de grame de rasina+intaritor...mda...sper sa iasa...merita efortu?hai ziceti si voi....dati cu pietre!

Psycho 04-07-05 11:49

eshti bolnav arata binishor daca iese k in poza ... cat despre ce ai intrebat .. vezi la constantza ... acolo ... la noi .. k este un topic cu caut .. acolo ai raspunsu ...

DaciaMustang 04-07-05 15:07

da am citit ce-a scris andrei acolo, dar nu inteleg unde dreq e hotelu ala...e mai jos de eminescu? ca....mai jos de eminescu este numai hotelu ala al lu mazare, acolo unde sunt \"monumentele\" alea ciudate...si in spatele la hotelu ala nu e nimic...alt hotel..e doar ala cand urci din portu tomis, ala nou, pe acolo n-am umblat ca mi-era rusine sa trec cu tico pe-acolo printre bmw-uri si mertzane :D la ala se referea?

DaciaMustang 06-07-05 16:18

am gasit in alta parte tot ce-mi trebuie, inclusiv gel-coat, ceara, intaritor (acceleratorul e inclus in solutia aia care se da prima dupa gel-coat) si am aflat ce fel de diluant trebuie pentru curatarea pensulelor...
daca mai intereseaza pe cineva, datzi un \"buzz\" pe messenger la [email protected] si va dau preturi, va explic cum se lucreaza (pentru cei care nu stiu inca) si va spun cum ajungeti acolo; nu fac pe intermediarul, va trimit direct la (o alta) sursa ca sa nu mai cautati si voi juma de oras cum am facut eu...sorry pt. off-topic...

GABBY_ 02-08-05 10:54

stie cineva ceva despre ursuletul ala in doua culori (galben-albastru) CT-XX-JAR ? este cumva membru in vre-un club posesorul acelei masini.stie cineva ceva?

BlueEyes 02-08-05 12:33

din cate stiu eu nu este din nici un club da isi rupe masina k nebunu ... prin oras... l-am vazut l cet odat cand o rupea pe liniile d tramv cele mai nasoale din cta .....

DaciaMustang 02-08-05 17:11

eu stiu ca locuieste in poarta 6, l-am vazut de cateva zeci de ori cand am trecut pe-acolo...am un prieten care il cunoaste foarte bine, si-a facut singur masina (la exterior), e prieten cu tipu ala cu golf2 argintiu stilizat...si amandoi lucreaza de vreo 2 ani la un corrado galben, nush ce piese le mai trebuie...daca e nevoie, mai aflu cate ceva

CT-20-PFL 02-08-05 17:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DaciaMustang\"
lucreaza de vreo 2 ani la un corrado galben, nush ce piese le mai trebuie...daca e nevoie, mai aflu cate ceva

Stai linistit ca nu lucreaza la nici un Corrado !
Ala e a lui Iulica GDI si l-a dezmembrat singur !
Nu confunda sarmalele cu ciorba !

Insanity 02-08-05 17:54

ai verificat tu binenteles toate masinile din C-ta inmatriculate si neinmatriculate si ai aflat ca singurul corrado galben din cta este a lu' Iuli :)
Bravo ma inseamna ca ai timp liber berechet :P

ct77pia 02-08-05 19:04

CHIAR E LUI IULICA

Insanity 02-08-05 22:49

Daca tu zici... cum p/#a mea sa ma contrazic eu cu tine ? :)
Vb aia tu esti legea pe aici :P
Pai si atunci la ce p%#a mea lucreaza aia?
Si inca ceva... cand iti faci mai \"debil\"metrul? :) Si nu sunt OT pt k este vb de o masina din C-ta da?! :evil: Asa ca nu-mi sariti in cap da?! :evil: huoooooo
:)

DaciaMustang 03-08-05 01:55

ok, eu asa auzisem, oricum probabil sunt prieteni, tot timpul vad cele 3 masini acolo, golful, bmw-ul si corrado pe acelasi colt de strada...nu confund sarmalele cu ciorba ( :?: ), confund vodka cu whisky-ul dupa 10 beri. nu vad legatura intre produsele culinare si informatia gresita pe care am dezvaluit-o eu...

CT-10 04-08-05 13:35

DaciaMustang cand ai fost tu ultima data prin P6 ??? eu stiu k din corado ala nu a mai ramas decat scheletul si \"putina tabla\"

DaciaMustang 05-08-05 01:27

ultima oara am fost prin poarta 6 acum vreo saptamana, e adevarat ca e dezmembrat rau corrado ala, dar de fiecare data lipsesc alte elemente de caroserie :lol: si pana la urma mi se rupe qp (db) despre corrado, bmw si golf, eu am raspuns la o intrebare a cuiva de aici si deja primesc replici de parca am zis ca e unu' dintre bmwurile mele...

All times are GMT +2. The time now is 02:05.

- Copyright 2026 4Tuning