![]() |
Re: Fumator/Nefumator
Quote:
eram copil tampit nu stiam ce fac ...fugeam cu mai multi ne ascundeam si rupeam pachetele de amiral :))apropo eu nu am 17 ani ...mai am putin si fac 19 ;) |
in urma cu 6 ani m-am apucat de fumat pt ca era la moda :rolleyes2 , de 2 luni m-am lasat :mrhappy: pentru ca nu mai suportam tusea din fiecare dimineata si am hotarat sa-i pun punct :anger: :dance: . Am mai avut tentative sa ma apuc iar de tigari dar pur si simplu ma inec (chiar daca inainte fumam si Viceroy fara probleme). Ma simt mai bine, iar cand merg la fotbal nu mai obosesc asa repede ;) :dance:
|
m-am lasat de fumat ... :D
Ce Happy Is ! :-P dupa 2 ani shi ceva... :) |
bv ... tzine-o tot asa ... :D
doar sa reusesti sa te tzii ;) si sa nu cedezi tentatziei si cum de ai luat aceasta decizie ... sa nu mai fumezi ? |
da buna intrebare, ca asta incerc si eu de 2 saptamani , si nu reusesc
|
eh` ... atunci ce mai conteaza ... bine ca te-ai lasat si gata ... :D
|
Quote:
tenis/inot/sala ... dimineatza jogging ... :D si pur si simplu nu mai am pofta de tzigari ...:D asha bine ma simt ;) :) |
Asta am observat si eu...dupa 2 ore de tenis dimineata, ma simt bine toata ziua si fumez mai putin. Oricum si eu vreau sa ma las, de o sapt n-am mai fumat, dar asta din cauza ca sunt racit mort! Sa vad in continuare...
|
Quote:
;) |
:D pimp nu este asa uite eu fumez de 7 ani si fac fotbal de 8 si nu trag de mine la antrenamente de fizic care sunt foarte greele pe bune nu e obisnuuit organismu
|
Fumez de 6 ani Kent si vreau sa ma las,dar nu prea pot...
|
ai destula vointza ca sa te lasi ? :confused2
ca in principal la asta se rezuma ... |
Eu zic ca am vointa,dar nu prea merge...incercam in continuare,termin pachetu asta si gata :D :D :D
|
deci un amic de al meu care fumeaza aproape un pachet pe zi ...
a facut un pariu pe o lada de bere ca se poate lasa de fumat pana de craciun.. asta se intampla prin august-septembrie ziua in care a facut cu pariu` a fumat ultima oara si dupa aia nu a mai pus tzigara in gura... asta pana de craciun ... dak vrea se lasa cand vrea el ... doar ca inca nu vrea ... poate ti-ar trebui si tzie ceva potivatzie ... nush` .. un pariu .. sau ceva .. ;) |
Pai ... in concluzie dai o lada de bere?:D :D
P.S.Fumez mai mult de un pachet pe zi... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning