![]() |
Re: Discutii intre membrii grupului Tigra Club
salutare la toti!!!Nu vrea nimeni sa faca schimb de jante cu mine???ale mele sunt pe 15 si anvelopele sunt de 195/50 si vreau unele pe 14 cu anvelope 185/55
|
De ce vrei unele pe 14??eu zic ca arata mai bn pe 15 sau pe 16 cum are blackpearl.Ale mele sunt pe 15 totusi fa niste poze de aproape.
|
Am vorbit cu lexick si azi ma voi intalni cu el..imi pare rau ca nu ai putut veni si tu adi dar vor mai fi si alte zile. Sper sa facem 2-3 poze azi :D > Bafta
|
Da si mie imi pare foarte rau ca nu pot ajunge la intalnire da asa se intampla cand oamenii sunt mincinosi si nesimiti.Nici acum nu a venit cu radiatoru.Imi e frica ca o sa inghete apa in masina.
|
Nu poti merge la intalnire cu Tigra rosie @dy_best? :-P
|
Nu ca e plecat fratimiu cu ea.
|
S-ar putea sa nu ajung nici eu la intalnire luni :)) De fapt de vienit vin dar cred ca pe jos :( ca trebuie de demontez rotile din fata la masina :( Si nu cred ca o sa fie gata pana maine seara :(
|
Imi trebuie urgent un piston de motor de 1.6 de tigra. Parca au crapat vreo 2 motoare si au fost schimbate pe-aici, dar nu mai stiu ale cui. Ofer pret bun si imi trebuie repedeeee!!
|
Stiu ca vialy a schimbat motoru dar din cate stiu e de 1.4 a lui.sau poate ma insel.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu prea am putut sa intru imi dadea o eroare nu stiu de ce.
|
Hai sa ma dau si eu mare ! https://www.youtube.com/watch?v=q1ThJH8gFv8 https://www.youtube.com/watch?v=QQxqHG94o2g
|
pfuai,si prin oglinzi iesea fum. ti-ai facut-o?ai scos-o din service?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning