![]() |
re: WRX STI alias "CIELO EVO II" Seby Legal Racing
e destul....ai o masina pregatita serios...ai temele facute..felicitari pt. asta
|
Quote:
intr-adevar e ceva da yo tot raman la parerea mea k e peste subaru lu sebi porsche-ul ala....e parerea mea si sper sa nu fie luata in nume de rau....poate sebi imi va demonstra contrariul...as fi placut surprins... |
1 Attachment(s)
Nu am demonstrat de doua ori?
Cu mare placere as vrea sa ma mai dau cu masina inca de 3 ori dar nu cu libidinosul ... |
Quote:
|
O sa se intample si o sa vedeti.
|
io cred k despre ono vb.:)) parerea mea ca nu mai ai nimic de demonstrat sebi, oricum dupa ce am vazut tot ce s-a scris despre el(ono)... pfff mi-am schimbat total parerea despre ono cik the rocket(lol). ar trebui intai sa se gandeasca la accidentu kre l-a faqt in damaroaia acum cativa ani(asta o stiu din niste surse sigure) si apoi sa zica de agarici care stau la terasa... ca parq el e mare mecanic:) are ore pe circuit dar in rest.. da banu si gatha..habar nu are despre masina lui. si vb aiurea in presa si la televizor. sorry dk sutn rautacios dar nu mi se pare corect . Numai bine , Sebastian.
|
Pe circuit de cart si alea acum mai bine de 10 ani.
|
|
1 Attachment(s)
Nu pot decat sa ma amuz.
E un film prost si prost trucat. Linia de finish este cea unde se afla ghemuit catalin cu Audi A4 negru 2.0tfsi. El a filmat si am castigat. Linia fin filmul compozitie este trucata si este la cca 220m de acolo se vede unde sunt cei 400m. Am filmul insa vad ca nu suporta mp4 aici si mai am un film de la cursa trecuta unde ceasul de la gara era un instrument fin de masurarew a timpului de decalaj intre STI si 996. |
1 Attachment(s)
Quote:
Aici or sa fie filmele. |
pai de aia am pus si eu sa ma lamuresti ca din film eu am inteles ca tu ai castigat asa se vedea.dar pe slow motion si dupa linie se vede altceva si era o curiozitate de am mea.oricum nu ma interesa cine a castigat.nu cred ca asta ii principalu scop ci pasiunea te impinge sa faci toate astea.daca castigi ii un bonus pt eforturile depuse si o multumire pt sine.
apropo ce model de cl ii mertzanu din spate ca vad ca se tine bine si el? |
Nu 600cl dar nu e decat o senzatie ca se tinea mercedesul.
|
probabil ca se vede din spate si nu se percepi bine.chiar mas mira sa se tina un 600cl.oricum frumoasa cursa si frumoase masini.totusi ono ii cam acid din cate imi dau seama.sau asta ii un obicei la oameni cu bani?
|
Nu stiu daca se poate generaliza pt cei cu sau fara bani insa e urat.
|
asta ziceam si eu.cel putin dupa emisiunea de la pro tv in care ne-a dovedit ca el este maestrul sofatului si restu sunt agarici.nu cred ca se poate comenta asta.in fine sa nu ocupam topicu cu tampeni
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning