![]() |
SLC-ule poate ne intalnim odata si ne invartim in santier la noi :lol: :lol:.intai marcam cataroaiele alea sa le ocolim si gata se rupe smekeria RESPECT si BFT :peace:
|
ANDY_SLC!
intr-o dimineata faceam flashuri la masina ta si cand colo e taicatu si mi-a facut si el mie cred ca si-a dat seama ca oi fii tovaras cu tine!:)) acolo nu ma dau ca e rupere pe pamant ne dam in mamaia sau pe varianta nu e nici drak!
|
Slaniceanu.....cumva ieri..sau alaltaieri....te-ai dat cu un passat ??
ruta navodari-mamaia........? :roll: |
da spune-mi si mie alea 2 locuri....care sunt slc-ule?????? :?: si smk-ule daca vroiai iti faceai loc in port....yo de fiecare data cand ma duc ma dau cu frana de mana pe langa ei ma mai fac ca-l ating pe unu si se caca toti pe ei si se elibereaza :wink: asa k incearca si u data viitoare
|
cu toate ca este adevarat de fiecare data cand ma duc stau toti la seminte si de fiecare data cand plec se face asa liniste si stau si ma gandesc smk-ule nu merita sa ne rupem masinile pt kknarii aia....dr fiecare data numai noi doi....si mai venea ala cu solenta albastra tiz parca....vreau sa stiu care sunt celalalte 2 locuri de care spuneti voi :?:
|
nush de ce,dar cred ca ala cu solenza albastra va da clasa :wink:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
ala cu solenta albastra le are, ce a facut la clubu elevilor se vede k stie, ii trage si masina, iar u ala cu solenza visine ce plm sa zic de ce sa ajung ca......nici nu vreau....te provoc la o liniuta de 2 luni.....si o tot dai intoarsa....asa k pana ajungi u ca mine sau smk.....mai ai mult......deocamdata nu mi-ai facut nici o demonstratie cu frana de mana
:lol: asa k pana la urma daca te hotarasti q liniuta spune si sunt gata la orice ora k sa vedem......nu te supara da nu mai baga chestii dastea pe forum daca stii ca nu ai faqt nik.....plm...oricum cand te hotarasti.... :peace: :wink: |
Quote:
|
nu ma sao....da de fiecare data cand suntem in port numai yo si cu tine ne invartim si restu se uita asa k am dat si yo un ex stai linistit u n-ai nici o treaba cu asta si nici el sa nu se supere pe mine......da vreau neaparat liniuta aia :lol: :wink: :peace:
|
Auziti dar voi va invartiti in port ca sa va vada lumea?Sau va invartiti ca va place si o faceti ptr voi?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning