![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
de abia astept prima legala:)... cred ca si voi:D
|
https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/108109-402-craiova-15-martie-2009-reprogramata-locatie-schimbata.html la craiova , 402 :D o sa vina ceva masini....
|
ce mai face masina? este gata?
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
intre timp sa mai lucrat putin la ea
iata si rezultatul!!;) |
la pitesti o sa vi? .... sau te vedem deabia de 2 mai la cta?
|
Quote:
urmeaza evacuarea cap coada. gandestete ca trebuie sa fac toate flansele, sa imi vina tobele,garniturile de la turbo vin in 2 saptamani.la fel si tobele. deci trebuie sa astept ca daca era dupa mine era gata de mult dar depind de alti. iar dupa tre sa comand calculatorul. dar nu ma grabesc. |
o sa iasa grava rau masina dabia astept sal vad la start cu golfisti :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
|
Viorele, vad ca ai inaintat, nu gluma! Grija mare, rabdare, tutun si spor la treaba.
Hai, BPR-u'! |
Quote:
bafta cu troaca. |
Quote:
motorul asta care lam pus pe masina nu are multi cai de fabrica ,are decat 224 cp. sa vedem cat va avea la final. |
Quote:
rabdare am ,chiar nu ma grabesc vreau sa iasa bine, ca numai eu stiu cati bani ma costa moftul asta. tu in ce stadiu mai esti ? |
Bv...felicitari pentru munca si pasiune....si nu mai tine ca prostul suparare..... ai zis bine...la nivelui asta, in momentul de fata 3 maxim 4 si sunt convins ca aceste modificari vor fi in scadere...in niciun caz in crestere cum se viseaza a fi...
Inceraca sa intelegi ca nu esti concurentul nimanui...cel putin asa vad eu treaba...la noi la golf 2, lumea se bucura de binele altuia si nu se porta ciuda si alte suparari copilaresti. In fine...on topic iar...Mult succes. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning