![]() |
Re: Virtual tuning
3 Attachment(s)
Pt cine stie e brush;)
pt cine nu stie (nu e copiat nimik d p alte masini:lol: ) |
dragutz. brushul ti-a iesit bine. ce nu-mi place e ca ai lasat gaurile alea negre. acolo ce ar trebui sa fie? e prea negru asa dintr-o data. ai grija ca ti-au ramas niste urme cum ai coborat masina cu tot cu background. in rest super :)
|
Arata bine :D ... puteai sa-i mai faci si alte chestii niste plase in locurile alea negre ,oglinzile laterale sa le schimbi si nah... bara din fata asi scos proiectoarele si ai taiat liniile alea 2 ... mergea altceva in rest spatele arata mijto :D
|
Ma felicitari ca ai ales o tema grea. Cine intelege design-ul auto stie ca Alfa Romeo sunt cel mai greu de modificat vizual. Faptul ca lucreaza cu cei mai buni designeri din lume nu prea lasa loc de modificari. O sa fiu sincer cu tine si o sa iti spun obiectiile si sfaturile mele.
Obiectii: Liniile bosajului spate si ale pragurilor nu se regasesc in restul caroserie "niturile" de pe bosaj nu isi au locul acolo Incearca inainte de a modifica o masina sa studiezi poze di mai multe unghiuri si sa ai si detalii. Acest lucru te va ajuta sa creezi forme care se regasesc in design-ul masinii si care sa se integreze usor. Sfatul meu este sa incerci sa modifici masinile in asa fel incat sa para facute de fabrica. Orice artificiu in plus poate foarte usor sa aduca spre kitch asa ca stiudiul caroseriei trebuie sa fie foarte detaliat inainte de a te apuca de treaba. Incearca sa gasesti forme originale si metode de stilizare care sa respecte regulile aerodinamicii. Nu cauta sa te uiti la masinile deja modificate de diferiti "meseriasi" de atelier cu urmareste cu atentie ce fac tuneri mari ai respetivelor case. De ex pt alfa romeo vezi ce fac cei de la autodelta (www.autodelta.co.uk) sau novitec (www.novitec.at). Pt alte marci precum BMW sau Audi exista tuneri de casa gen MPower sau respectiv MTM. Ideea este ca tuneri de casa fac modificari estetice care sa imbunatateasca cx-ul masinii (coeficientul aerodinami) asa ca mai bine urmaresti artificiile tehnice la care recurg acestia decat sa umflii o masina si sa i pui un spiler mare in fata. Atentia la detalii te poate aduce cu timpul in lumea desig-nului. Asa ca mergi mai departe si poate in viitoar ai sanse sa faci cariera din asta. Bafta multa. PS. Daca vrei sa reiei proiectul Brera iti pot pune la dispozitie foarte multe materiale care sa te ajute |
Intardevar sunt f greu de modificat:-)
Ms pt comentarii.......si pe viitor o sa reiau proiectul Brera:D |
1 Attachment(s)
nu m-am putut abtine...este a unui user de pe forum...imi cer scuze dar este ....no coment;)
|
:shock: moama ce alfa mistooooooooooooooooooooo:shock: :shock: :shock: fi atent ca si pejo copiaza alfa
|
Quote:
hai la o kfea;) vb ff serios.rpl |
Yakone, ma trezisem asa frumos. Cu nevasta inca adormita, motanu care se zbenguia prin casa, soarele si razele lui ma gadilau usor prin fereastra. Si acum, vad monstruozitatea asta. Nici daca era facuta la misto nu iesea atat de nasol combinatia asta cu peugeot. Ce sa mai zic. Unii oameni au prea mult timp liber....
|
Bwahahahaha super tare...cand apare pe piata ? :D
|
Bah ... nu te lua de LEU :lol: adevaru ca e iesit coma :lol: :lol:
|
Nici nu se vede ca e modificata:twisted:
Doamne ..........prea multa imaginatie:rolleyes2 |
4 Attachment(s)
loganul din concursul de sarbatori;)
freehand-locul 3 2d-mentiune |
chiar f tare yackone asta mah! bravo bei!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning