![]() |
Re: FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :)
Quote:
|
Cam subtire premiul nenea moderator...
|
dari dk castigi iti dau eu un citro ;) hai k eu si glontzu te sustinem :D
|
Quote:
|
Quote:
|
io va donez o roata de Al pe 13 :lol:
|
eu donez un banner Remus 1x5m numai bun pentru garajul oricarei pasionate!origi,cu sistem de prindere!
|
btw,masina din concursul fetelor trebuie sa fie inmatriculata?;)
|
Quote:
|
cu tot respectul dar va las pe voi sa va jucati..
in primu rand nu vad cui trebuie sa ii demostrez ca sunt pasionata de mashini. Nimeni nu are dreptul de a face nici o obiectie la hobby`urile celorlalti. Daca forumul asta este bazat pe fundamentul " who has bigger balls than me" atunci cris poti sa si stergi pe langa threat si aradul de pe site... atata timp cat nu suntem trecuti unii la altii pe buletine putin respect ar fi binevenit. se vorbea despre fetele cu mashini din arad.. am intrat, am postat, am aratat poze... nush cum so ajuns la prostia asta de convorbire... |
Dana e alegerea ta,nimeni nu obliga pe nimeni sa faca nimic aici,totul e optional ,ideea e sa mentinem cat de cat discutile in legatura cu masinile,sau de fapt ce asteptari aveti de la acest forum?
jocul e for fun doar cui ii face placere ;) |
@exit-e simplu:sa zicem ca alegi un Golf Mk1.Diferenta dintre unul bun inmatriculat si unul la fel,dar neinmatriculat e cam 1000 euro.Cu banii astia iei un motor VR6 bun.Nesemnificativ,nu?E drept dupa aceea se ajunge si la asigurare.personala.La cea medicala ma refer.:-P
|
Quote:
|
Quote:
si conform legii in vigoare eu stiu k nu poti participa la curse cu o masina care nu are acte in regula. oricum de apreciat faptu k te-ai gandit la economie cand ai pus intrebare. am crezut k e doar una tampita. te rog sa ma ierti pt k te-am judecat gresit. PS: de observat faptul k stiu sa imi cer scuze atunci cand mi-i se demonstreaza ca am gresit. stiu sa pierd |
Eu fac un tuning virtual pt masinile fetelor care intra in joc :-) ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning