![]() |
Re: Usergroup de masini retro
Quote:
|
Imi permit sa raspund eu ! Dupa legislatia GERMANA, o masina e youngtimer, daca de la data fabricatiei, au trecut nici mai mult, nici mai putin de 20 de ani, si e oldtimer daca de la data fabricatiei au trecut 30 de ani. In momentul de fata, doar modelul GOLF II este trecut in cataloagele germane. Asa ca mai vor mai trece cativa ani buni, pana sa fie denumit generic "oldschool".
Iar ca si paradox, la noi se iau in calcul 30 de ani de la data iesirii modelului de fabricatie, ex daca un model s-a fabricat din 91 pana in 96, ea va putea fi inscrisa conform legislatiei de la noi, din 2026 :shock: |
Quote:
|
Pai si eu ce ziceam ? (poate m-am exprimat un pic cam ambiguu ca am scris pe repezite)
Citez: "In momentul de fata, doar modelul GOLF II este trecut in cataloagele germane." |
Dar ursul din 90?tot oldschool intra?
|
NU.............
|
zau? :lol: uita-te mai sus te rog...
|
3 Attachment(s)
Mercedes W123 230 din 1976?
|
Nu e.
|
Frate dupa voi ce ar insemna oldschool ma jur....ca nu va inteleg
O masina din 1500?Unde sunt criteriile? Chiar as vrea sa le vad si eu ... URSU NU!GOLFU NU! Da ce *** e oldschool la voi,o sa imi iau 1100 poate va fi oldschool sau new school dupa "cataloagele germane" =)) |
Quote:
|
Este oldschool Mertanul ! Cred ca, colegul Trefus raspundea lui Julaikos !
Acuma, sincer ce ti se pare "oldshool" la golf 3 ? Detaliaza ! |
Quote:
Quote:
Scrie clar, masini de peste 25 de ani in primul post al thread-ului. Golf 3 chiar n-are cum sa fie oldschool, poate sa-l faci oldschool. E diferenta mare.. |
In acest caz, cum de nu am primit nici acum accept la un request dat acum cel putin 6 luni.. sa inteleg ca Opel Ascona C nu se incadreaza la oldschool? :-)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning