Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anunturi Auto VW (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw.html)
-   -   [VĀND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw/71852-vand-spoilere-stopuri-faruri-grile-accesorii-crom-suspensie-etc.html)

fritz-sv 06-04-09 12:43

Re: [VAND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc

2 Attachment(s)
salut la golf 3 mai am pe stok momentan doar 2 modele din care doar 1 e cu angel .. (150 euro angel , 900 lei cele cu semnal sub )

B 46 KTO 06-04-09 17:14

Re: [VAND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 2215332)
b 46 kto ... nu crezi asta e o problema .. nu s eu vinovat de preturile practicate in bucuresti ..

am zis ca ma indoiesc sa fie cu tot cu amortizoare...dar tie nu-ti da acolo date despre ce-ti vinde ? daca e suspensie completa sau doar arc ? nu ti se pare normal sa ma interesez pe ce dau banii ?

fritz-sv 06-04-09 21:58

din moment ce am spus ca e suspensie completa .. nu vad de ce te superi pe mine .. preturile care le am spus sunt exact pe ce am spus ca e .. nu obisnuiesc sa mint , pur si simplu la preturile alea le pot vinde eu ...

tzap79 06-04-09 22:05

faruri vw jetta 2 si triple golf2.ms

fritz-sv 06-04-09 22:26

pe stok la golf 2 am stopurile fumuriu cu rosu la 60 euro
faruri d e jetta pe comanda ...

B 46 KTO 07-04-09 01:44

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 2216952)
din moment ce am spus ca e suspensie completa .. nu vad de ce te superi pe mine .. preturile care le am spus sunt exact pe ce am spus ca e .. nu obisnuiesc sa mint , pur si simplu la preturile alea le pot vinde eu ...

deci tot nu m-am lamurit pentru ca cu cateva posturi in urma ai spus doar de arcuri ca sunt 85 de euro (eu prin suspensie inteleg tot arc + amortizor ) deci pana la urma spune-mi ce vine la banii astia ... suspensia completa sau doar arcurile ca sa ma lamuresc, si sa stiu ce cumpar si eu :) merci si scuze de neintelegere

fritz-sv 07-04-09 18:56

deci arcurile sunt 85 euro

trasnea 08-04-09 23:21

Ai la postul 446 ( https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=446 ) un eleron sau pleoapa luneta cum ii zice si ma intereseaza,iti scriu pe mes si imi spui daca ai si cum facem.mersi

GOGU_VL 09-04-09 01:25

1 Attachment(s)
Cumva oglinzi de M3 ca cele din poza?
Dar sa se rabateze in sus knd se incuie masina....sper sa'ntelegi ce zic ;)

vdub 12-04-09 18:15

salut,

grila fara semn + prelungire vw corrado - pret si poza pls.

brgds,
edi

fritz-sv 13-04-09 12:11

pl luneta pe a4 b5 am pe stok deasemeni si la audi a4 8e ...

fritz-sv 13-04-09 12:11

la oglinzile d e e46 daca mi dai producatorul poate reusesc ceva .. ru nu le gasesc

fritz-sv 13-04-09 12:32

1 Attachment(s)
pt CORRADO grila la 35 euro prelungire bara fata la 130 euro

vdub 13-04-09 12:50

salut,
m-am exprimat gresit - nu prelungire bara ci pleoapa capota daca ai cumva masca daia cu tot cu pleoapa...

scuze de eroare.

brgds,
edi

fritz-sv 13-04-09 12:57

2 Attachment(s)
35 cea semiluna sau 40 euro cea dreapta

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning