Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
Quote:
Originally Posted by sharpe
(Post 2770643)
super treaba ai facut Kalu ...prima data venit la Craiova,fara sa cunosti traseul (Dragos cu S3-ul a facut cateva urcari de recunoastere cand am ajuns la Bucovat inainte sa ajungi tu) fara cauciucuri pentru asa ceva si cu asfaltul rece...ai scos un timp cel putin decent daca nu chiar bun.Ar trebui sa te gandesti serios sa continui pe la VTM-uri fiindca ai potential si nu e doar parerea mea ci si a catorva din pilotii "ai batrani" care te-au vazut si cei cu care m-am intalnit azi si am comentat evenimentul
una peste alta eu ca organizator cred ca ai facut o treaba buna,ai fost un bun pilot si vreau sa-ti multumesc pentru sprijinul pe care l-a dat filiala MR Valcea evenimentului organizat de MR Craiova.Ati venit si ati fost alaturi de noi,ai facut treaba,oameni de nota 10.
|
Mersi mult Sharpe, m`am simtit foarte bine si cu siguranta o sa mai vin. Evenimentul a fost foarte bine organizat, cu toate ca au mai fost incidente ceea ce e de asteptat la asa ceva, au fost minore. Se vede un eveniment Old School organizat de oameni cu experienta :) te astept la valcea sa`ti arat traseul de care iti povesteam, poate facem ceva frumos si aici.
Quote:
Originally Posted by SaproDVL
(Post 2770737)
chiar ma oftic ca nu am ajuns la craiova, sper ca data viitoare sa fiu prezent :d
felicitari calu
app nu`ti place mai mult pe curbe ?
|
MS Sapro, data viitoare poate vii, cu siguranta VTM`ul nu are nic o treaba cu 402m, desi inainte nu aveam nici o treaba cu VTM si nu ma incanta de loc, acum mi`am schimbat total parerea, deci o sa mai fiu prezent si la altele cu siguranta.
Quote:
Originally Posted by DiabloXXX
(Post 2770842)
bv kalu, vezi aveai frica de viraje si tot facusi treaba
|
Ms Dragos, aveam frica intr`adevar, era s`o fac varza in mansa a 2`a dar a iesit bine, am trecut peste frica si a facut treaba cu toate ca imi era frica sa nu ma fac de ras, de`asta nu m`am bagat nici in concurs.
Quote:
Originally Posted by dragos1989
(Post 2771704)
Foarte adevarat...cum ii ziceam si lui Syd....meriti mult mai mult VTM decat gratare...Masina se auzea si mergea foarte bine,si din cate tin minte parca nici cauciucurile tale nu erau in forma prea buna :)) Pe viitor timpi mai buni :P O sa pun si filmele cand le scot;)
|
MS pt suportul moral :)) daca nu imi ziceati ca am facut treaba nu imi ridicati moralul si probabil nu faceam treaba cum am facut in final.
II multumesc si lui Cucu pt sfaturile dinaintea cursei de la telefon, m`au ajutat foarte mult, cu toate ca era la Valcea mi`a descris traseul si mi`a zis ce si cum sa fac si asa am facut. Cucule data viitoare esti copilot :)
|