![]() |
Re: KITCHURI DIN PLOIESTI (-sa nu luati ca exemplu)
mei....nu conteaza daca a fost sau nu abandonat proiectul.....oricum....poate imi spui si mie qm e posibil s pui spoturi d casa p masina....e dea dreptul jalnic.....q ideea asta....nuj c ar fi putut sa faca din ea;)dar dak tzie tzi s pare o ideea buna.......nu prea am c s zik....:|
|
incercati si voi sa scrieti astfel incat sa puteti fi intelesi. nu vreau sa ma doara ochii..... va rog!!
|
imi cer scuze dar messul e de vina.....o sa incerc cat pot sa scriu normal....:P
|
omu e inventiv mey........oricum nu se observa k sunt spoturi.......poa n-avea bani saracu om,si nu vroia sa o fak cu vulturi din obor cu leduri si alte tampenii ;-)
|
poate nu s observa prea bine in poze da live iti dai seama.....daca zici ca sti masina.....ar fi trebuit sa iti dai seama....oricum....nu prea cred ca e mare dif ca pret intre ele;)
|
nu ai bani, nu tre s afaci neapart tunig. e o moda in ziua de azi..toti tuning.... offf. am zis-o si o repet.
|
vecine iar sunt de-acord cu tine. mai ai treaba cu bormasina aia?
|
un pic.... dar deja la ora asta e gata? de ce te deranjeaza zgomotoul si vrei sa mi-o arunci?? lasa sa dau si eu gauri prin pereti..proat ajung la alta vecina ...
|
iar incepeti cu kestii d-astea!!?!??! OFFTOPIC
|
Poze nu mai vad de 3 pagini incoa aproape !;)
|
Tare rau de tot asta .. chiar imi place =)) =)) =))
oameni nesanatosi http://photos.hi5.com/0000/665/558/VXTQ0J665558-02.jpg |
ce face romanu`(presupun)...cu bani putini si in curtea vecinului...interesanta poza...dak avea un unghi mai marfa...ar fi trebuit trimisa la o revista la sectiunea kitch!!
|
lasa mei kraven ca orican vrei vi si iti arat masina si ii face poze din ce unghiuri vrei:)):P
|
mdap .. alta minunatie care cred ca intra fara probleme in top15 la cele mai tari kitchuri ... in fine dativa si voi cu parerea
http://photos.hi5.com/0001/078/735/BODB75078735-02.jpg |
da nu stiu daca e din ploiesti... nici macar din tara nu cred ca e.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning