![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
azi ora 15:00 nu uitati :D !!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bafta |
Quote:
|
Quote:
felicitari pt masina....e frumoasa rau,am si eu un opel vectra modificat,am stat langa tine la suceava la campionatul national de drift la proba EXPO. succes in contiunuare!!! |
Quote:
Quote:
imi aduc aminte ...doar prima zi ca a doua zi nu am mai apucat sa ajung ;)) mersi si bafta si tie si ai grija de ea ;) |
Quote:
Quote:
|
:lol: uitasem ca trebuie sa precizez si asta, sper ca cip va lamurit.
|
[QUOTE=PoToS;4115619]1.6 8 valve :P c16 nz :) :D toba face diferenta..:P asa e.:P doar ca se sparge cam des ca nu am racord flexibil:P
lasa tu racordu...ca nu e ala de vina....ii prea mica presiunea:evil::evil::evil:.....in pompa de benzina:lol::lol::lol::lol: |
[QUOTE=andutzu85;4128731]
Quote:
|
Salutare... George , 22 ani , Iasi. Masina golf 4 variant 2003 , asz(131) + soft tcm .
https://img16.imageshack.us/img16/949/dscf7923t.jpg |
welcome to the dark side, we have cookies :D
imi plac jantele, sa-mi zici unde stai, poate ti le schimb cu altele de tabla, tot negre :D |
din pacate nu mai ai sansa sa le "schimbi" ... majoritatea pieselor schimbate la masina au fost vandute ... urmeaza sa scot si jantele la vanzare cand da caldura...acum rulez fin cu jante de tabla :D
|
Foarte frumoasa masina georgica Bine ai venit :D Chiar asi fi curios sa vad masina si in realitate
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2026 4Tuning