![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
dinozaur =))=))=)) poate ticozaur , si bineinteles ca n-o s-o lase asa...doar n-o fii nebun..
|
4 Attachment(s)
-legat de ceea ce se vede pe aripa din fata....ei bine, cam asa arata la inceput si aripa spate (vezi poza) si ala este chit armat cu fibra (foarte rezistent), tinichigiul l-a aplicat si nu a apucat sa slefuiasca, si oricum mai trebuie incarcata suprafata aia, pana iese cum vreau eu
-legat de prelungirea evazarii aripii pe bara fata, am lasat expre' fasia aia mai lunga, ca sa avem de unde sa polizam cat sa vina in linie cu aripa (asa am procedat si pe spate, dar nici acolo nu e gata - vezi cealalta poza) -evazarile de pe aripi se vor continua si pe praguri, dar deocamdata la praguri n-am facut nimic si nici nu cred ca o sa fac, ma gandesc sa confectionez eu alte praguri de la zero -azi ne-am apucat sa facem peretele uneia dintre incintele audio, perete care va fi mulat pe masina, din fibra de sticla - inca nu m-am hotarat la forma si asezarea finala a incintei, dar oricum va fi pana la tavan, respectiv pana la imbinarea plafonului cu partile laterale (spatarul banchetei va fi impins spre partea din fata, cam 10-15 cm, ca sa mai castig spatiu pt. incinte) -tuningboy, ceea ce am facut eu pe topicul meu difera mult de alte topicuri: eu am postat tot ce am putut fotografia INAINTE SA TERMIN ce aveam de facut (un fel de "making of") - daca te uiti de la inceput, asa am procedat si cu barile, si cu capota - care de asemenea aratau urat la inceput, dar eu sunt multumit acum de ele. altii au pus poze direct cu produsul finit, fara detalii despre modul de confectionare etc. la sfarsit o sa solicit si un poll, unde vei putea vota si vei putea sa-ti spui opinia asupra formei finale, nu asupra materialelor folosite si a modului de aplicare, a culorii chitului etc. |
6 Attachment(s)
in legatura cu materiale folosite...tot fibra este si la noi si in germania...optiunea de a face , ceva personal , si unic...este a lui alex...care nu doar din lipsa unui kit gata facut de un "tuner" a ales aceasta cale....iar rezultatele...pot spune ca sunt mai mult decat satisfacatoare...mai e nevoie de rabdare si timp.....alte obstacole nu prea ar mai fii.Iar dupa finalizarea proiectului ...o sa incepem unul nou:D la fel de promitator zic eu:)) alta masina alte forme alte idei...etc etc:P
|
omule sorry dar m-ai inteles f gresit :( am urmarit de la prima pagina tot crede-ma stiu despre ce e vorba... ce am zis in postul de mai sus a fost un semn de exclamare pt ca nu stiam ce vrei sa faci de fapt cu linia aripii...si cum multi lasa treaba neterminata am zis sa dau un sfat ca daca stiam intentia ta taceam;) deci ma repet ca nu am vrut sa par rautacios deloc ci doar am comentat ceva...ma bucur ca vei duce linia asa cum trebuie si nu se va termina brusc in bara si in prag!
|
apropo ...cum se va vedea pe geamurile mici ce vrei sa faci tu acolo? nu era oare o idee sa le vopsesti albe sa maschezi de afara in interior materialele.. era mai super daca ai fi fi acoperit geamurile de tot,adica sa se vada ca si cum nu era geam acolo dar te complici intradevar prea mult
|
hmmm...ar iesi un mare kitch daca as vopsi albe geamurile, nu pot sa cred ca aud asta
-o sa le pun la exterior folie mata, sa nu se vada nimic prin ea, si crede-ma ca nu ma complic deloc, e singura varianta sa umplu portbagajul cu incintele si sa nu desfiintez locurile din spate. si sa mai ramana si loc pentru amplificatoare si difuzoarele din spate -ai rabdare sa termin si pe partea audio, acolo inca nici n-am inceput |
Quote:
sigur vin la tine cand e gata...... |
mda la folie mata nu m-am gandit... eu ma refeream sa faci geamurile cum sunt la dubitze dar fara sa se vada ca e geam..adica sa acoperi cu tabla cum ai acoperit si manerele... in fine faci cum vrei dar nu te grabi sa nu dai totu' peste cap ;)
|
spor la modificat in continuare.....cred ca este singurul tico din romania modificat radical...........si eu caut acuma unu asa mai ieftin si sa ma apuc de el.....vreau sa nu se mai cunoasca ce masina ii:pistoles::pistoles:
ps. daca stie cineva ceva tico pana in maxim 1500 e sa-mi zica si mie :D |
hai ca in curand, poate o sa vin la mare, deci o sa trec pe la tine. Vreau sa vad ticozaurul in realitate, sa montezi mai multe pe el. ;)
|
Quote:
-zilnic sau cel putin o data la 2 zile fac un drum la "atelier", si asta ma costa destul, ca masina nu e in localitate; azi am vazut-o din nou, se contureaza, dar parca nu se mai termina odata! sper sa merite efortul, cand o s-o vad gata :rolleyes2 mor de nerabdare sa scot masina si sa merg cu ea (vopsita) :cry: PS: multzam cvlad, si succes in cautari! PS2: tuningboy, cand m-am referit la folie la exterior, ma gandeam la folie neagra, nu alba, si nu am nici un interes sa acopar sau sa desfiintez geamul ala mic, se vede urat fara el poze n-am facut azi, ca deja am inceput sa pozez aceleasi detalii in alte umbre, pozitii etc :lol: trebuia sa procedez si eu cum era normal, sa pun poze numai la sfarsit si eventual dup'aia sa pun si poze cu "making of" |
maine dupa'amiaza iese de la tinichigiu si tot maine pe zi negociez cu vopsitorul sa vedem la cat reusesc sa scot o vopsea alb perlat...revin cu poze inainte si dupa ;) (bara spate si pragurile raman in continuare la tinichigiu, ca n-a avut timp sa le termine...deci vor fi vopsite separat)
|
4 Attachment(s)
gata, l-am luat acasa
au ramas bara spate si pragurile sa le termine... azi vorbesc de vopsea :lol: |
asa mai merge..bineeeee.....
sa-mi zici ce ai facut cu vopseaua ! super , vad ca l-a finisat super ! |
alex si sa-i zpui sa finiseze si eleronul de la logan , ca-i platesc , adica iti dau tie banii si tu ii dai lui !
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning