![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Eu de maine intru in sesiune o luna ... deci o sa intru foarte rar pe forum ... si 100% nu o sa citesc / inchid toate anunturile de pe vanzari - cumparari, etc ...! Succes si voua in sesiune (sunteti destui care aveti examene)!
|
Pai nu mai sunt 2 moderatori pe aici :D ?
Bafta la examene :) |
Claudia pleaca din tara, Manu are BAC-ul ...
Sa fie man! 8) |
După cum zice și Răzvan, cam ocupați noi 3 în perioada asta, așa că vă rog să folosiți funcția report post când aveți probleme și vă ajută colegii noștrii supermoderatori.:)
|
Nu-i posibil sa se numeasca suplinitori, pe perioada asta?Ar fi ceva.
|
Quote:
|
Quote:
|
Report Post este foarte util , după cum a spus şi Manu ...vă vor ajuta colegii noştrii în lipsa noastră ;)
Eu de mâine plec , şi mă întorc cam în 2-3 săptămâni :D Nu sunt 100% sigură dacă o să pot intra dar o să încerc ...sper să meargă sau să găsesc net :???: |
are cineva dni dambovita vreun parbriz de chevrolet corvette 1:24 bburago italy (masina nu este cabrio este normala)
|
Cine produce cadillac eldorado biarritz inafara de maisto / yat ming ?
Pentru scara 1:18 ma intereseaza ... |
Stie cineva ce se intampla cu Solido si Majorette ? Am incercat de vreo cateva luni bune sa intru pe siturile lor si sunt in reconstructie. Cam mult pentru reconstructia unui site.:sad:
|
1 Attachment(s)
Pentru pasionaţii Oltcit:
Attachment 1609305 |
Este de vanzare ? Sau ce e cu ea ... :???:
|
Quote:
|
Intrebare pentru moderatori (care sper ca o vor trimite adminului/lor): nu se poate face un mesaj care sa apara automat cand un user "neatent" vrea sa posteze un mesaj genial ("Frumoase machetele, mai asteptam si altele.") in cadrul unor topicuri in care nu mai postase nimeni in unele cazuri de peste 4 luni de zile?
Un mesaj (scris cu rosu si eventual bolduit ca sa vada toti cei care au nevoie de un control oftalmologic) de genul: "In acest topic nu s-a mai postat de peste 60 de zile." cred ca ar fi eficient. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning