![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Si imi miroase toata casa... si imi rupe capu' nevasta :lol:
|
Uite ca eu nu am gasit,prietene :P
|
Apropo, scuze ca tot continui discutia cu vopsitul dar intervin probleme pe parcurs, fiind si la prima "experienta" :lol:
Decapantul cum da jos vopseaua, trebuie sa il pun pe o carpa si sa dau pe macheta? merge usor, sau trebuie sa frec mult de tot? Problema e ca la macheta respectiva, nu ii pot da jos unele piese din plastic (este un Ferrari 456GT 1/24 Bburago Italy), pot sa incerc si cu acele piese sa o revopsesc? (adica sa pun ceva hartie peste sa nu le atace decapantul si sa nu se vopseasca si ele:lol:) |
Eu personal dau decapantul cu pensula bine bine pe toata macheta si pe urma las sa actioneze, dupa maxim juma de ora toata vopseaua e branzita si se ia jos sub jetul de apa. Nu stiu sa iti zic care este efectul lui asupra pieselor de plastic insa.
|
Quote:
|
Decapantul ataca piesele din plastic (vorbesc din experienta)... Din cate tin eu minte se demonteaza toate piesele de pe 456GT. Deschide un topic (daca nu ai unul) si pune cateva poze cu zonele cu probleme.
|
Quote:
|
Am o intrebare : stiu..am mai intrebat..dar inca nu m-am lamurit.....Boxele le fac din niste casti vechi ,nefunctionabile.....dar cum le fac sa arate mai realistice? https://www.youtube.com/watch?v=UIRfbshoWXM de exemplu : boxe ca in acest video!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
As avea o īntrebare pentru voi... cum as putea face/vopsi și eu dungile roși pe jante de macheta 1/24 ? m-am gāndit la pensula dar ar arata aiurea deoarece ar ieși tremurate ..... :sad:
|
Depinde de pensula...cauti ceva foarte fin (pentru detalii folosesc una de 00000 luata de la un magazin cu articole pentru pictura), te antrenezi putin pe o bucata de plastic sa te obisnuiesti cu ea si apoi nu prea mai ai probleme.
|
Quote:
|
Depinde de producator...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|