![]() |
Re: Identitati/Despre noi - prezentati-va comunitatii!
Salut,
nume : Dani nick : Danny /(dadogg) locatie : Timisoara ocupatie: prin IT auto : caut o honda |
Prenume:Doru
Data nasterii:10.09.1992 Ocupatie:PC,CARS Masina:VW PASSAT 1.9 TDI B6 Hobby-uri:Elev,tuning.. |
Nume-Prenume: Oprea Alexandru
Ocupatia: Inginer Proiectant OMV-Petrom-LUKOIL Data Nasterii: 01.03.1987 Auto: Matiz User: Manson |
Nume: Tudor
Data nasterii: 10.01.1990 Ocupatie: Student/lucrator in domeniul IT Masina: Opel Manta B 1977:twisted: Dacia 1410 break 1999 Hobby-uri: tot ceea ce e pe 2 sau 4 roti(uneori chiar cu 6 sau mai multe) |
Salut.
Nume: Razvan Data nasterii: 01.01.1990 Ocupatie: Student @ UPG Ploiesti Masina: BMW E36 1.8 Hobby-uri: Condusul, pescuitul si pierdutul timpului cu prietenii |
Nume: Mihalcea
Prenume: Catalin Data nasterii: 28.06.1990 Ocupatie: - Masina: Peugeot 206 Hobby-uri: tot ce misca pe 2/4 roti :D |
Nume: Bitica
Prenume: Cosmin-Alexandru Data nasterii: 13.02.1987 Ocupatie: Sofer pe o masina de 3,5t mai exact IVECO Daily 35S10 HPI Masina: Fiat Punto mk2 2001 Dacia 1310 l din 1997 Hobby-uri: Soferia'i "boala grea":lol: |
Nume:mihnea
Prenume: ( daca vreti sa-l dezvaluiti ) Data nasterii:16.11.1995 Ocupatie: scoala:)) Masina:eu personal nu am pentru ca nu am carnet dar dabea astept sa il iau dar au parintii un clio un polo si un matiz Hobby-uri:masini fotbal pc |
Quote:
|
Data nasterii: 13.07.1978
Ocupatie: de toate Masina: Skoda Octavia II; Toyota Land Cruiser Prado 3.0 Hobby-uri: pescuitul, vanatoarea si offroad-ul |
Nume:Ciprian
Data nasteri:09.01.1986 Locul nasteri:Ploiesti Ocupatie:Sudent UPG Ploiesti, Web Advertising Hobby: pc gaming, design, auto motor and sport :D Masina: Dacia 1300 |
Nume: Iancu
Prenume: Laurentiu Data nasterii: 16-04-1993 Ocupatie: Elev,Colegiul Tehnic Miron Nicolescu , Clasa a-XI-a P.C. (Proiectant autoCAD). Masina: Mai intai permisul, abia am inceput scoala 8-| Hobby-uri: Virtual-tuning`ul , pescuit`ul , bike`areala si nu in ultimul rand sa ma invart pe langa masini. |
Nume: Cristi
Data nasterii: `93 Ocupatie: inca elev, mai am un pic si ies meserias in ale electrotehnicii, calculatoare, CAD etc... Masina: Suzuki SJ410 si inca o jumatate de masina imprastiata prin 3 locatii, si o Mobra ultra modificata pentru forest riding Hobby-uri: OFF-ROAD, experimente pe fiare, bike-ing, enduro (momentan fara motor...la mobra), |
Prenume/Prenume: Ilie Ionut Emil
Data nasterii: 15.06.1993 Ocupatie: ELEV Locatie: Bucuresti , Pantelimon Masina : Nu am :(( |
Prenume: Sergiu
Data nasterii: 4.10.1994 Ocupatie: elev Masina: N-am... in 3 luni incep legislatia; deocamdata exersez pe Aveo a lu' taicameo. Hobby-uri: pc, basket, gaming |
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning